Alzaboxy Q1 Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Microsoft Xbox One 500GB Forza Horizon 3 Bundle

Zobraziť katalóg
Microsoft Xbox One 500GB Forza Horizon 3 Bundle
4,5 12 hodnotení
Herná konzola AMD Octa-Core, 8GB RAM, 500GB HDD, Blu-Ray, HDMI 2.0, Wireless Gamepad, USB 3.0, WiFi 802.11b/g/n, biela
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  MXO005as Produktové číslo:  ZQ9-00118 Stránky výrobcu
Microsoft Xbox One 500GB Forza Horizon 3 Bundle 234,91 € Použité

Microsoft Xbox One 500GB Forza Horizon 3 Bundle

Microsoft Xbox One 500GB Forza Horizon 3 Bundle je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

S konzolou Xbox One S urobíte veľký krok dopredu

vypnuté
Podpora Ultra HD videa
 

Ultra HD

Xbox One S nie je len herná konzola, ale umožňuje aj plnú podporu 4K videa z Blu-ray diskov. Tiež zvláda streamovanie obsahu z Amazon Video alebo obľúbeného Netflix.

vypnuté
O 40% menšie rozměry
 

O 40 % menšia

Celkovú veľkosť Xbox One S sa podarilo zmenšiť o celých 40 %. Do atraktívneho bieleho šasi sa navyše vtesnal aj doteraz rozmerný napájací zdroj.

vypnuté
2TB kapacita disku
 

500 GB

Nové hry sú celkom náročné na priestor na pevnom disku. Navyše sa ich mnoho šíri už len ako digitálna verzia. Táto základná verzia ponúkne kapacitu celých 500 GB.

vypnuté
Xbox One S ovladač
 

Prepracovaný ovládač

S bezdrôtovým ovládačom na Xbox One S prežijete akčné scény ešte intenzívnejšie ako kedykoľvek predtým. Vďaka elegantne strihaným tvarom vám dokonale padne do ruky. Navyše je vybavený technológiou bluetooth na jednoduché pripojenie k PC.


Hry a multimédiá v lepších farbách

Upgrade na Xbox One S však nie je len dizajnovou záležitosťou. Novo totiž dostanete nielen plnú podporu 4K rozlíšenia na sledovanie Blu-ray filmov, ale tiež si vychutnáte plnú kvalitu u obľúbených streamovacích služieb. Ďalším krokom je integrácia technológie HDR, ktorá zaistí viditeľné zlepšenie z hľadiska obrazovej kvality. Graficky náročné scény preto zažite s vysokým kontrastom a maximálnym jasom.

IR blaster

Plné pohodlie pri konzumácii multimediálnej zábavy vám umožní len diaľkové ovládanie. Xbox One S má samozrejme HDMI vstup, a preto je možné tento externý zdroj obrazu ovládať z pohodlia vášho kresla.

vypnuté
IR blaster
 
vypnuté
Xbox Live Gold
 

Hry a exkluzívny obsah zadarmo

Zapojte s priateľmi predstavivosť a tvorte ohromujúce svety. Súperte v napínavých súbojoch, ktoré vyžadujú bleskové myslenie a ešte rýchlejšie reflexy. Zlaté Xbox členstvo prináša pravidelne každý mesiac vybrané hry zadarmo.

Tie najlepšie hry

Zahrajte si cenami ovenčené exkluzívne hry, úplne nové herné série a svoje obľúbené herné hity. Vďaka vylepšenému párovaniu hráčov a pokročilému systému reputácie si hranie s viacerými hráčmi užijete ako nikdy predtým. Hranie s priateľmi na Xbox One S ešte nikdy nebola taká zábava. Xbox One S je jednoducho naša najlepšia herná konzola a tieto hry to dokazujú.


vypnuté
Hra Forza Horizon 3
 

Obsah balenia

  • Konzola Xbox One S + 500 GB interný disk
  • Hra Forza Horizon 3 (kód na stiahnutie)
  • Bezdrôtový ovládač s 3,5 mm jackom
  • HDMI + napájací kábel
  • Členstvo Xbox Live Gold na 14 dní
 

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Platforma

Platforma
Xbox ONE Hotovo!

Kapacita

Veľkosť úložiska
500 GB Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Konzola Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kdy bude zase black friday??

Kdy bude opět k zakoupení?? :O

Je to opravdu One s. Já jsem už objednal a zaplatil.Evidentně podle obrázků jo ale nejsem si jist.

V popisu píšete Xbox One a na obrázkách je psáno One S tak jaký je to tedy skutečně model??

Dobry večer chci se zeptat ke konzoli je napsano plus zdarma hra digital Forza Motorsport 7 v hodnotě 1799kc ale v obsahu baleni je napsáno jen Forza Horizon 3 tak jak teda to je?sou tam obě hry?nebo jen Horizon 3?předem děkuji za odpověď.

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, jestli lze hrát s připojením na starší (ne placaté) televizi nebo je nutne mit novejsi. popřípadě na jaké? Děkuji

chtel bych se zeptat zda je tahle forza horizon 3 ktera je v baleni konpatibilni i s windows 10 nebo je to verze jenom urcena pro xbox ???

Dobrý den chtěl bych se zeptat zda je možné hrát forzu horizon 3 i bez xbox gold členství.

pri prvotnom pripojeni bude ziadana aktualizacia predpokladam, kolko to asi bude trvat pokial bude vsetko pripravene na hranie? ako dlho pri dobrom pripojeni bude trvat stiahnutie Forza Horizon 3, kedze je tam dwnld code? po instalacii hry je potrebne neustale pripojenie? dakujem

je to xbox one s?

12
Príslušenstvo pre Microsoft Xbox One 500GB Forza Horizon 3 Bundle
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií