Alzaboxy Q1 Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Xbox One S 1 TB + FIFA 18

Zobraziť katalóg
Xbox One S 1 TB + FIFA 18
Herná konzola – atraktívny cenový bundle Xbox ONE S 1TB s hrou FIFA 18
Kód:  MXO005ar2 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Xbox One S 1 TB + FIFA 18

S konzolou Xbox One S urobíte veľký krok vpred

Podpora Ultra HD videa

Ultra HD

Xbox One S nie je len herná konzola, ale vie aj plnú podporu 4K videa z Blu-ray diskov. Tiež zvláda streamovanie obsahu z Amazon Video alebo obľúbeného Netflix.

O 40% menšie rozměry

O 40% menšia

Celkovú veľkosť Xbox One S sa podarilo zmenšiť o celých 40 %. Do atraktívneho bieleho šasi sa navyše vmestil aj skôr rozmerný napájací zdroj.

2TB kapacita disku

1 000 GB

Nové hry sú celkom náročné na priestor na pevnom disku. Navyše sa ich veľa šíri už len ako digitálna verzia. Táto základná verzia ponúkne kapacitu celých 1 000 GB.

Xbox One S ovladač

Prepracovaný ovládač

S bezdrôtovým ovládačom pre Xbox One S prežijete akčné scény ešte intenzívnejšie ako kedykoľvek predtým. Vďaka elegantne strihaným tvarom vám dokonale padne do ruky. Navyše je vybavený technológiou Bluetooth pre jednoduché pripojenie k PC.


Hry a multimédiá v lepších farbách

Upgrade na Xbox One S však nie je len dizajnovou záležitosťou. Teraz totiž dostanete nielen plnú podporu 4K rozlíšenia pre sledovanie Blu-ray filmov, ale tiež si vychutnáte plnú kvalitu u obľúbených streamovacích služieb. Ďalším krokom je integrácia technológie HDR, ktorá zaistí viditeľné zlepšenie po stránke obrazovej kvality. Graficky náročné scény tak zažijete s vysokým kontrastom a maximálnym jasom.

IR blaster

Plné pohodlie pri konzumácii multimediálnej zábavy vám umožní len diaľkové ovládanie. Xbox One S má samozrejme HDMI vstup, a preto je možné tento externý zdroj obrazu ovládať z pohodlia vášho kresla.

IR blaster
Xbox Live Gold

Hry a exkluzívny obsah zadarmo

Zapojte s priateľmi predstavivosť a tvorte ohromujúci svety. Súperte v napínavých súbojoch, ktoré vyžadujú bleskové myslenie a ešte rýchlejšie reflexy. Zlaté Xbox členstvo prináša pravidelne každý mesiac vybrané hry zadarmo.

Tie najlepšie hry

Zahrajte si cenami ovenčené exkluzívne hry, úplne nové herné série a svoje obľúbené herné pecky. Vďaka vylepšenému párovaniu hráčov a pokročilému systému reputácie si hranie vo viacerých hráčoch užijete ako nikdy predtým. Hranie s priateľmi na Xbox One S ešte nikdy nebola taká zábava. Xbox One S je jednoducho naša najlepšie herná konzola a tieto hry to dokazujú.


Xbox One S a FIFA 18

Obsah balenia

  • Konzola Xbox One S + 1 000 GB interný disk
  • Hra FIFA 18 (kód na stiahnutie)
  • Bezdrôtový ovládač s 3,5 mm jackom
  • HDMI + napájací kábel
  • Členstvo Xbox Live Gold na 14 dní

Parametre a špecifikácia

Platforma
Xbox ONE Hotovo!
Veľkosť úložiska
1 000 GB Hotovo!
Obsah balenia
Konzola Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!

Platforma

Platforma
Xbox ONE Hotovo!

Kapacita

Veľkosť úložiska
1 000 GB Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Konzola Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, neuvazujete o kompletu Xbox one S s hrou NHL + ovladac navic? Urcite bych tuto variantu uvital a koupil. Dekuji ha odpoved. K.J.

Dobrý den je u dané zboží snímač Kinect?

Dobry den. Lze k Xbox one s použít ovladač od Xbox 360? Děkuji

Dobry den, prosim vas, nebola by nejak mozna alternativa kupy xbox one s tera + zdarma gamepad? (pripadne namiesto hry gamepad s doplatkom)? Dakujem.

bude do vánoc ještě k dispozici Xbox One S 500GB + Fifa 18

Dobrý den, jedná se v tomto případě o FIFU 18 v CZ lokaci ?

Dobrý den, akce s ovladačem zdarma již byla zrušena nebo to stále platí a když bych si to koupil teď tak ho dostanu k tomu nebo ovladače byli zrušeny a místo nich je tam teď ta hra?

Dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli je k xboxu i kinekt? Případně jestli se prodává kinekt na XBox one s. Děkuji

Dobrý den, moc mě toto balení zaujalo, ale k definitivnímu rozhodnutí o koupi potřebuji odpověď zda přiložená FIFA18 je s češtinou tak jak prodávate hru samotnou tak má CZ lokalizaci. Děkuji

Dobrý den, do kdy prosím platí tato akce? A chápu správně že dostanu Xbox s ovladačem a fifou18 v balení + další ovladač od vás? Děkuji

12
Diskusia a poradňa k Xbox One S 1 TB + FIFA 18
Príslušenstvo pre Xbox One S 1 TB + FIFA 18 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox One S 1TB + FIFA 18. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xbox One S 1TB + FIFA 18. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xbox One S 1TB + FIFA 18. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xbox One S 1TB + FIFA 18.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií