Stellar Blade Alzaboxy

Xbox One S 500GB

Zobraziť katalóg
Xbox One S 500GB
4,7 3 hodnotení
Herná konzola AMD Octa-Core, 8GB RAM, 500GB HDD, Blu-Ray, HDMI 2.0, New Wireless Gamepad, USB 3.0, WiFi 802.11b/g/n, vstavaný zdroj, farba biela
Kód:  MXO005av Produktové číslo:  ZQ9-00012 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Xbox One S 500GB

S konzolou Xbox One S urobíte veľký krok vpred

vypnuté
Podpora Ultra HD videa

4K s HDR

Xbox One S nie je len herná konzola, ale dokáže aj plne podporovť 4K video z Blu-ray diskov. Tiež zvláda HDR aj streamovanie obsahu z Amazon Video alebo obľúbeného Netflix.

vypnuté
O 40% menšie rozměry

O 40 % menšia

Celkovú veľkosť Xbox One S sa podarilo zmenšiť o celých 40 %. Do atraktívneho bieleho šasi sa navyše vtesnal aj predtým rozmerný napájací zdroj.

vypnuté
2TB kapacita disku

500 GB

Nové hry sú celkom náročné na priestor na pevnom disku. Navyše sa ich mnoho šíri už len ako digitálna verzia. Aj preto iste uvítate kapacitu interného disku celých 500 GB.

vypnuté
Ovladač

Nový bezdrôtový ovládač

S bezdrôtovým ovládačom na Xbox One S prežijete akčné scény ešte intenzívnejšie ako kedykoľvek predtým. Vďaka textúrovaným rukovätiam sa oveľa lepšie drží vo dlaniach. Taktiež je vybavený technológiou bluetooth na jednoduché pripojenie k PC.


Xbox Live - popredná svetová hráčska komunita

Všetci hráči na konzolách Xbox One a počítačoch s Windows 10 sú teraz v rámci Xbox Live spojení do jednej obrovskej komunity. Ľahko preto možno odomykať herné úspechy, zdieľať parádne herné klipy, zvyšovať svoje skóre hráča, vylepšovať avatara, sledovať, čo hrajú vaši priatelia alebo zvolať kamarátov na chat a premeniť hru na veľkú hernú párty.

vypnuté
Xbox Live

vypnuté
Xbox Live Gold

Zlaté členstvo Xbox Live

V rámci predplateného členstva získate celý rad unikátnych výhod:

  • Každý mesiac hry zadarmo v súhrnnej ročnej hodnote až 15 000 Sk.
  • Exkluzívne zľavy 50-75 % na hry a doplnkový herný obsah.
  • Všetky funkcie a výhody pre celú rodinu - stačí totiž len jedno Zlaté členstvo pre celú domácnosť.

vypnuté
Digitální edice

Digitálna verzia hier

Nebaví vás vymýšľať, kam uložiť škatuľky s hrami? Nechce sa vám neustále prehadzovať disky s hrami v mechanike konzoly? Elektronické verzie hier, ktoré si môžete stiahnuť hneď po zaplatení, vás týchto starostí zbavia.


Bavte sa pri hrách na Xbox 360 na konzole Xbox One

Xbox One obsahuje funkciu spätnej kompatibility titulov na Xbox 360. To znamená, že staršie hry na Xbox 360 možno hrať aj na nových modeloch Xboxe. Ponuka spätne kompatibilných hier sa postupne rozrastie o stovky ďalších titulov vrátane tých, ktoré ešte len budú zaradené do programu Games with Gold na Xboxe 360.

Zpětná kompatibilita

vypnuté
Xbox Play Anywhere

Xbox Play Anywhere - jedna hra na Xbox aj Windows 10

Ak si kúpite niektorý z digitálnych titulov s podporou funkcie Xbox Play Anywhere, budete ho môcť hrať ako na konzole Xbox One, tak na zariadeniach so systémom Windows 10 bez akýchkoľvek ďalších poplatkov.


vypnuté
Konzola Xbox One S

Obsah balenia

  • Konzola Xbox One S
  • 500 GB interný disk
  • Bezdrôtový ovládač s 3,5 mm jackom
  • HDMI + napájací kábel
  • Členstvo Xbox Live Gold na 14 dní

Parametre a špecifikácia

Platforma

Platforma
Xbox ONE Hotovo!

Kapacita

Veľkosť úložiska
500 GB Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Konzola Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, chtel bych se zeptat zda je menu v cestine?

v cene sú dva ovládače alebo iba jeden?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda-li bude v prodeji nějaký bundle s novou Fifou 18?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat když jsem si objednal tento Xbox (Xbox one s) a bylo tam napsáno rozbaleno skladem, to znamená že to může být rozbité?

potrebuje to byť napojene na internet kábľom alebo sa to dá aj na diaľku?

Dobrý den,mohu se zeptat zda tato konzole umožňuje hrát online s kamarády předem děkuji.

Dobrý den, když si koupím Xbox one S 500GB (součástí - Konzole Xbox One S, 500 GB interní disk, Bezdrátový ovladač s 3,5mm jackem, HDMI + napájecí kabel, Členství Xbox Live Gold na 14 dnů) tak k tomu dostanu druhý ovladač a hru zdarma? Děkuji za odpověď

Dobrý, checem sa opýtať ako je to z rozlíšením HD(720p) a nie FullHD ani UHD, nebude to rozpixelované ani roztiahnuté?

Dobrý den, co přesně znamena zanovní znamená to že je konzole otevřená??

dobrý den mohu se zeptat nevíte kde bich mohl sehnat kinect na tento xbox one s jestli ano pošlete mi odkaz předem děkuji za odpověď

123...
Diskusia a poradňa k Xbox One S 500GB
Príslušenstvo pre Xbox One S 500GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox One S 500GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xbox One S 500GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xbox One S 500GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xbox One S 500GB.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií