Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Alzaboxy

Xbox One S 500 GB Minecraft Edition

Zobraziť katalóg
Xbox One S 500 GB Minecraft Edition
4,8 33 hodnotení
Herná konzola AMD Octu-Core, 8 GB RAM, 500 GB HDD, Blu-Ray, HDMI 2.0, New Wireless Gamepad, USB 3.0, WiFi 802.11b/g/n, vstavaný zdroj, farba biela
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  MXO005ap Produktové číslo:  ZQ9-00047 Stránky výrobcu
Xbox One S 500 GB Minecraft Edition 221,11 € Zánovné

Xbox One S 500 GB Minecraft Edition

Xbox One S 500 GB Minecraft Edition je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

S konzolou Xbox One S urobíte veľký krok vpred

vypnuté
Podpora Ultra HD videa

Ultra HD

Xbox One S nie je len herná konzola, ale vie aj plnú podporu 4K videa z Blu-ray diskov. Tiež zvláda streamovanie obsahu z Amazon Videa alebo obľúbeného Netflix.

vypnuté
O 40 % menší rozměry

O 40 % menšie

Celkovú veľkosť Xbox One S sa podarilo zmenšiť o celých 40 %. Do atraktívneho bieleho šasi sa navyše vtesnal aj skôr rozmerný napájací zdroj.

vypnuté
2TB kapacita disku

500 GB

Nové hry sú náročné na priestor na pevnom disku. Navyše sa ich mnoho šíri už len ako digitálna verzia. Aj preto iste uvítate kapacitu interného disku celých 500 GB.

vypnuté
Xbox One S ovladač

Prepracovaný ovládač

S bezdrôtovým ovládačom pre Xbox One S prežijete akčné scény ešte intenzívnejšie ako kedykoľvek predtým. Vďaka elegantne strihaným tvarom vám dokonale padne do ruky. Navyše je vybavený technológiou bluetooth na jednoduché pripojenie k PC.


Hry a multimédiá v lepších farbách

Upgrade na Xbox One S však nie je len dizajnovou záležitosťou. Dostanete nielen plnú podporu 4K rozlíšenia na sledovanie Blu-ray filmov, ale tiež si vychutnáte plnú kvalitu pri obľúbených streamovacích službách. Ďalším krokom je integrácia technológie HDR, ktorá zabezpečí viditeľné zlepšenie po stránke obrazovej kvality. Graficky náročné scény tak zažijete s vysokým kontrastom a maximálnym jasom.

IR blaster

Plné pohodlie pri konzumácii multimediálnej zábavy vám umožní len diaľkové ovládanie. Xbox One S má samozrejme HDMI vstup, a preto je možné tento externý zdroj obrazu ovládať z pohodlia vášho kresla.

vypnuté
IR blaster
vypnuté
Xbox Live Gold

Hry a exkluzívny obsah zadarmo

Zapojte s priateľmi predstavivosť a tvorte ohromujúce svety. Súperte v napínavých súbojoch, ktoré vyžadujú bleskové myslenie a ešte rýchlejšie reflexy. Zlaté Xbox členstvo prináša pravidelne každý mesiac vybrané hry zadarmo.

Gears of War 4 alebo Forza Horizon 3 už čoskoro

Zahrajte si cenami ovenčené exkluzívne hry, zbrusu nové herné série a svoje obľúbené herné kúsky. Vďaka vylepšenému párovaniu hráčov a pokročilému systému reputácie si hranie vo viacerých hráčoch užijete ako nikdy predtým. Hranie s priateľmi na Xbox One S ešte nikdy nebola taká zábava. Xbox One S je jednoducho naša najlepšia herná konzola a tieto hry to dokazujú.


vypnuté
Minecraft Edition

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Obsah balenia

  • Konzola Xbox One S + 500 GB interný disk
  • Hra Minecraft (kód k stiahnutiu)
  • Bezdrôtový ovládač s 3,5 mm jackom
  • HDMI + napájací kábel
  • Členstvo Xbox Live Gold na 14 dní

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Platforma

Platforma
Xbox ONE Hotovo!

Kapacita

Veľkosť úložiska
500 GB Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Konzola Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosím o info zda v této akci jsou ke konzoli tedy dva ovladače.

Ahoj jak je to s propojením s televizí HDMI nebo třeba i retro SCART ? Jestli mam kupovat novou televizi nebo to rozjedu i na starším modelu :)

Dobrý deň, rád by som sa spýtal pre istotu ešte raz priamo pracovníkov alzy, získam kúpou Microsoft Xbox One S 500GB Minecraft Edition ešte jeden gamepad, takže dokopy budem mať dva ovládače po zakúpení tejto konzoly? Vopred ďakujem.

k xbox one s tedy není možno přpojit kinect bez jakéhosi adaptéru? Který kinect a jak připojit k xbox one s? kde ho mám koupit na stránkách alzy jsem ho nenašel a ani na čísle 225 340 111 neví zda ho ještě budete mít a kdy? omlouvám se tato otázka se tu již řešila ale odpovědi jsou jaksi nejasné...

Dobrý den, chci se zeptat, zda je k standardnímu jednomu ovladači v balení ještě jeden přidán navíc v rámci akce Alza.cz nebo zda jde pouze o jeden kus na celou objednávku? Děkuji za odpověď.

Jde k xboxu připojit i druhý bezdrátový ovladač?

Můžu se zeptat jestli to rozjede nebo jestli si tam můžu ubec stahnout Fortnite?

dobry den je to opravdu xbox one s na krabici na obrázku je jen xbox one dekuji

Dobrý den jdou na xbox one s hry z xbox 360.Děkuji za odpověd.

Dobrý den jaký je rozdíl mezi Xbox One S 500GB Minecraft Edition a Xbox One S 500GB? A daji se k němu dokupovat hry. A ještě se chci zeptat mužů hrát hry i bez ovladače ( pouze tělem) děkuji

123...
Príslušenstvo pre Xbox One S 500 GB Minecraft Edition
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií