Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Microsoft Xbox One S Battlefield 1 (1TB)

Zobraziť katalóg
Microsoft Xbox One S Battlefield 1 (1TB)
4,8 6 hodnotení
Herná konzola AMD Octu-Core, 8GB RAM, 1TB HDD, Blu-Ray, HDMI 2.0, New Wireless Gamepad, USB 3.0, WiFi 802.11b / g / n, vstavaný zdroj, limitovaný dizajn khaki
Kód:  MXO005an Produktové číslo:  234-00046 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Microsoft Xbox One S Battlefield 1 (1TB) Predaj skončil

Microsoft Xbox One S Battlefield 1 (1TB)

S konzolou Xbox One S urobíte veľký krok vpred

vypnuté
Podpora Ultra HD videa

Ultra HD

Xbox One S nie je len herné konzoly, ale vie aj plnú podporu 4K videa z Blu-ray diskov. Tiež zvláda streamovanie obsahu z Amazon Video alebo obľúbeného Netflix.

vypnuté
O 40 % menší rozměry

O 40% menšie

Celkovú veľkosť Xbox One S sa podarilo zmenšiť o celých 40%. Do atraktívneho bieleho šasi sa navyše vtesnal aj skôr rozmerný napájací zdroj.

vypnuté
2TB kapacita disku

500GB úložný priestor

Nové hry sú celkom náročné na priestor na pevnom disku. Navyše sa ich mnoho šíri už len ako digitálny verzia. 500 GB stačí tak akurát pre niekoľko obľúbených hier.

vypnuté
Ovladač

prepracovaný ovládač

S bezdrôtovým ovládačom pre Xbox One S prežijete akčné scény ešte intenzívnejšie ako kedykoľvek predtým. Vďaka elegantne strihaným tvarom vám dokonale padne do ruky. Navyše je vybavený technológiou Bluetooth pre jednoduché pripojenie k PC.


Hry a multimédiá v lepších farbách

Upgrade na Xbox One S však nie je len dizajnovou záležitosťou. Novo totiž dostanete nielen plnú podporu 4K rozlíšenie pre sledovanie Blu-ray filmov, ale tiež si vychutnáte plnú kvalitu u obľúbených streamovacích služieb. Ďalšie krokom je integrácia technológie HDR, ktorá zaistí viditeľné zlepšenie po stránke obrazovej kvality. Graficky náročné scény tak zažite s vysokým kontrastom a maximálnym jasom.

IR blaster

Plné pohodlie pri konzumácii multimediálnej zábavy vám umožní len diaľkové ovládanie. Xbox One S má samozrejme HDMI vstup, a preto je možné tento externý zdroj obrazu ovládať z pohodlia vášho kresla.

vypnuté
IR blaster
vypnuté
Xbox Live Gold

Hry a exkluzívny obsah zadarmo

Zapojte s priateľmi predstavivosť a tvorte ohromujúci svety. Súperte v napínavých súbojoch, ktoré vyžadujú bleskové myslenie a ešte rýchlejší reflexy. Zlaté Xbox členstvo prináša pravidelne každý mesiac vybrané hry zadarmo.

Gears of War 4 alebo Forza Horizon 3 už čoskoro

Zahrajte si cenami ovenčené exkluzívne hry, zbrusu nové herné série a svoje obľúbené herné pecky. Vďaka vylepšenému párovanie hráčov a pokročilému systému reputácie si hranie vo viacerých hráčoch užijete ako nikdy predtým. Hranie s priateľmi na Xbox One S ešte nikdy nebola taká zábava. Xbox One S je jednoducho naša najlepšie herné konzoly a tieto hry to dokazujú.


vypnuté
Khaki provedení

obsah balenia

  • Konzola Xbox One S v limitovanom prevedení + 1TB interný disk
  • Hra Battlefield 1
  • Bezdrôtový ovládač s 3,5mm jackom
  • HDMI + napájací kábel
  • Členstvo Xbox Live Gold na 14 dní

Parametre a špecifikácia

Platforma
Xbox ONE Hotovo!
Veľkosť úložiska
1 000 GB Hotovo!
Obsah balenia
Konzola Hotovo!
Farba
Limitovaná Hotovo!

Platforma

Platforma
Xbox ONE Hotovo!

Kapacita

Veľkosť úložiska
1 000 GB Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Konzola Hotovo!

Farba

Farba
Limitovaná Hotovo!

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den píšete u toho použité zboží měl bych o tu konzoli zajem jen se bojim ze v ty krabici bude neco chybet

Dobry den, Na bilboardech v metru mate reklamu na tento bundle a mate tam tez napsano k nemu zdarma druhy ovladac zdarma. Bohuzel tuto nabidku nemohu najit. Pokud tato nabidka plati, muzete prosim poslat odkaz? Jeste by mne zajimalo zda budete davat ovladac zdarma i k jinym bundlum? Dekuji

Prosím obsahuje tento bundle vertikálny stojan na konzolu? Myslím, že by mal.

Prosím, obsahuje tento bundle vertikálny stojan? Na tomto unboxing videu je stojan pribalený, ale tu nie je uvedený Odkaz do neznáma

Jste si jistí, že tohle je verze s 500GB diskem. Všechny e-shopy včetně Microsoftu samotného mají právě tuto „zelenou” verzi s kapacitou 1 TB.

Diskusia a poradňa k Microsoft Xbox One S Battlefield 1 (1TB)
Príslušenstvo pre Microsoft Xbox One S Battlefield 1 (1TB) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Xbox One S 1TB Battlefield 1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Xbox One S Battlefield 1 (1TB). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Xbox One S Battlefield 1 (1TB). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Microsoft Xbox One S Battlefield 1 (1TB).
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií