Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Microsoft Xbox One S Fifa 17 Bundle (500GB)

Zobraziť katalóg
Microsoft Xbox One S Fifa 17 Bundle (500GB)
4,6 26 hodnotení
Herná konzola AMD Octu-Core, 8GB RAM, 500GB HDD, Blu-Ray, HDMI 2.0, New Wireless Gamepad, USB 3.0, WiFi 802.11b/g/n, vstavaný zdroj, farba biela
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  MXO005ak Produktové číslo:  ZQ9-00056 Stránky výrobcu
Microsoft Xbox One S Fifa 17 Bundle (500GB) 219,37 € Použité

Microsoft Xbox One S Fifa 17 Bundle (500GB)

Microsoft Xbox One S Fifa 17 Bundle (500GB) je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

S konzolou Xbox One S urobíte veľký krok vpred

vypnuté
Podpora Ultra HD videa
 

Ultra HD

Xbox One S nie je len herná konzola, ale má aj plnú podporu 4K videa z Blu-ray diskov. Tiež zvláda streamovanie obsahu z Amazon Video alebo obľúbeného Netflix.

vypnuté
O 40% menšie rozměry
 

O 40% menšie

Celkovú veľkosť Xbox One S sa podarilo zmenšiť o celých 40%. Do atraktívneho bieleho šasi sa navyše vtesnal aj skôr rozmerný napájací zdroj.

vypnuté
2TB kapacita disku
 

500 GB

Nové hry sú celkom náročné na priestor na pevnom disku. Navyše sa ich mnoho šíri už len ako digitálna verzia. Aj preto iste uvítate kapacitu interného disku celých 500 GB.

vypnuté
Xbox One S ovladač
 

Prepracovaný ovládač

S bezdrôtovým ovládačom pre Xbox One S prežijete akčné scény ešte intenzívnejšie ako kedykoľvek predtým. Vďaka elegantne strihaným tvarom vám dokonale padne do ruky. Navyše je vybavený technológiou Bluetooth pre jednoduché pripojenie k PC.


Hry a multimédiá v lepších farbách

Upgrade na Xbox One S však nie je len dizajnovou záležitosťou. Teraz totiž dostanete nielen plnú podporu 4K rozlíšenia pre sledovanie Blu-ray filmov, ale tiež si vychutnáte plnú kvalitu u obľúbených streamovacích služieb. Ďalším krokom je integrácia technológie HDR, ktorá zaistí viditeľné zlepšenie po stránke obrazovej kvality. Graficky náročné scény tak zažite s vysokým kontrastom a maximálnym jasom.

IR blaster

Plné pohodlie pri konzumácii multimediálnej zábavy vám umožní len diaľkové ovládanie. Xbox One S má samozrejme HDMI vstup, a preto je možné tento externý zdroj obrazu ovládať z pohodlia vášho kresla.

vypnuté
IR blaster
 
vypnuté
Xbox Live Gold
 

Hry a exkluzívny obsah zadarmo

Zapojte s priateľmi predstavivosť a tvorte ohromujúce svety. Súperte v napínavých súbojoch, ktoré vyžadujú bleskové myslenie a ešte rýchlejšie reflexy. Zlaté Xbox členstvo prináša pravidelne každý mesiac vybrané hry zadarmo.

Gears of War 4 alebo Forza Horizon 3 už čoskoro

Zahrajte si cenami ovenčené exkluzívne hry, zbrusu nové herné série a svoje obľúbené herné pecky. Vďaka vylepšenému párovaniu hráčov a pokročilému systému reputácie si hranie vo viacerých hráčoch užijete ako nikdy predtým. Hranie s priateľmi na Xbox One S ešte nikdy nebola taká zábava. Xbox One S je jednoducho naša najlepšia herná konzola a tieto hry to dokazujú.


vypnuté
Microsoft Xbox One S Fifa 17 Bundle
 

Obsah balenia

  • Konzola Xbox One S + 500 GB interný disk
  • Hra FIFA 17 (kód k stiahnutiu)
  • Bezdrôtový ovládač s 3,5mm jackom
  • HDMI + napájací kábel
  • Členstvo Xbox Live Gold na 14 dní
 

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Platforma
Xbox ONE Hotovo!
Veľkosť úložiska
500 GB Hotovo!
Obsah balenia
Konzola Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!

Platforma

Platforma
Xbox ONE Hotovo!

Kapacita

Veľkosť úložiska
500 GB Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Konzola Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. K produktu ponúkate kartu xbox live na 12 mesiacov za 10,99 ale po kliknuti ukazuje ze je len na 3 mesiace. Viete mi povedat ako to teda je? Dakujem

Hele potřebuju zjistit jak moc se tato hra seka na xbox one hlavně jestli jde vpohode hrat online

Dobrý den, je možné připojit na XBOX ONE klávesnici? Nebo se hry musí hrát jen na ovladači? Děkuji za odpověď

dobry den chtel bych se zeptat jestli mi pujde pripojit tuto konzoli k teto televizi PANASONIC TX-P42VT20E

Dobrý den, ráda bych dětem 9 a 12 let koupila k vánocům x box kinect. Je lepší koupit nový xbox one s nebo starší typ? Co vše musím objednat, aby fungovalo na hru pro min. dvě děti? Určitě chtějí Fifu. Jaké pohybové hry doporučíte? Děkuji

Dobry den kdyz bych si koupila Xbox one S 500 GB kolik GB me zbyde na hry, vim ze celych 500 GB to neni. A kolik GB ma asi FIFA 17?

Dobry den ziju v Kanade a chci si koupit Xbox one S ale v kanade maji jen 110kw proud a v cesku je 230kw takze me zajima jestli mi bude v cesku fungovat.Kdyz jsem mel xbox one v kanade stacilo koupit tu cihlu a kabel a bylo to v pohode jenze u noveho Ska uz neni cihla.dekuji za odpoved Tvrdik

Lze použít ovladač z xbox 360 na xbox one s ? děkuji za info

Dobry den chcem sa opytat dokedy bude trvat tato akcia priblizne. Dakujem

Dobry den, tato konzola je nova a Fifa bude mat platny kod ? lebo ako citam recenzie tak ste dodavali zakaznikom aj s prepadnutym kodom, alebo lepsie povedane s pouzitym. Dakujem za odpoved . https://m.alza.sk/microsoft-xbox-one-s-fifa-17-bundle-500gb-d4422295.htm?catid=18854533

123...
Príslušenstvo pre Microsoft Xbox One S Fifa 17 Bundle (500GB)
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií