Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alzaboxy Q1 MPLA317263

Microsoft Xbox One so senzorom Kinect + 2 hry

Zobraziť katalóg
Microsoft Xbox One so senzorom Kinect + 2 hry
4,8 23 hodnotení
Herná konzola AMD Octu-Core, 8GB RAM DDR3, 500GB HDD, Blu-Ray, HDMI, Wireless Gamepad, USB 3.0, WiFi 802.11b / g / n, Kinect Sensor 2.0, čierna, obsahuje hry Zoo Tycoon a Kinect Šport Rivals
Kód:  MXO007g Produktové číslo:  7UV-00257 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Microsoft Xbox One so senzorom Kinect + 2 hry Predaj skončil

Microsoft Xbox One so senzorom Kinect + 2 hry

Xbox One, senzor Kinect a dve hry v balení

Nová generácia herná konzola prináša možnosti zábavy, aké tu ešte neboli. Inovatívnym technológiám môže konkurovať snáď len veľmi nečakaný, ale napriek tomu nadmieru podarený dizajn. Prvýkrát v histórii je možné okamžite prepínať medzi hrami a multimediálne zábavou. Víta vás Xbox One.

Súčasťou tohto balenia so senzorom Kinect sú tiež dve hry - Kinect Sports Rivals a Zoo Tycon, na ktorých si vyskúšate zábavné pohybové ovládanie.


najlepšie hry

Konzolu Xbox One vytvorili hráči pre hráčov. Na konzole Xbox One nájdete najlepšie exkluzívne tituly a všetky najväčšie herné pecky, ktoré chcete hrať. Vaše hranie tak získa úplne nový rozmer. Všetko je úplne realistické.

Pokročilá umelá inteligencia sa dokonale prispôsobuje vášmu hernému štýlu. Režim viacerých hráčov novej generácie je múdrejší a rýchlejšie. Xbox One je jednoducho najlepší herné konzoly, akú sme kedy vyrobili.

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Xbox One

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Tom Clancy's The Division

Najdokonalejší hranie vo viacerých hráčoch

Služba Xbox Live využíva vyše 300 000 serverov, používajú ju milióny hráčov z celého sveta a môže sa pochváliť viac ako desaťročnými skúsenosťami s hrami pre viacerých hráčov. Ide teda o osvedčené miesto, kde si môžete zahrať tie najlepšie exkluzívne tituly a všetky najväčšie herné pecky.

A teraz pozývame každého, aby si na konzolu Xbox One v sieti Xbox Live vyskúšal inteligentnejšie vytváranie hier a užili si kratších prieťahov a celkovo lepšieho výkonu. Svoje úspechy pri hraní môžete dokonca zaznamenávať a zdieľať alebo svoje hranie môžete rovno vysielať v priamom prenose pomocou služby Twitch.


Hry a zábava

Najlepšie hry, televíziu, filmy, hudbu a športové prenosy máte pekne pohromade na jednom mieste, takže nemusíte robiť žiadne kompromisy. Môžete si vedľa seba prichytiť rôzne hry, živé televízne prenosy a aplikácie, ako napríklad Skype alebo YouTube, a rýchlo medzi nimi prepínať. Pomocou vyhledávača Bing môžete zábavu vyhledávať priamo na konzolu, v nejakej aplikácii alebo na webe.

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Hry a zábava

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Ovladač

Ako budem konzolu ovládať?

Skvelým bezdrôtovým ovládačom, ktorý dostanete v balení, alebo len svojím telom pred pohybovým senzorom Kinect (nie je súčasťou balenia). Oživenie a výrazné vylepšenie zabezpečuje viac ako 40 technických a návrhárskych inovácií. Ovládacie zariadenie je navrhnuté v súlade s novým Kinectom. Vďaka tomu sú oba komponenty automaticky prepojené s cieľom lepšieho herného zážitku.


Zoznámte sa s Kinectom

Úplne prepracovaný senzor je výrazne presnejšia. Bezprecedentné rozpoznanie hlasu, pohledu aj pohybu umožní ponoriť sa do hier a zábavy ako nikdy predtým. K svojmu účtu sa môžete prihlásiť jednoduchým vstupom do miestnosti. Ovládanie prebieha pomocou intuitívnych gest a nechýba ani hlasové povely. Zabudovaná je tiež podpora videohovorov cez Skype.

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Kinect

Parametre a špecifikácie:

procesor:
Typ: AMD Jaguar
Architektúra: 8 jadier, 8 vlákien
Frekvencia: 1,6 GHz
L2 Cache: 2x 2 MB
Výrobné technológie: 28 nm

Operačná pamäť:
Veľkosť: 8 GB DDR3
Frekvencia: 2133 MHz
256bitová zbernica
Priepustnosť: 68,3 GB / s

Pevný disk:
Kapacita: 500 GB

Grafická karta:
Typ: AMD Graphics Core Next
Frekvencia: 800 MHz
Vlastná pamäť: 32 MB esra
Priepustnosť: 102 GB / s
Počet stream procesorov: 768
Výkon: 1,23 TFlops

video:
Rozlíšenie HDTV: 480p, 720p, 1080p, 1080i
Maximálne rozlíšenie: 4K

rozhranie:
1× HDMI Out
1× HDMI In
3× USB 3.0 (1 × ľavá strana, 2 × vzadu)
1× S / PDIF
1× Kinect port
1× RJ-45
1× IR prijímač

Bezdrôtové rozhranie:
WiFi 802.11 b / g / ns podporou Wi-Fi Direct
2,4 a 5 GHz

Optická mechanika:
Blu-ray

zabezpečenie:
Kensington Lock

prevedenie:
Farba: čierna
Rozmery: 263 × 80 × 343 mm

Dodávané príslušenstvo:
bezdrôtový ovládač
senzor Kinect
Hra Zoo Tycon
Hra Kinect Sports Rivals
adaptér
napájací kábel
HDMI kábel

Parametre a špecifikácia

Platforma
Xbox ONE Hotovo!
Veľkosť úložiska
500 GB Hotovo!
Obsah balenia
Konzola Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Platforma

Platforma
Xbox ONE Hotovo!

Kapacita

Veľkosť úložiska
500 GB Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Konzola Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Mám 2 dotazy. 1) kolik je potřeba místa na kinect? 2) Je možné na ně používat kinect hry z Xbox 360? Děkuji za odpověď :)

Dobrý den, lze na xbox použít některý ze slevových kuponů ze "slevového tornáda"? Díky

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se u vás lze koupit tento produkt i s verzí operačního systému 8

Dobrý den.....mam dotaz .....Daj se na na tomhle xboxu (a nebo na jiné konzoli) hrát také on-line hry jako např. big farm či the settlers a nebo jiné ?

Toto je dotaz na ALZu Obsahuje sada Kinect verzi 1 nebo 2

Dobrý den, v posledních třech dnech jsme zaregistrovali, že konzole bzučí i když je vypnuta. Je to vada?? Je to na reklamaci?

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli na xbox one jdou hry z 360, ale konkrétně ty co na kinect. Děkuji

Dobry den vcera mi prisel xbox one .Normalne jsem ho zapojil podle navodu do elektriny a do HDMI ,ale porad mi to ukazovalo hlasku "zadny signal". Prosim o radu.Dik Tomáš S.

Dobrý den! Kolik jde ke konzoli připojit ovladačů? Děkuji za odpověď. S pozdravem Petr

Dobry den! I po aktivaci Golden card mi nejde stahnout free verze hry do zarizeni... stale to po me chce zaplatit... Kod ze zlate karty je jiz v zarizeni uplatnen... XBOX koupen pred vanoci... dekuji za rychlou odpoved...

12
Diskusia a poradňa k Microsoft Xbox One so senzorom Kinect + 2 hry
Príslušenstvo pre Microsoft Xbox One so senzorom Kinect + 2 hry Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Xbox One se senzorem Kinect + 2 hry. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Xbox One mit Kinect Sensor + 2 Spiele. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Xbox One mit Kinect Sensor + 2 Spiele. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Microsoft Xbox One Kinect érzékelő + 2 játék.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií