Doručení zdarma Alzaboxy

Microsoft Xbox One so senzorom Kinect + FIFA 15 + Dance Central Spotlight

Zobraziť katalóg
Microsoft Xbox One so senzorom Kinect + FIFA 15 + Dance Central Spotlight
5 2 hodnotení
Herná konzola AMD Octa-Core, 8GB RAM DDR3, 500GB HDD, Blu-Ray, HDMI, Wireless Gamepad, USB 3.0, WiFi 802.11b/g/n, Kinect Sensor 2.0, čierna
Kód:  MXO007 Produktové číslo:  6RZ-00061 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Microsoft Xbox One so senzorom Kinect + FIFA 15 + Dance Central Spotlight Predaj skončil

Microsoft Xbox One so senzorom Kinect + FIFA 15 + Dance Central Spotlight

Zábava novej generácie

Ako budem konzolu ovládať?

Výhody oproti hraniu na PC?

Herná nádielka súčasťou balenia

Zábava novej generácie

Nová generácia hernej konzoly prináša možnosti zábavy, aké tu ešte neboli. Inovatívnym technológiám môže konkurovať snáď len veľmi nečakaný, ale napriek tomu nadmieru podarený dizajn. Prvýkrát v histórii je možné okamžite prepínať medzi hrami a multimediálne zábavou. Víta vás Xbox One.

Ako budem konzolu ovládať?

Bezdrôtovým ovládačom, ktorý dostanete v balení, alebo len svojím telom pred pohybovým senzorom Kinect (nie je súčasťou balenia). Oživenie a výrazné vylepšenie zaisťuje viac ne 40 technických a návrhárskych inovácií. Ovládacie zariadenie je navrhnuté v súlade s novým Kinectom. Vďaka tomu sú obe komponenty automaticky prepojené za účelom lepšieho herného zážitku.

Ako budem konzolu ovládať?

Bezdrôtovým ovládačom , Ktorý dostanete v balení, alebo len svojím telom pred pohybovým senzorom Kinect (Nie je súčasťou balenia) . . Oživenie a výrazné vylepšenie zaisťuje viac ne 40 technických a návrhárskych inovácií. Ovládacie zariadenie je navrhnuté v súlade s novým Kinectom. Vďaka tomu sú obe komponenty automaticky prepojené za účelom lepšieho herného zážitku.

Zoznámte sa s Kinectom

Úplne prepracovaný senzor je výrazne presnejší. Bezprecedentné rozpoznanie hlasu, pohľadu aj pohybu umožní ponoriť sa do hier a zábavy ako nikdy predtým. K svojmu účtu sa môžete prihlásiť jednoduchým vstupom do miestnosti. Ovládanie prebieha pomocou intuitívnych gest a nechýbajú ani hlasové príkazy. Zabudovaná je tiež podpora videohovorov cez Skype.

Zoznámte sa s Kinectom

Úplne prepracovaný senzor je výrazne presnejšie. Bezprecedentné rozpoznanie hlasu, pohľadu aj pohybu umožní ponoriť sa do hier a zábavy ako nikdy predtým. K svojmu účtu sa môžete prihlásiť jednoduchým vstupom do miestnosti. Ovládanie prebieha pomocou intuitívnych gest a nechýba ani hlasové príkazy. Zabudovaná je tiež podpora videohovorov cez Skype.

Výhody oproti hraniu na PC?

S konzolou Xbox One môžete začať hrať ihneď po bleskovej inštalácii. Rovnako ako sledovať filmy z diskov Blu-ray. Online hranie a navyše prístup k celému obsahu zaisťuje služba Xbox Live. Chcete živé hry, ktoré bežia aj bez vašej prítomnosti? Alebo snáď pomocou aplikácie Game DVR sprístupňovať svoje najlepšie herné okamihy? Prepracovaný systém výsledkov (achievements) pokrýva všetky možné aj nemožné oblasti a súperenie s kamarátmi tak naberá na obrátkach.

Herná nádielka súčasťou balenia

Ihneď po rozbalení sa môžete vrhnúť do otestovania parádneho výkonu vašej novej konzoly. Nákupom totiž získate digitálnu verziu pohybového tanečného simulátora Dance Central Spotlight a ihneď po vydaní (25.9.2014) si zahráte aj futbal v podobe FIFA 15. Táto parádna kombinácia ukáže silu konzoly v tom najlepšom svetle. Ostrá grafika, bezchybný multiplayer a hodiny zábavy si proste musíte vyskúšať na vlastnej koži.

Herná nádielka súčasťou balenia

Ihneď po rozbalení sa môžete vrhnúť do otestovania parádneho výkonu vašej novej konzoly. Nákupom totiž získate digitálnu verziu pohybového tanečného simulátore Dance Central Spotlight a ihneď po vydaní (25.8.2014) si zahráte aj futbal v podobe FIFA 15. Táto parádna kombinácia ukáže silu konzoly v tom najlepšom svetle. Ostrá grafika, bezchybný multiplayer a hodiny zábavy si proste musíte vyskúšať na vlastnej koži.


Parametre a špecifikácia:

Procesor:
Typ: AMD Jaguar
Architektúra: 8 jadier, 8 vlákien
Frekvencia: 1,6 GHz
L2 Cache: 2x 2 MB
Výrobná technológia: 28 nm

Operačná pamäť:
Veľkosť: 8 GB DDR3
Frekvencia: 2133 MHz
256-bitová zbernica
Priepustnosť: 68,3 GB/s

Pevný disk:
Kapacita: 500 GB

Grafická karta:
Typ: AMD Graphics Core Next
Frekvencia: 800 MHz
Vlastná pamäť: 32 MB Esra
Priepustnosť: 102 GB/s
Počet stream procesorov: 768
Výkon: 1,23 TFlops

Video:
Rozlíšenie HDTV: 480p, 720p, 1080p, 1080i
Maximálne rozlíšenie: 4K

Rozhranie:
1x HDMI Out
1x HDMI In
3x USB 3.0 (1x ľavá strana, 2x vzadu)
1x S/PDIF
1x Kinect port
1x RJ-45
1x IR prijímač

Bezdrôtové rozhranie:
Wi-Fi 802.11 b/g/n s podporou Wi-Fi Direct
2,4 a 5 GHz

Optická mechanika:
Blu-ray

Zabezpečenie:
Kensington Lock

Vyhotovenie:
Farba: čierna
Rozmery: 263 x 80 x 343 mm

Dodávané príslušenstvo:
Bezdrôtový ovládač
Senzor Kinect 2.0
Digitálna verzia hier Dance Central Spotlight a FIFA 15/vychádza 25.9.2014/

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Chci se zeptat kdy mi pošlete peníze na základě vystavení dobropisu zpět na účet.

Diskusia a poradňa k Microsoft Xbox One so senzorom Kinect + FIFA 15 + Dance Central Spotlight
Príslušenstvo pre Microsoft Xbox One so senzorom Kinect + FIFA 15 + Dance Central Spotlight Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Xbox One se senzorem Kinect + FIFA 15 + Dance Central Spotlight. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ein Microsoft Xbox Kinect Sensor + FIFA 15 + Dance Central Spotlight. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ein Microsoft Xbox Kinect Sensor + FIFA 15 + Dance Central Spotlight. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Microsoft Xbox One se senzorem Kinect + FIFA 15 + Dance Central Spotlight.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií