AlzaBoxy Q1 MPLA318265

MIDEA MFD42S100BLU-CZ

Zobraziť katalóg
MIDEA MFD42S100BLU-CZ
4,7 27 hodnotení
Umývačka riadu – stolná, energetická trieda G,, emisie hluku D, príborový kôš, odložený štart, displej, program na ochranu skla a dotykové ovládanie, rozmery 43,5 × 42 × 43,5 cm (V׊×H)
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  MIDMS001 Produktové číslo:  MFD42S100BLU-CZ Stránky výrobcu

MIDEA MFD42S100BLU-CZ

MIDEA MFD42S100BLU-CZ je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

MIDEA MFD42S100BLU-CZ

STOLOVÁ UMÝVAČKA RIADU

Máte malý byt, kam by sa vám klasická umývačka nezmestila, alebo žijete sami a hodila by sa vám malá stolová umývačka na dve súpravy riadu? V tom prípade nie je nič jednoduchšie ako si zaobstarať kompaktnú stolnú umývačku MIDEA MFD42S100BLU-CZ, v ktorej bez problémov umyjete naraz viac ako 30 kusov rôzneho riadu, vrátane tanierov s priemerom až 25 cm, pohárov na víno a ďalšieho. Umývačka je tiež skvelým riešením pre apartmány, chaty či študentské internáty.

Umývačka MIDEA MFD42S100BLU-CZ
Umývačka MIDEA MFD42S100BLU-CZ

Umývačku umiestnite takmer kamkoľvek

Nespornou výhodou umývačky MIDEA MFD42S100BLU-CZ sú jej kompaktné rozmery 435 × 420 × 435 mm, vďaka čomu ju môžete umiestniť skutočne kamkoľvek budete potrebovať, a to dokonca aj bez ohľadu na prívod vody. Stolná umývačka riadu totiž môže byť pripojená pomocou dodávanej hadice priamo na prívod vody, rovnako ako klasická umývačka riadu, a pokiaľ túto možnosť nemáte, je možné vodu do umývačky naliať manuálne – stačia štyri džbány vody (5 litrov) na jeden cyklus. Na optimálnu hladinu vody vás navyše upozorní praktický zvukový signál.

Stolná umývačka MIDEA MFD42S100BLU-CZ je variabilná, úsporná a ponúka pokročilé funkcie

Vnútorný priestor umývačky MIDEA MFD42S100BLU-CZ je úžasne variabilný, takže v nej bez problémov umyjete bežne používaný riad. Stolná umývačka je navyše veľmi úsporná – oproti umývaniu riadu v ruke je až 3× úspornejšia a na jeden umývací cyklus si vystačí iba s 5 litrami vody. Pre bežné každodenné potreby vám budú k dispozícii celkom tri umývacie programy (ECO, hodinový a sklo) a určite oceníte praktické funkcie v podobe šetrného režimu na umývanie skla, extra sušenie či odložený štart až o 24 hodín. Stolová umývačka MIDEA MFD42S100BLU-CZ má taktiež automatický čistiaci režim. Disponuje intuitívnym dotykovým ovládaním a prehľadným informačným displejom.

Umývačka MIDEA MFD42S100BLU-CZ

Stolná umývačka riadu MIDEA MFD42S100BLU-CZ a kľúčové vlastnosti

  • Tri umývacie programy
  • Nádrž na vodu s objemom 5 litrov
  • Flexibilný vnútorný priestor
  • Dvierka s priezorom
  • Samočistiaci filter
  • Jednoduché ovládanie
  • Extra program na umývanie skleneného riadu
  • LED displej

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Farba
Modrá Hotovo!
Energetická trieda
G Hotovo!
Spotreba energie (program ECO)
40 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita súprav riadu
2 × Hotovo!
Doba trvania (program ECO)
2,67 h (160 min) Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Energetické parametre umývačky

Energetická trieda
G Hotovo!
Spotreba energie (program ECO)
40 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita súprav riadu
2 × Hotovo!
Doba trvania (program ECO)
2,67 h (160 min) Hotovo!
Spotreba vody na cyklus (program ECO)
5 l Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom
D Hotovo!

Typ umývačky

Umiestnenie umývačky
Stolná Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart Hotovo!
Programy umývania
Na ochranu skla Hotovo!
Všeobecné funkcie umývačky
Dotykové ovládanie Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Kôš Hotovo!
Vlastnosti
Displej Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
44 cm Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
42 cm Hotovo!
Hĺbka
43,5 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

je možný dát do myčky i kastroly

Dobrý den, lze mít tuto myčku ve skříňce pod dřezem a připojit tak odtokovou hadici k sifonu od dřezu, který bude prakticky ve stejné úrovni jako samotná myčka? Děkuji

Dobrý den. Je možné myčku na zimu nechat venku v karavanu? Může promrznout?

Dobrý den. Prosím o radu, jaké bych si měla koupit čistící a další prostředky k této myčce. Obsahuje balení nějaké prostředky? Voda u nás není tvrdá. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, jen se chci zeptat, jak vypadá kontrola pro doplnění soli? Dle návodu jsme doplnili 13g soli a 1l vody před prvním použitím myčky, nastavili tvrdost vody, akorát nevíme a v návodu jsme nenašli, jak vypadá kontrolka k opětovnému doplnění? Děkuji

Dobrý den, na jakou teplotu myčka myje? (např. 60 stupňů Celsia nebo?) A pokud bych neměla myčku připojenou na přítok vody, tak bych nalila 5l studené vody, zapla program a jak by to bylo s oplachováním - myčka by se zastavila a dala signál, ať doleju další čistou vodu na oplach? (voda by z myčky odtékala do kbelíku, takže by se mohlo uvolnit místo v myčce na novou vodu) Děkuji

Dobrý den, jak dlouhá je odtoková hadice , potřebuji asi 70cm délku.

Dobrý den chci se zeptat mám už nějakou delší dobu tuto myčku a neustále mi tam svítí ikonka dvou šipek dokola v návodu jsem tuto ikonu nenašel jaký jejich význam ?

Dobrý den chci se zeptat už nějakou delší dobu mám tuto myčku a neustále mi tam svítí ikonka dvou šipek dokola a v návodu jsem tuto ikonku nenašel co to znamená ?

Dobrý den, obracím se na Vás s dotazy, mohu v této myčce nechat umýt hrnec po případně jak velký?? Vejde se do této myčky skleněný 1 l velký džbán na vodu? Děkuji předem

12
Príslušenstvo pre MIDEA MFD42S100BLU-CZ
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií