Miele Complete C3 Silence EcoLine

Zobraziť katalóg
Miele Complete C3 Silence EcoLine
Vreckový vysávač – 550W, rad Complete, komfortné navíjanie kábla, vrecko HyClean GN, filter Silence AirClean, teleskopická trubica, systém Silence Plus, obojstranný parkovací systém, regulácia výkonu nášľapnými tlačidlami, svetelný displej na indikáciu výkonu, šetrné pojazdné kolieska DynamicDrive, 3-bodové riadenie, akčný rádius 12m, hubica na vysávanie škár, hubica na čalúnený nábytok, sací štetec
Kód:  MIECI134 Produktové číslo:  41GSK332SEE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Miele Complete C3 Silence EcoLine Predaj skončil

Miele Complete C3 Silence EcoLine


Rukoväť s kovovým zvodičom

Vnútrom rukoväti vysávača Miele Complete C3 Silence EcoLine prechádza kovová niť, ktorá zabraňuje statickému výboju medzi prístrojom a používateľom.

Ochrana nábytku a stien

Vreckový vysávač Miele Complete C3 Silence EcoLine je vybavený obvodovou lištou z mäkkého plastu, ktorá poskytuje ochranu ako nábytku, tak aj samotnému vysávaču.


Pozvoľný rozbeh motora

Vysávač Miele Complete C3 Silence EcoLine dosahuje požadovaný výkon pozvoľna. Nemusíte sa tak obávať, že by došlo vo vašej elektrickej sieti k preťaženiu.

Ochrana proti prehrievaniu

V prípade, že dôjde k upchatiu vzduchovej cesty vysatím nejakých veľkých častí, vysávač Miele sa postará o automatické bezpečnostné vypnutie motora.


Spojovacia poistka

Vďaka praktickej spojovacej poistke drží rukoväť a hubica pohromade a počas používania sa neodpoja. Stlačením tlačidla ich môžete ľahko rozpojiť, napr. na pripojenie iného príslušenstva.

Tiché a pohodové vysávanie

Vďaka prítomnosti dodatočnej zvukovej izolácie ventilátora a filtra znižujúceho hlučnosť – Silence AirClean, je prevádzka tohto vysávača príjemne tichá.


Pohodlná manipulácia

Ak potrebujete pauzu, parkovací systém vám umožní upevniť trubicu k zadnej časti vysávača a nemusíte ju ukladať na zem, kde o ňu môže niekto zakopnúť.

Praktické pojazdné kolieska

S týmto vysávačom sa vám bude upratovať jedna báseň a to aj vďaka extrémne tichým a šetrným pojazdným kolieskam DynamicDrive.

 

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
8,5 m Hotovo!
Akčný rádius
12 m Hotovo!
Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
8,5 m Hotovo!
Akčný rádius
12 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Štrbinová Hotovo!
Násada
Sací štetec Hotovo!

Filtre

Typ filtra
AirClean plus filter Hotovo!

Príkon

Príkon
550 W Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Miele vysávače

Vyhotovenie vysávača
Podlahový s vreckom Hotovo!
Podlahová krytina
Rôzne podlahové krytiny Hotovo!
Hygienické požiadavky
Pre každodenné požiadavky Hotovo!
Komfort pri obsluhe
Ergonomická rukoväť, Komfortné navíjanie kábla, Nášľapné tlačidlá plus/mínus , Integrované príslušenstvo, Antikorová teleskopická trubica, Šetrné pojazdové kolieska Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Miele Complete C3 Silence EcoLine Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Miele Complete C3 Silence EcoLine.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií