Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

MIELE G 5210 SCi Active Plus BW

Zobraziť katalóg
MIELE G 5210 SCi Active Plus BW + 10 rokov záruka po registrácii
Vstavaná umývačka riadu – štandardná (60 cm), vstavaná a s čelným ovládacím panelom, energetická trieda C, umyje až 14 súprav riadu na jeden cyklus (program ECO), zásuvka na príbory, odložený štart, automatické otváranie dverí, ochrana proti pretečeniu, nastaviteľné koše, displej, vodný senzor, AquaStop, senzor naplnenia, detská poistka, program na ochranu skla, pripojenie teplej vody, rýchle umývanie a polovičná náplň, rozmery 80,5 × 59,8 × 57 cm (V׊×H), vyrobené v Českej republike, čelný panel na dvierkach nie je súčasťou dodávky
Kód:  MIEWM19 Produktové číslo:  11479770 Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIELE G 5210 SCi Active Plus BW

Rozlúčte sa s ručným umývaním riadu a zabudnite na špinavé hrnce na kuchynskej linke. Štandardná umývačka riadu Miele je široká 60 cm a využijete ju vo väčšej rodine, v ktorej je varenie na dennom poriadku. Je určená na vstavanie do kuchynskej linky, celkový vzhľad kuchyne tak nenaruší. Vstavaná umývačka riadu sa stáva veľmi diskrétna a elegantná tým, že k prirobíte dvierka korešpondujúce s typom celej kuchyne. Ovládací panel nájdete na čelnej strane dvierok, čo prispieva k ľahkému ovládaniu zatvorenej umývačky. Umývačka riadu MIELE G 5210 SCi Active Plus BW patrí do energetickej triedy C. Zaručí vám nízku spotrebu energie a zachová vysokú kvalitu umývania. Spotreba elektrickej energie pri spustení jej ekologického programu zodpovedá 74 kWh. Má k dispozícii priestor až pre 14 jedálenských sád na jeden umývací program. Úsporný program na umývanie zmiešaného riadu a príborov trvá 238 min. Umývačka má oveľa menšiu spotrebu vody ako pri ručnom umývaní riadu. ECO program dokáže znížiť spotrebu vody až na 8,9 l. Rozmery umývačky riadu Miele majú 80,5 × 59,8 × 57 cm (V × Š × H).

Umývačka riadu MIELE G 5210 SCi Active Plus BW Screen
Umývačka riadu MIELE G 5210 SCi Active Plus BW Technický nákres

Zásadné vlastnosti umývačky riadu MIELE G 5210 SCi Active Plus BW

  • Umývačka obsahuje príborovú zásuvku
  • Riad môžete umyť neskôr vďaka funkcii odloženého štartu
  • Po dokončení umývacieho programu sa dvierka automaticky otvoria
  • Koše si môžete ľahko nastaviť do požadovanej výšky podľa umývaného riadu
  • Súčasťou umývačky je dobre čitateľný displej
  • Vstavaný vodný senzor si sám upraví množstvo umývacieho prostriedku, tlak, teplotu vody a počet oplachov
  • V prípade úniku vody z hadice sa môžete spoľahnúť na pridanú funkciu aqua stop
  • Umývačka riadu štandardných rozmerov sa postará o čistotu vášho riadu
  • Na paneli uvidíte informácie aj počas umývania
  • Praktický senzor naplnenia upravuje množstvo spotrebovanej vody
  • Detská poistka je súčasťou umývačky
  • K dispozícii je aj program na ochranu skla pri umývaní krehkého riadu
  • K úspore energie prispieva možnosť napojenia umývačky riadu na teplú vodu
  • Disponuje programom rýchleho umývania
  • S programom na polovičnú náplň môžete umývať aj nenaplnenú umývačku

Umývačka riadu Miele sa môže pochváliť bohatou výbavou funkcií

Umývačka riadu MIELE G 5210 SCi Active Plus BW je vybavená zásuvkou na príbory, ktorú môžete použiť aj na uloženie menších kuchynských pomôcok, napríklad varešiek či šálok na espresso. Iste sa vám bude hodiť funkcia odloženého štartu, s ktorou si nastavíte spustenie umývačky v dobe, ktorá vám najviac vyhovuje. Tak budete mať čistý a suchý riad vo chvíli, kedy ho budete potrebovať. Po skončení umývacieho programu sa automaticky otvoria dvierka a riad doschne prirodzenou cirkuláciou vzduchu. Koše možno nastaviť podľa výšky umývaného riadu. Umývačke nechýba ani dobre čitateľný displej, ktorý vám prinesie prehľad o práve prebiehajúcom programe. Umývačka riadu sa môže pochváliť funkciou vodného senzora, keď si na základe tvrdosti, teploty a znečistenia vody sama nastaví potrebné množstvo čistiaceho prostriedku, tlak, teplotu vody aj počet oplachov. Tak účelne minimalizuje spotrebu vody, energie aj umývacích prostriedkov. Pridaná funkcia aqua stop v prípade úniku vody z hadice vypne umývačku, odčerpá vodu a zatvorí prívodný ventil. Preto sa nemusíte obávať nepríjemných nehôd, ak je umývačka zapnutá a vy nie ste doma. Senzor naplnenia upraví množstvo spotrebovanej vody. Podľa naplnenia umývačky riadom vyhodnotí množstvo vody a v prípade potreby napustí čistú vodu počas umývacieho cyklu. Preto máte istotu, že váš riad bude vždy dokonale umytý.

Užitočné funkcie spríjemnia prácu

K dispozícii je aj program na ochranu skla pri umývaní krehkého riadu. Postará sa, aby boli poháre čisté, lesklé a bez zaschnutých kvapiek. Tento program vám zaistí ochranu a dlhšiu životnosť skla. Aby ste ušetrili energiu, môžete umývačku napojiť na teplú vodu, čo vám zaistí menšie náklady na jej prevádzku. Program na rýchle umývanie vám príde vhod predovšetkým pri oslavách, pri ktorých budete riad opäť potrebovať. V prípade, že potrebujete zapnúť umývačku, ktorá nie je celkom plná, môžete využiť program na polovičnú náplň. Umývačka riadu Miele vám ušetrí veľa času, ktorý môžete venovať svojim koníčkom či rodine.

Vďaka inteligentným funkciám zvládne umývačka viac než len umyť riad

Pri prepojení umývačky riadu Miele s mobilnou aplikáciou budete mať prístup k jej inteligentným funkciám. Pri poruche si v aplikácii ľahko vyhľadáte informácie o chybách či stave vašej umývačky. Umývačka riadu sama zistí poruchy a chyby a upozorní na to spotrebiteľa. Smart diagnosis funkcia umožní umývačke, aby sama rozpoznala poruchu a navrhne jej riešenie. Preto nebude nutné volať technika, aby prišiel poruchu odstrániť. Inteligentná umývačka riadu MIELE G 5210 SCi Active Plus BW patrí medzi špičkových domácich pomocníkov.

Bezpečnosť ako priorita

Pridaná funkcia aqua stop vás nenechá v štichu a v prípade úniku vody z hadice vypne umývačku, odčerpá vodu a zatvorí prívodný ventil. Preto sa nemusíte báť nečakaných havárií, ak zapnete umývačku a práve nebudete doma. Rodičia malých detí ocenia detskú poistku, ktorou môžu uzamknúť ovládací panel a predídu tak nechcenému zapnutiu či prepnutiu programu. Výhodou je, že sa deti nedostanú k zásobníku s čistiacimi prostriedkami. Senzor naplnenia upravuje spotrebu vody. Podľa naplnenia umývačky určí potrebné množstvo a prípadne napustí čistú vodu počas umývacieho cyklu. Vy vďaka tomu máte istotu, že váš riad bude vždy krásne umytý.

Energetické hodnoty umývačky

Umývačka MIELE G 5210 SCi Active Plus BW patrí do energetickej triedy C. Zaručí vám nízku spotrebu energie pri zachovaní vysokej kvality umývania. Spotreba elektrickej energie pri spustení jej ekologického programu je 74 kWh. Má k dispozícii priestor až na 14 jedálenských súprav riadu na jedno umývanie. Úsporný program na umývanie zmiešaného riadu a príborov trvá 238 min. Umývačka má oveľa menšiu spotrebu vody, než je tomu pri umývaní riadu pod tečúcou vodou. S programom ECO znížite spotrebu vody až na 8,9 l. Rozmery umývačky riadu Miele dosahujú 80,5 × 59,8 × 57 cm (V × Š × H).

Umývačka riadu MIELE G 5210 SCi Active Plus BW Energetický štítok

Údaje uvádzané na energetickom štítku umývačiek riadu:

  • V záhlaví je uvedený výrobca a model umývačky riadu
  • Škála energetických tried (vľavo), konkrétna energetická trieda spotrebiča (vpravo)
  • kWh/annum: ročná spotreba energie, zodpovedá 100 cyklom v programe ECO
  • Počet súprav: kapacita štandardných súprav riadu v programe eco
  • Litre: spotreba vody v programe ECO v litroch na cyklus
  • Čas: trvanie programu ECO v h/min
  • dB: úroveň hluku šíreného vzduchom vyjadrená v dB(A) a trieda emisií hluku šíreného vzduchom

__________________________________________________________________

Kapacita umývačky sa udáva v počte štandardných sád riadu = jeden plytký tanier, jeden hlboký tanier, jeden dezertný tanierik, jeden hrnček, jeden pohár a jeden kompletný príbor. Prípustné odchýlky pri overovaní sú nasledovné: ročná spotreba energie, vody a trvania programu môžu byť o 10 % vyššia, trieda účinnosti sušenia o 19 % vyššia, hladina hluku musí byť rovnaká alebo niž

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Energetické parametre umývačky

Energetická trieda
C Hotovo!
Spotreba energie (program ECO)
74 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita súprav riadu
14 × Hotovo!
Doba trvania (program ECO)
3,97 h (238 min) Hotovo!
Spotreba vody na cyklus (program ECO)
8,9 l Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom
C Hotovo!

Funkcie umývačky

Programy umývania
Rýchly, Polovičná náplň, Na ochranu skla Hotovo!
Všeobecné funkcie umývačky
Automatické otváranie dverí Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Zásuvka Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše, Možnosť pripojenia na prívod teplej vody Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
80,5 cm Hotovo!
Šírka umývačky
59,8 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
57 cm Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,5 m (1,5 m) Hotovo!

Umývačky Miele

Vyhotovenie
Vstavané umývačky riadu Hotovo!
Výklenok
Šírka 60 cm a výška od 81 cm Hotovo!
Košové usporiadanie
Comfort Hotovo!
Komfortné prvky
Časová předvolba až 24h, Systém Waterproof, Ochrana proti poškodeniu vodou Hotovo!
Vyrobené v
Českej republike Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MIELE G 5210 SCi Active Plus BW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIELE G 5210 SCi Active Plus BW.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií