MIELE G 6620 SC EcoFlex

Zobraziť katalóg
MIELE G 6620 SC EcoFlex
5 1 hodnotení
Umývačka riadu A+++, 14 súprav riadu, 3D+ príborová zásuvka, Perfect GlassCare, program QuickPowerWash, ComfortClose, AutoOpen, pripojenie na teplú vodu, Waterproof systém, hlučnosť 44dB, 6 programov, odložený štart, rozmery 60x85x60cm
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  Mie147 Produktové číslo:  21662016CZ Stránky výrobcu
MIELE G 6620 SC EcoFlex 660,70 € Použité

MIELE G 6620 SC EcoFlex

MIELE G 6620 SC EcoFlex je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

 

Voľne stojaca umývačka riadu je vyrobená v energetickej triede A+++. Pojme až 14 súprav riadu a na výber budete mať zo 6 umývacích programov. Spotrebič je vybavený možnosťou napojenia na teplú vodu. Určite tiež oceníte predvoľbu štartu, príborovú zásuvku 3D+ pre maximálny komfort umývania príborov, veľmi nízku spotrebu vody okolo 6 litrov a automatické otvorenie dvierok na konci umývacieho programu po sušení. Horný kôš má možnosť nastavenia až do 9 polôh. Najlepšie výsledky umývania dosiahnete v programe Automatika a šetrné čistenie chúlostivého skla zasa docielite s programom Perfect GlassCare. Ušetrite si prácu pri umývaní riadu s touto skvelou a modernou umývačkou od známej značky Miele.

Hlavné prednosti

  • veľmi nízka spotreba energie a vody
  • pojme až 14 súprav riadu
  • príborová zásuvka 3D+
  • nastaviteľný horný kôš
  • sušenie AutoOpen

Moderná technológia

Nové košové usporiadanie je dokonale premyslené a ponúka jedinečné riešenie. Každý riad si nájde svoje miesto pre optimálne umytie. Farebne označené prvky FlexAssist poukazujú na pohyblivé súčasti a sú označené malými symbolmi. Vďaka tomu využijete flexibilné košové usporiadanie pohodlne jediným pohybom. Integrované silikónové vankúšiky zase zaisťujú v držiaku na poháre FlexCare šetrné upevnenie krehkých pohárov.

Príborová zásuvka 3D+ má aj rad výhod. Všetky príbory sú uložené samostatne a nemôžu sa tak poškriabať. Nečistota je odstránená bezozbytku a príbory sú perfektne osušené. Navyše má polohovateľný stredný diel vybavený sklopným hrebeňovým radom, ktorý ponúka miesto na veľké príbory. Taktiež ich môžete hygienicky a pohodlne vybrať.

Nový umývací program QuickPowerWash a k tomu presne optimalizované tablety UltraTabs Multi dosahujú najlepší možný výsledok umývania a sušenia bežne znečisteného riadu počas 58 minút. Vďaka tomu je plný výkon umývania k dispozícii ihneď na začiatku umývacieho programu. 

Na ochranu pred poškodením vodou sú všetky umývačky riadu Miele vybavené systémom Waterproof Miele. Navyše spoločnosť Miele preberá na systém Waterproof pri odbornej inštalácii doživotnú záruku.

Programy umývania

  • ECO    
  • Automatika
  • Intenzívny 75 °C
  • Štandardný 55 °C
  • Jemný
  • QuickPowerWash
 

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Typ umývačky

Typ umývačky
Štandardná Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Voľne stojaca Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše, Možnosť pripojenia na prívod teplej vody Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
85 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
60 cm Hotovo!

Umývačky Miele

Vyhotovenie
Voľne stojace umývačky riadu Hotovo!
Výklenok
Šírka 60 cm a výška od 81 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MIELE G 6620 SC EcoFlex
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií