MIELE G 4932 SC ED Series 120

Zobraziť katalóg
MIELE G 4932 SC ED Series 120
Umývačka riadu s panelom, energetická trieda A+++, 14 súprav riadu, hlučnosť 45 dB, príborový kôš, odložený štart, aqua stop, nastaviteľné koše, displej, senzor naplnenia, detská poistka, perfect glasscare, pripojenie teplej vody a systém waterproof, výška 85 cm, šírka 60 cm, hĺbka 60 cm
Kód:  MIEWM02 Produktové číslo:  21493218OE1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIELE G 4932 SC ED Series 120

Neradi trávite čas umývaním riadu a radi by ste podporili ušetrenie cenných minút a vody? Táto umývačka MIELE G 4932 SC ED Series 120 vie umyť až 14 súprav špinavého riadu a vy si môžete užívať získaný čas. Vďaka tomuto spotrebiču nie je potrebné mať strach z neúmerných finančných nákladov, pretože sa radí do energetickej triedy A+++. Dokáže pracovať bez významného hluku, jej hlučnosť neprekročí 45 dB, takže vás nebude obťažovať. Pokiaľ preferujete prehľadnosť a možnosť jednoducho ovládať umývačku, potom vás očarí ovládací panel na vonkajšej strane. Antikoro farba umývačky MIELE G 4932 SC ED Series 120 dokonale zapadne do vašej kuchyne. Koše na riad si môžete nastaviť podľa svojich požadaviek. Aquastop odvráti potenciálny vytopenie vás aj susedov a to tak, že len čo zistí nejakú poruchu, vypne prívod vody. V domácnosti s deťmi oceníte tiež možnosť zablokovať tlačidlá, aby nešlo umývačku ovládať.

  • Umývačka Miele, ktorej úlohou je všetko umyť namiesto vás
  • Prislúcha k energetickej triede A+++
  • Hlučnosť pri práci má maximálne 45 dB
  • Vďaka umývačke s panelom možno programy jednoducho ovládať
  • Farba spotrebiča: antikoro
  • Táto umývačka sa chváli programami: príborový kôš, odložený štart, Aqua stop, nastaviteľné koše, displej, senzor naplnenia, detská poistka, Perfect GlassCare, pripojenie teplej vody a systém Waterproof
  • Umývačka sa vám postará až o 14 súprav riadu
  • Ročná spotreba energie: 237 kWh/annum
  • Ročná spotreba vody kolíše okolo hodnoty 2716 l
  • Trieda účinnosti sušenia: A
  • Rozmery: 85 × 60 × 60 cm

Ktoré funkcie ponúka umývačka Miele?

Inteligentnou súčasťou umývačky je funkcia odloženého štartu, vďaka nej ste schopní si nastaviť čas spustenia umývania riadu. Systém Waterproof bol určený na ochranu pred poškodením umývačky vodou. Pripojenie na teplú vodu prináša vyššiu úsporu energie. Počet kusov riadu opatruje senzor naplnenia a podľa toho dokáže nastaviť spotrebu vody. Aby ste mali v umývačke umyté aj príbory, nachádza sa tu aj príborový kôš. V tejto umývačke smiete nechať na umytie aj krehké poháre, keďže umožňuje využiť program Perfect GlassCare. Displej vám ponúkne prehľad o všetkých programoch a jednoducho si zvolíte, čo práve potrebujete.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!

Typ umývačky

Typ umývačky
Štandardná Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Voľne stojaca Hotovo!

Funkcie umývačky

Programy umývania
Na ochranu skla Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Kôš Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Odnímateľný vrchný kryt, Nastaviteľné koše, Možnosť pripojenia na prívod teplej vody Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
85 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
60 cm Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,5 m (1,5 m) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MIELE G 4932 SC ED Series 120 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIELE G 4932 SC ED Series 120.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií