MIELE G 4932 SCi OS Series 120

Zobraziť katalóg
MIELE G 4932 SCi OS Series 120
5 1 hodnotení
Vstavaná umývačka riadu s panelom, energetická trieda A+++, 14 súprav riadu, hlučnosť 45 dB, sušenie autoopen, detská poistka, displej, nastaviteľné koše, odložený štart, perfect glasscare, príborový kôš, pripojenie teplej vody, senzor naplnenia a systém waterproof, výška 81 cm, šírka 60 cm, hĺbka 57 cm, vyrobené v Českej republike
Kód:  MIEWM05 Produktové číslo:  21493254OE1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIELE G 4932 SCi OS Series 120

Neradi trávite čas umývaním riadu a vyhovovalo by vám ušetriť cenné minúty aj zredukovať spotrebu vody? Táto vstavaná umývačka riadu MIELE G 4932 SCi OS Series 120 dokáže umyť 14 súprav riadu a vy si môžete užívať získaný čas. Vďaka tomuto modelu umývačky nie je nutné sa obávať veľkých finančných nákladov, keďže spadá do energetickej triedy A+++. Zvláda pracovať veľmi potichu, jej hlučnosť sa rovná maximálne 45 dB, takže vás nebude rušiť. Čierna farba umývačky MIELE G 4932 SCi OS Series 120 zdôrazní vašu kuchyňu. Koše na riad si môžete upraviť podľa vlastností riadu. Ak máte doma malé ratolesti, bude vám vyhovovať možnosť zablokovať tlačidlá, aby nebolo možné umývačku ovládať.

  • Vstavaná umývačka riadu Miele, ktorej úlohou je všetko umyť namiesto vás
  • Radí sa do energetickej triedy A+++
  • Hlučnosť pri práci má maximálne 45 dB
  • Farba spotrebiča: čierna
  • Funkcie, ktoré má tento typ umývačky k dispozícii: príborový kôš, odložený štart, sušenie AutoOpen, nastaviteľné koše, displej, senzor naplnenia, detská poistka, Perfect GlassCare, pripojenie teplej vody a systém Waterproof
  • Umývačka vám umyje 14 súprav riadu
  • Ročná spotreba energie predstavuje 237 kWh/annum
  • Ročná spotreba vody dosahuje zhruba 2716 l
  • Trieda účinnosti sušenia: A
  • Rozmery: 81 × 60 × 57 cm

Ktoré funkcie ponúka vstavaná umývačka riadu Miele?

Inteligentnou súčasťou umývačky je funkcia odloženého štartu, vďaka ktorej si môžete zvoliť čas spustenia umývania. Ochranu pred poškodením umývačky vodou garantuje systém Waterproof. Pripojenie na teplú vodu je užitočné vďaka vyššej úspore energie. Senzor naplnenia stráži množstvo riadu v umývačke a podľa toho si prichystá potrebné množstvo vody. Aby ste mohli do umývačky dať aj príbory, môžete využiť jej príborový kôš. Navyše môžete nechať umyť v umývačke aj krehké poháre, pretože ponúka citlivý program Perfect GlassCare. Na konci umývacieho programu sa automaticky otvoria dvierka, a preto ihneď dochádza k sušeniu riad. Displej poskytne praktický prehľad o všetkých programoch a vyberiete si jeden, ktorý presne potrebujete.

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Funkcie umývačky

Programy umývania
Na ochranu skla Hotovo!
Všeobecné funkcie umývačky
Automatické otváranie dverí Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Kôš Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše, Možnosť pripojenia na prívod teplej vody Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
81 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
57 cm Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,5 m (1,5 m) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MIELE G 4932 SCi OS Series 120 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIELE G 4932 SCi OS Series 120.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií