AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MiFidata LR113D

Zobraziť katalóg
MiFidata LR113D
4,5 12 hodnotení
LTE WiFi modem - Hotspot na zdieľanie 4G/3G konektivity do 100Mbps, Qualcomm chipset, Li-Ion akumulátor 2000mAh, slot na SIM + SD kartu, CZ menu
Kód:  KN055a Produktové číslo:  LR113D

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MiFidata LR113D

Potrebujete byť neustále v kontakte s vašimi priateľmi a byť neustále pripojení na internet? Jazdíte na dovolenky, firemné akcie alebo výlety s neustálym pripojením, a to vďaka mobilnému LTE / 3G routeru. Nielen že má vysokú funkčnosť, má tiež veľmi malé rozmery a elegantný dizajn. Dáta, ktoré máte uložené na microSD karte (až 32 GB), môžete zdieľať medzi pripojenými tabletmi a mobilmi. Ak potrebujete byť neustále nad vecou a informovaní, tento jedinečný router za skvelú cenu vás iste nesklame.

Malý prevedením, veľký funkčnosťou

Mobilný LTE / 3G router zvláda rýchlosť 100 Mbps a ponúka pripojenie až pre 10 súčasne pripojených užívateľov. Navyše podporuje všetkých 5 LTE pásiem, takže vás v zahraničí nikdy nenechá v štichu. Iste vás príjemne prekvapí elegantný dizajn, 1.44" farebný displej s rozlíšením 128 x 128 pixelov a vreckové rozmery, vďaka ktorým ho v batohu alebo v inej batožine ani nepoznáte. Uvedenie zariadenia do chodu je veľmi jednoduché, stačí zasunúť SIM kartu. Navyše je router vybavený českým menu, a tak bude jeho používanie hračkou.

Router ponúka:

  • pripojenie na internet skupine užívateľov cez rýchle 4G / 3G
  • WiFi (802.11b / g / n) i USB pripojenie
  • mobilná prevádzka vďaka akumulátoru
  • bezpečnosť pripojenia vďaka kódovaniu
  • DHCP server
  • SMS službu
  • jednoduchá funkčnosť

Bezpečné používanie

Buďte v spojení i v zahraničí, či už je to dovolenka alebo obchodné cesty. Po príchode do zahraničia si stačí kúpiť tuzemskú dátovú Simku s výhodnou tarifou a tým komplexne vyriešiť problém s pripojením na internet. Používanie WiFi v hoteli je často veľkým rizikom. Bonusom, ktorý tento mobilný router ponúka, je bezpečnosť. Mobilný hotspot / router MiFID LR113D túto záležitosť vždy elegantne vyrieši. Nemusíte sa ani báť, že sa vám zariadenie vybije. Disponuje Li-Ion batériou, ktorá má dlhú životnosť a umožňuje mu zostať pripojeným po dobu až štyroch hodín.

Parametre a špecifikácia

Štandardy
802.11b, 802.11g, 802.11n Hotovo!
Rýchlosť WiFi prenosu
100 Mb/s Hotovo!

Štandardy a frekvencie

Štandardy
802.11b, 802.11g, 802.11n Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
100 Mb/s Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Bude modem fungovat také v roamingu? Používám operátora TescoMobile a v mém stávajícím WiFi modemu(OMEGA USB WiFi router/modem 3G) se připojím pouze v CZ. Díky moc předem.

Dobrý den, pro obec sháníme Gateway pro připojení Sim karty na rozesílání hromadných SMS. Poradíte, jaký model zakoupit a je-li součástí ovládací program? Zdenek

Neví někdo kde sehnat náhradní baterií pro toto zařízení? Nikde se mi to zatím nepodařilo. Baterie se rychle opotřebuje, protože nemá dlouhou výdrž a musím proto každý den nabíjet a někdy i vícekrát,nebo držet v nabíječce a to baterií taky moc neprospívá, pak by bylo celé zařízení na vyhození. Je to škoda zas tak levné nebylo. Děkuji Jíťa

Dobry den, zakupil som si od Vas tento wifi LTE router a viete mi poradit kontakt na importertera tejto znacky do CZ, kedze sa mi stala taka vec, ze sa mi nafukla bateria vo vnutri routru a neviem kde by som mohol zakupit novu, bez toho mi je cele zariadenie na nic. Dakujem za info.

Diskusia a poradňa k MiFidata LR113D
Príslušenstvo pre MiFidata LR113D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mifidata LR113D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mifidata LR113D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mifidata LR113D. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mifidata LR113D.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií