Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

Mikro a minisystémy – cenové bomby, akcie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Philips
(1)
Prehrávané médiá
CD
(1)
USB flash disk
(1)
Vlastnosti a funkcie
Automatické ladenie
(1)
Diaľkové ovládanie
(1)
Farba
Čierna
(1)
Strieborná
(1)
Filtrovať
V tejto kategórii nájdete výhodné mikro a minisystémy. Cenových hitov v kategórii mikro a minisystémy máme v súčasnej dobe 1. Hľadáte najlacnejší mikro a minisystémy? Potom sa pozrite do kategórie lacné mikro a minisystémy.
1 položka
3,0
Philips TAM4205/12
Mikrosystém – s reproduktormi s výkonom 60 W, FM rádio s 10 predvoľbami, rozhranie IN anténa, jack 3,5 mm a USB, podpora MP3, kompatibilné s S Bluetooth, CD prehrávač, USB slot, automatické ladenie a diaľkové ovládanie
Zľavnené -25 %
131,90 € 174,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: JPI350l42

Mikro a minisystémy – cenové bomby, akcie

audioDvadsiate storočie: Počiatky storočia domáceho audia Dvadsiate storočie by sa dalo charakterizovať ako storočie domáceho audia. Aké boli jeho počiatky, aké vynálezy dokázali otočiť okolo audiopriemyslu a viedli k masovému rozšíreniu vinylových dosiek? Odpovieme v článku.
Hi-Fi audio už je s nami celkom dlhú dobu. Kedy to ale začalo a ako sa zvuková kvalita a to, čo od nej očakávame, s časom premieňala? Odpovieme v našom článku.
Digitálne audio prináša množstvo výhod, najmä čo sa týka jeho distribúcie. Ako funguje a na čo si treba dať pozor?
audioKompresia audia alebo ako oklamať ucho Kompresia zvuku využíva to, že sa ľudské ucho nechá celkom ľahko oklamať. Ako sa kompresia zvuku prejavuje, v akých prípadoch je užitočná a kedy je lepšie sa jej radšej vyhnúť?
Každý poslucháč hudby, ktorý to s počúvaním myslí vážne, rieši problém, ako to všetko prepojiť. Úlohu takého centra skvele zastáva zosilňovač Bose Music Amplifier.
Direct LED je jednou z technológií podsvietenia obrazu, ktorú využívajú LED televízory. V čom spočíva, aké má výhody a nevýhody a ako sa odlišuje od RGB LED alebo Edge LED?
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií