AD homeoffice Aplikace

Mio Essential Kit

Zobraziť katalóg
Mio Essential Kit
Zabezpečovací systém - obsahuje základňu Hub G10, kameru VixCam C10, bránu Personal Cloud S10, okenné a dverové čidlo R12, SD kartu 16 GB
Kód:  PP326b Produktové číslo:  5413N5250007

Mio Essential Kit

Bezpečnosť je jednou z najvyšších hodnôt v našich životoch. Táto súprava zabezpečovacích zariadení vám pomôže so strážením domácnosti. Obsahuje riadiacu jednotku, bezpečnostnú kameru, jeden okenný a dverový snímač R12 a rozhranie umožňujúce ukladať záznam z kamery. 

Kľúčové vlastnosti

  • Domáci zabezpečovací systém
  • Základňa Hub G10 pre jednoduchú správu (LAN, WiFi)
  • Kamera VixCam C10 s pozorovacím uhlom 85 ° a nočným videním na 8 metrov
  • Okenný a dverový snímač R12 napájaný dvoma AAA batériami
  • Osobné úložisko Personal Cloud S10 s kapacitou až 10 TB dát
  • Jednoduchá správa cez mobilnú aplikáciu MioSMART
  • Súčasťou balenia je SD karta 16 GB

Inteligentné zabezpečenie

Okenný a dverový snímač R 12 spoľahlivo postráži každý pohyb aj pokus o otvorenie. Základňa Hub G10 prepojí snímač so smerovačom a vďaka kamere sa budete môcť kedykoľvek a odkiaľkoľvek uistiť, že je doma všetko v poriadku. Súčasťou súpravy je aj kamera s nočným videním a širokým pozorovacím uhlom. S jej pomocou môžete monitorovať nielen vašu domácnosť, ale aj bezpečnosť vašich blízkych a dokonca s nimi komunikovať pomocou aplikácie MioSMART. Záznam z kamery v HD kvalite si môžete uložiť na 16  GB SD kartu, ktorá je súčasťou balenia. Záznam je možné ukladať taktiež do vášho cloudového úložiska alebo do zariadenia Personal Cloud S10, ktoré môže byť napríklad u susedov. Ak prípadný zlodej vezme aj kameru, dôkazov sa nezbaví, pretože vy budete mať v osobnom cloude S10 uložených až 4 TB dát.

Jednoduchá inštalácia a správa

O funkciu celého systému sa stará základňa Hub G10. Vďaka nej ľahko nainštalujete všetky senzory a ďalšie zariadenia, a to buď pomocou aplikácie MioSMART vo vašom telefóne, alebo jednoduchým naskenovaním QR kódu. Snímače následne pripojíte prostredníctvom WiFi alebo ethernetového kábla. Celý systém môžu zo svojho smart telefónu spravovať až 4 používatelia.

 

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. Viem pripojit na jednotku aj 3 kamery? Ked si k tomuto zakupim set z 2 kameramy?

Diskusia a poradňa k Mio Essential Kit
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mio Essential Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mio Essential Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mio Essential Kit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mio Essential Kit.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií