Galaxy A55 | A35 5G

Android mobilné telefóny

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka/model telefónu
Veľkosť displeja
4,4" a menej
(4)
4,5" až 5,4"
(17)
5,5" až 5,9"
(57)
6" až 6,4"
(232)
6,5" a viac
(894)
Operačná pamäť (RAM)
16 GB a viac
(58)
12 GB
(251)
8 GB
(499)
6 GB
(147)
4 GB
(168)
3 GB
(41)
2 GB
(41)
Vnútorná pamäť
1 TB
(1)
512 GB
(130)
256 GB
(454)
128 GB
(451)
64 GB
(102)
32 GB
(49)
16 GB a menej
(18)
Konfigurácia kariet
Hybridný slot
(300)
Dual SIM + pamäťová karta
(337)
Dual SIM
(325)
Single SIM
(7)
Single SIM + eSIM
(133)
Hybridný slot + eSIM
(21)
Dual SIM + eSIM
(76)
Rok predstavenia
2024
(137)
2023
(632)
2022
(234)
2021
(108)
2020
(36)
2019
(1)
Funkcie
Rýchle nabíjanie
(1110)
Bezdrôtové nabíjanie
(307)
Rýchle bezdrôtové nabíjanie
(253)
Čítačka odtlačkov prstov na tele
(511)
Čítačka odtlačkov prstov v displeji
(394)
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
5 Mpx
200 Mpx
-
Kapacita batérie
2000 mAh
22000 mAh
-
Bezdrôtové technológie
NFC
(1010)
WiFi
(1202)
Bluetooth
(1198)
GPS
(1141)
Infraport
(101)
Najnovšie objednávky

Najrozšírenejší operačný systém Android je obľúbený okrem iného aj pre obrovské možnosti personalizácie. Android telefón ale musí spĺňať v porovnaní s iOS vyššie nároky na hardvér aj batériu. Ako sa medzi sebou líšia jednotlivé verzie tohto populárneho OS a ako si medzi telefónmi s Androidom vybrať?

Pokračovať

Verzia operačného systému Android

Operačný systém Android je vo vývoji už niekoľko rokov, a tak niet divu, že jeho verzií je celý rad. V ideálnom prípade chcete, aby mali Android mobily čo najnovší. Dočkáte sa pri ňom totiž najdlhšej podpory.

Android 13

Pri Android 13 ide predovšetkým o dôraz na vyššie súkromie používateľa a lepší prehľad. Vylepšení sa dočkalo ale aj niekoľko systémových prvkov a celkový vzhľad. Napríklad aplikáciám môžete teraz prideľovať rôzne prístupy podľa vašich preferencií. Vzhľad systému je možné ešte viac prispôsobiť. Celkovo ide o príjemný update.

i

Pokiaľ vás Android 13 zaujíma viac, prečítajte si náš článok Android 13 prichádza s beta verziami. Prioritou je súkromie, ale aj pekná grafika.

Android 12

Android 12 prišiel v mene prepracovaného rozhrania. Systém automaticky upraví celú farebnú schému podľa vašej tapety a celkovo tiež kladie väčší dôraz na personalizáciu. Prepracované boli z dôvodu prehľadnosti aj nastavenia. Z nových funkcií môžeme spomenúť napríklad natívny posuvný screenshot a množstvo ďalších maličkostí pre väčšie pohodlie.

Android 11

Android 11 bola aktualizácia, ktorá používateľom tohto operačného systému priniesla veľa „Quality of Life“ vylepšení. Nešlo teda priamo o funkcie, ktoré by pretvorili priemysel, ale skôr o maličkosti, ktoré celkovo zlepšili používateľský pôžitok. Bolo to napríklad integrované nahrávanie obrazovky alebo lepšia kontrola nad médiami.

Android 10

Desiata verzia operačného systému Android so sebou priniesla niekoľko nových prvkov, medzi ktoré patrí tmavý režim šetriaci oči aj batériu, prepracované ovládanie pomocou gest, inteligentné návrhy pri prichádzajúcej správe alebo automaticky vytvárané titulky pre akékoľvek video. Samozrejmosťou je pri Android 10 natívna podpora pre ohybné telefóny.

Pie (9.0)

Mobilné telefóny s Androidom Pie nepriniesli nejaké zásadné zmeny. Android Pie vo väčšej miere používal zaoblenie rohov, prepracované bolo aj menu rýchlych nastavení. Voliteľne bolo možné aktivovať ovládanie gestami, zmeniť sa dali aj spôsoby prepínania medzi aplikáciami. Celkovo išlo o niekoľko zmien, ktoré prinášali lepší používateľský zážitok.

Android verzia

V minulosti boli Android verzie pomenovávané podľa sladkostí, ako napr. Nougat, Marshmallow, alebo Oreo. Dnes sú verzie pre lepšiu orientáciu označované iba číslom.

Android telefón bez nadstavby

Android telefón bez nadstavby ponúka čistý operačný systém Android v jeho najjednoduchšej a základnej podobe, a to bez akýchkoľvek pridaných grafických rozhraní či funkcií, ktoré sa v nadstavbách jednotlivých výrobcov objavujú.

i

S čistým Androidom je úzko spojený aj program Android One. Telefóny zaradené do tohto programu sa zaväzujú k využívaniu čistého Androidu bez úprav, vďaka čomu od Googlu dostávajú prednostné aktualizácie operačného systému.

Vyberáme Android mobil alebo na čo sa zamerať?

Android mobil má veľa parametrov a každý výrobca preferuje malé obmeny. Podľa čoho vyberať?

Android mobil a veľkosť displeja

Veľkosť displeja má zásadný vplyv na to, ako sa bude Android mobil používať. Menšie uhlopriečky sa dajú ľahko ovládať jednou rukou a zmestia sa do vrecka, väčšie však ponúkajú lepší pôžitok z multimédií a sú lepšie pre multitasking.

  • 4 – 5″ displej je pre Android mobily dnes už pomerne raritou. Dá sa však jednoducho ovládať jednou rukou.
  • 5 – 5,5″ displej je skvelý na sledovanie videí a surfovanie po internete. 5,5″ Android je stále vcelku kompaktný.
  • 5,5 – 5,9″ Android telefóny majú ideálny displej pre multimédiá, internet aj prácu. Perfektné, ak chcete menšiu vlajkovku.
  • 6″ a viac sú v dnešnej dobe štandardom. Vďaka čím ďalej užším rámčekom sa stále zmestia pohodlne do ruky.
Android telefón – rozmery displeja

Každý rok sa pri telefónoch zásadne zmenšujú rámčeky. Výrobcovia tak dosahujú čím ďalej tým väčší displej, pričom telefón samotný má takmer rovnaké rozmery.

Android telefón – operačná pamäť (RAM)

Android telefón disponuje operačnou pamäťou, ktorá je tou najrýchlejšou pamäťou v telefóne. Všetky aplikácie ju potrebujú pre svoju správnu funkciu a ich nároky sa stále zvyšujú. Tu sa teda pri výbere hodí uplatniť jednoduché pravidlo – čím viac, tým lepšie.

  • Do 3 GB RAM je v dnešnej dobe absolútne minimum. Telefóny nižšej triedy s nimi zvládnu základné úkony.
  • 4 – 8 GB RAM predstavuje zlatú strednú cestu. Taký telefón s Androidom už zvládne aj hry a multitasking.
  • 12 – 16 GB RAM majú predovšetkým vlajkové lode. Hravo si poradia s akoukoľvek úlohou vrátane náročných hier.

Hľadáte najlepší Android telefón? Pozrite sa na naše recenzie a zistite, ktorý u používateľov vyhráva. Vďaka tomu si môžete ľahko urobiť prehľad o tom najlepšom.

Aká veľkosť úložiska je pre Android telefón optimálna?

Android telefón máva obvykle vnútornú pamäť medzi 16 až 256 GB, z ktorej však časť zaberá samotný OS. Tie najlepšie modely potom ponúkajú aj 512 GB varianty, prípadne možnosť rozšírenia úložiska o pamäťovú kartu.

  • 32 GB úložisko a menšie sa hodí pre nenáročných používateľov. Postačí len na pár aplikácií, fotiek alebo pesničiek.
  • 64 – 128 GB úložisko už pojme celkom dosť dát. Takýto mobil Android ponúka skvelý pomer cena/výkon.
  • 256 GB úložisko a väčšie je vhodné pre najnáročnejších používateľov, ktorí veľa natáčajú a fotia vo vysokej kvalite.

Pokiaľ plánujete Android telefóny často využívať na fotenie a záleží vám na kvalite, kapacitu úložiska ani neriešte a rovno počítajte s SD kartou. Bezstratový formát RAW môže mať pri telefónoch s väčším rozlíšením aj okolo 100 MB na fotku, a tak by vám miesto v telefóne aj tak skoro došlo.

Android mobil a fotoaparát

Fotoaparát je pre mnohých tou najdôležitejšou časťou, ktorou Android mobil disponuje. Odporúčame nehľadieť len na rozlíšenie, pretože telefón s 12 Mpx snímačom môže v kvalite poraziť 108 Mpx. Tie najlepšie mobily sa dnes dajú porovnávať s kompaktmi.

  • Rozlíšenie snímača od 12 Mpx už ponúknu hociktoré telefóny Android a zaobstaráte s nimi kvalitné snímky. Dobrá predná kamera má tiež aspoň 12 Mpx. Výsledná kvalita fotografií sa odvíja aj od optickej kvality objektívu.
  • Maximálna svetelnosť objektívu určuje, koľko svetla prejde optikou a dopadne na snímač. Lepšia svetelnosť v skratke značí lepšie fotky v tme. Tie najlepšie Android mobily sa chvália svetelnosťou f/1,7 a nižšou.
  • Optická stabilizácia obrazu pomocou optiky alebo posuvom snímača stabilizuje snímky aj video. Pokiaľ to s fotením myslíte vážne, váš telefón Android by mal optickú stabilizáciu rozhodne mať.
  • Softvérová stabilizácia obrazu funguje na princípe zvyšovania citlivosti ISO. Dosiahnete tak ostrejšie fotky, ale nie je natoľko účinná ako optická stabilizácia a môžete sa stretnúť so zníženou kvalitou obrazu.
  • Viacnásobný fotoaparát dokáže urýchliť ostrenie, zvýšiť svetelnosť, meniť oblasť ostrenia až po zachytení snímky a nastavovať hĺbku ostrosti. Špeciálne teleobjektívy potom poskytujú bezstratový optický zoom.

i

Chcete Android telefóny so skvelým fotoaparátom? Skúste našu kategóriu Fotomobily.

Android telefón ako dizajnovka

Okrem plastového tela zoženiete Android telefón v hliníku alebo s kombinovaným telom. Prémiovo vyzerá sklo.

  • Kovové (hliníkové) telo je veľmi elegantné a majú ho hlavne telefóny Android strednej, vyššej a prémiovej triedy.
  • Kombinované telo tvorí kovový rám s lacnejším zadným a niekedy aj predným panelom vyrobeným z plastu.
  • Sklenený chrbát je čoraz viac populárny. Nie sú tak drahé a váš mobil Android tým nadobudne vskutku luxusný vzhľad.

Užitočné funkcie pre každý Android mobil

Okrem hlavných parametrov má každý Android mobil niekoľko funkcií navyše, ktorými sa chce líšiť od konkurencie.

  • Telefóny s čítačkou odtlačkov prstov disponujú špeciálnou čítačkou, ktorá slúži na odomknutie telefónu či na prístup do aplikácií. Býva na tele alebo v displeji.
  • Odolné telefóny máju zvýšenú odolnosť voči vode a prachu podľa stupňa krytia (IP), prípadne iné stupnice priamo od výrobcu.
  • Dual SIM mobilné telefóny umožnia využiť mobil Android s dvoma SIM kartami. Jedna môže byť pracovná, druhá osobná.
  • USB OTG umožní cez redukciu pripojiť USB disk alebo externý disk na rýchly prenos dát.
  • Notifikačná dióda bliká, ak máte neprečítané správy, neprijaté hovory a ďalšie neprečítané notifikácie.
  • NFC je napríklad potrebné na bezkontaktné platenie mobilným telefónom s pomocou služby Google Pay.
  • FaceID alebo odomykanie telefónu tvárou sa v súčasnosti stáva stále viac časté. Ide o ďalší bezpečnostný prvok, ktorý spolu s čítačkou odtlačkov prstov funguje veľmi dobre.
  • Bezdrôtové nabíjanie nie je ešte úplne bežné, ale výrobcovia ho neustále posúvajú vpred. Do budúcnosti by bezdrôtové nabíjanie mohlo úplne nahradiť to drôtové.

Stále váhate, aké Android mobily sú tie najlepšie a ako si medzi nimi vybrať? Skúste nášho sprievodcu Ako vybrať mobil.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Mobilný telefón – 6,6" PLS 2408 × 1080, operačná pamäť 4 GB, vnútorná pamäť 128 GB, dual SIM + pamäťová karta, procesor Mediatek Helio G80, fotoaparát: 50Mpx (f/1,8) hlavný + 5Mpx makro, predná kamera 13Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5 mm) a USB-C, rýchle nabíjanie 15W, batéria 5000 mAh, model 2023, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
164,90 €

2.
Mobilný telefón – 6,4" AMOLED 2340 × 1080 (120Hz), operačná pamäť 8 GB, vnútorná pamäť 256 GB, hybridný slot + eSIM, procesor Samsung Exynos 1380, fotoaparát: 50Mpx (f/1,8) hlavný + 12Mpx širokouhlý + 5Mpx makro, predná kamera 32Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, vodoodolný podľa IP67, rýchle nabíjanie 25W, batéria 5000 mAh, model 2023, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
449 €

3.
Xiaomi 14 12 GB/512 GB čierny Na sklade > 5 ks
Mobilný telefón – 6,36" AMOLED 2670 × 1200 (120Hz), operačná pamäť 12 GB, vnútorná pamäť 512 GB, dual SIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, fotoaparát: 50Mpx (f/1,6) hlavný + 50Mpx širokouhlý + 50Mpx teleobjektív, predná kamera 32Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, vodoodolný podľa IP68, rýchle nabíjanie 90W, bezdrôtové nabíjanie 50W, batéria 4610 mAh, model 2024, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
999 €

Ďalšie najpredávanejšie
1 205 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,8 61×
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8 GB/256 GB čierny
Mobilný telefón – 6,67" AMOLED 2400 × 1080 (120Hz), operačná pamäť 8 GB, vnútorná pamäť 256 GB, dual SIM, procesor MediaTek Helio G99 Ultra, fotoaparát: 200Mpx (f/1,65) hlavný + 8Mpx širokouhlý + 2Mpx makro, predná kamera 16Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5 mm) a USB-C, rýchle nabíjanie 67W, batéria 5000 mAh, model 2023, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
299 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SKXI282b1
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,3 105×
Samsung Galaxy S22 5G 128 GB, čierny
Mobilný telefón – 6,1" AMOLED 2340 × 1080 (120Hz), operačná pamäť 8 GB, vnútorná pamäť 128 GB, Dual SIM + eSIM, procesor Samsung Exynos 2200, fotoaparát: 50Mpx (f/1,8) hlavný + 12Mpx širokouhlý + 10Mpx teleobjektív, predná kamera 10Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, vodoodolný podľa IP68, rýchle nabíjanie 25W, bezdrôtové nabíjanie, batéria 3700 mAh, model 2022, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
587,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SAMO0228b2
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,9 391×
Xiaomi 13T 8 GB/256 GB čierny
Mobilný telefón – 6,67" AMOLED 2712 × 1220 (144Hz), operačná pamäť 8 GB, vnútorná pamäť 256 GB, Dual SIM + eSIM, procesor MediaTek Dimensity 8200 Ultra, fotoaparát: 50Mpx (f/1,9) hlavný + 12Mpx širokouhlý + 50Mpx teleobjektív, predná kamera 20Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, vodoodolný podľa IP68, rýchle nabíjanie 67W, batéria 5000 mAh, model 2023, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
599 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SKXI272b2
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
Xiaomi 14 12 GB/512 GB čierny - Mobilný telefón
Doručenie na
predajňu zadarmo
4,9 198×
Xiaomi 14 12 GB/512 GB čierny - 7% ISIC zľava pre študentov po prihlásení
Mobilný telefón – 6,36" AMOLED 2670 × 1200 (120Hz), operačná pamäť 12 GB, vnútorná pamäť 512 GB, dual SIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, fotoaparát: 50Mpx (f/1,6) hlavný + 50Mpx širokouhlý + 50Mpx teleobjektív, predná kamera 32Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, vodoodolný podľa IP68, rýchle nabíjanie 90W, bezdrôtové nabíjanie 50W, batéria 4610 mAh, model 2024, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
Novinka
999 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SKXI285c1
Samsung Galaxy S24 Ultra 12 GB/1 TB čierny titán - Mobilný telefón Doručenie na
predajňu zadarmo
4,8 137×
Samsung Galaxy S24 Ultra 12 GB/1 TB čierny titán
Mobilný telefón – 6,8" AMOLED 3088 × 1440 (120Hz), operačná pamäť 12 GB, vnútorná pamäť 1000 GB, dual SIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, fotoaparát: 200Mpx (f/1,7) hlavný + 12Mpx širokouhlý + 10Mpx teleobjektív, predná kamera 12Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, vodoodolný podľa IP68, rýchle nabíjanie 45W, bezdrôtové nabíjanie 15W, batéria 5000 mAh, model 2024, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
Novinka
1 809 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SAMO0261d1
Samsung Galaxy S24 8 GB/256 GB čierny - Mobilný telefón Doručenie na
predajňu zadarmo
4,9 81×
Samsung Galaxy S24 8 GB/256 GB čierny
Mobilný telefón – 6,2" AMOLED 2340 × 1080 (120Hz), operačná pamäť 8 GB, vnútorná pamäť 256 GB, dual SIM, procesor Samsung Exynos 2400, fotoaparát: 50Mpx (f/1,8) hlavný + 12Mpx širokouhlý + 10Mpx teleobjektív, predná kamera 12Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, vodoodolný podľa IP68, rýchle nabíjanie 25W, bezdrôtové nabíjanie 15W, batéria 4000 mAh, model 2024, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
959 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SAMO0259c2
Samsung Galaxy S24+ 12 GB/512 GB čierny - Mobilný telefón Doručenie na
predajňu zadarmo
4,8 45×
Samsung Galaxy S24+ 12 GB/512 GB čierny
Mobilný telefón – 6,7" AMOLED 3120 × 1 440 (120Hz), operačná pamäť 12 GB, vnútorná pamäť 512 GB, dual SIM, procesor Samsung Exynos 2400, fotoaparát: 50Mpx (f/1,8) hlavný + 12Mpx širokouhlý + 10Mpx teleobjektív, predná kamera 12Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, vodoodolný podľa IP68, rýchle nabíjanie 45W, bezdrôtové nabíjanie 15W, batéria 4900 mAh, model 2024, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
1 269 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SAMO0260c2
HONOR Magic6 Pro 12 GB/512 GB čierny - Mobilný telefón
Doručenie na
predajňu zadarmo
4,6
HONOR Magic6 Pro 12 GB/512 GB čierny - 7% ISIC zľava pre študentov
Mobilný telefón – 6,8" AMOLED 2800 × 1260 (120Hz), operačná pamäť 12 GB, vnútorná pamäť 512 GB, Dual SIM + eSIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, fotoaparát: 50Mpx (f/1,4) hlavný + 50Mpx širokouhlý + 180Mpx teleobjektív, predná kamera 50Mpx, čítačka odtlačkov prstov, NFC, LTE, 5G, USB-C, vodoodolný podľa IP68, rýchle nabíjanie 80W, bezdrôtové nabíjanie 66W, batéria 5600 mAh, model 2024, Android
+2 darčeky v hodnote 12,99 €
Kúpiť s kódom HONORMAGIC6 1 099 €
Novinka
1 299 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: UM331b1
HONOR Magic6 Pro 12 GB/512 GB zelený - Mobilný telefón
Doručenie na
predajňu zadarmo
4,6
HONOR Magic6 Pro 12 GB/512 GB zelený - 7% ISIC zľava pre študentov
Mobilný telefón – 6,8" AMOLED 2800 × 1260 (120Hz), operačná pamäť 12 GB, vnútorná pamäť 512 GB, Dual SIM + eSIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, fotoaparát: 50Mpx (f/1,4) hlavný + 50Mpx širokouhlý + 180Mpx teleobjektív, predná kamera 50Mpx, čítačka odtlačkov prstov, NFC, LTE, 5G, USB-C, vodoodolný podľa IP68, rýchle nabíjanie 80W, bezdrôtové nabíjanie 66W, batéria 5600 mAh, model 2024, Android
+2 darčeky v hodnote 12,99 €
Kúpiť s kódom HONORMAGIC6 1 099 €
Novinka
1 299 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: UM331b2
OnePlus 12 5G 16 GB/512 GB zelená - Mobilný telefón Doručenie na
predajňu zadarmo
4,9 35×
OnePlus 12 5G 16 GB/512 GB zelená
Mobilný telefón – 6,82" AMOLED 3168 × 1440 (120Hz), operačná pamäť 16 GB, vnútorná pamäť 512 GB, Dual SIM + eSIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, fotoaparát: 50Mpx (f/1,6) hlavný + 48Mpx širokouhlý + 64Mpx teleobjektív, predná kamera 32Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, vodoodolný podľa IP65, rýchle nabíjanie 100W, bezdrôtové nabíjanie 50W, batéria 5400 mAh, model 2024, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
Novinka
1 099 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: ONE0092c2
4,7 71×
Xiaomi Redmi Note 13 8 GB/256 GB čierny
Mobilný telefón – 6,67" AMOLED 2400 × 1080 (120Hz), operačná pamäť 8 GB, vnútorná pamäť 256 GB, hybridný slot, procesor Qualcomm Snapdragon 685, fotoaparát: 108Mpx (f/1,75) hlavný + 8Mpx širokouhlý + 2Mpx makro, predná kamera 16Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5 mm) a USB-C, rýchle nabíjanie 33W, batéria 5000 mAh, model 2023, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
229 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SKXI280c1
4,9 401×
Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8 GB/256 GB čierny
Mobilný telefón – 6,67" AMOLED 2712 × 1220 (120Hz), operačná pamäť 8 GB, vnútorná pamäť 256 GB, dual SIM, procesor MediaTek Dimensity 7200 Ultra, fotoaparát: 200Mpx (f/1,65) hlavný + 8Mpx širokouhlý + 2Mpx makro, predná kamera 16Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, vodoodolný podľa IP68, rýchle nabíjanie 120W, batéria 5000 mAh, model 2023, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
439 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SKXI284b1
4,6 210×
Samsung Galaxy A14 4 GB/128 GB čierna
Mobilný telefón – 6,6" PLS 2408 × 1080, operačná pamäť 4 GB, vnútorná pamäť 128 GB, dual SIM + pamäťová karta, procesor Mediatek Helio G80, fotoaparát: 50Mpx (f/1,8) hlavný + 5Mpx makro, predná kamera 13Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5 mm) a USB-C, rýchle nabíjanie 15W, batéria 5000 mAh, model 2023, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
Super cena
164,90 € Ušetríte 5,09 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SAMO0247c2
4,7 283×
Samsung Galaxy A54 5G 8 GB/256 GB grafitová
Mobilný telefón – 6,4" AMOLED 2340 × 1080 (120Hz), operačná pamäť 8 GB, vnútorná pamäť 256 GB, hybridný slot + eSIM, procesor Samsung Exynos 1380, fotoaparát: 50Mpx (f/1,8) hlavný + 12Mpx širokouhlý + 5Mpx makro, predná kamera 32Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, vodoodolný podľa IP67, rýchle nabíjanie 25W, batéria 5000 mAh, model 2023, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
449 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SAMO0250c3
4,8 54×
POCO X6 Pro 5G 12 GB/512 GB žltá
Mobilný telefón – 6,67" AMOLED 2712 × 1220 (120Hz), operačná pamäť 12 GB, vnútorná pamäť 512 GB, dual SIM, procesor MediaTek Dimensity 8300 Ultra, fotoaparát: 64Mpx hlavný + 8Mpx + 2Mpx makro, predná kamera 16Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, rýchle nabíjanie 67W, batéria 5000 mAh, model 2023, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
399 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SKPOCO119c3
Samsung Galaxy S24 Ultra 12 GB/512 GB čierny titán - Mobilný telefón Doručenie na
predajňu zadarmo
4,8 137×
Samsung Galaxy S24 Ultra 12 GB/512 GB čierny titán
Mobilný telefón – 6,8" AMOLED 3120 × 1 440 (120Hz), operačná pamäť 12 GB, vnútorná pamäť 512 GB, dual SIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, fotoaparát: 200Mpx (f/1,7) hlavný + 12Mpx širokouhlý + 10Mpx teleobjektív, predná kamera 12Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, vodoodolný podľa IP68, rýchle nabíjanie 45W, bezdrôtové nabíjanie 15W, batéria 5000 mAh, model 2024, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
1 569 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SAMO0261c1
Motorola EDGE 30 Ultra 12 GB/256 GB sivá - Mobilný telefón Doručenie do
Alzaboxu zadarmo
4,5 58×
Motorola EDGE 30 Ultra 12 GB/256 GB sivá
Mobilný telefón – 6,7" P-OLED 2400 × 1080 (144Hz), operačná pamäť 12 GB, vnútorná pamäť 256 GB, dual SIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, fotoaparát: 200Mpx (f/1,9) hlavný + 50Mpx širokouhlý + 12Mpx teleobjektív, predná kamera 60Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, rýchle nabíjanie 125W, bezdrôtové nabíjanie, batéria 4610 mAh, model 2022, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
499 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SMTR514b1
4,8 54×
POCO X6 Pro 5G 12 GB/512 GB čierna
Mobilný telefón – 6,67" AMOLED 2712 × 1220 (120Hz), operačná pamäť 12 GB, vnútorná pamäť 512 GB, dual SIM, procesor MediaTek Dimensity 8300 Ultra, fotoaparát: 64Mpx hlavný + 8Mpx + 2Mpx makro, predná kamera 16Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, rýchle nabíjanie 67W, batéria 5000 mAh, model 2023, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
399 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SKPOCO119c1
4,7 241×
Xiaomi Redmi Note 12S 8 GB/256 GB čierny
Mobilný telefón – 6,43" AMOLED 2400 × 1080 (90Hz), operačná pamäť 8 GB, vnútorná pamäť 256 GB, dual SIM + pamäťová karta, procesor MediaTek Helio G96, fotoaparát: 108Mpx (f/1,8) hlavný + 8Mpx širokouhlý + 2Mpx makro, predná kamera 16Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, Bluetooth, WiFi, Jack (3,5 mm) a USB-C, vodoodolný podľa IP53, rýchle nabíjanie 33W, batéria 5000 mAh, model 2023, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
199 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SKXI268b1
4,5 81×
Google Pixel 7 5G 8 GB/128 GB čierny
Mobilný telefón – 6,3" AMOLED 2400 × 1080 (90Hz), operačná pamäť 8 GB, vnútorná pamäť 128 GB, single SIM + eSIM, procesor Google Tensor G2, fotoaparát: 50Mpx (f/1,9) hlavný + 12Mpx širokouhlý, predná kamera 10,8Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, vodoodolný podľa IP68, rýchle nabíjanie 30W, batéria 4355 mAh, model 2022, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
549 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: GPX1070b1
4,7 10×
Doogee S96 GT DualSIM 8 GB/256 GB čierna
Mobilný telefón – 6,22" IPS 1520 × 720, operačná pamäť 8 GB, vnútorná pamäť 256 GB, dual SIM + pamäťová karta, procesor Mediatek Helio G95, fotoaparát: 48Mpx (f/1,8) hlavný + 8Mpx širokouhlý + 20Mpx teleobjektív + 2Mpx makro, predná kamera 16Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5 mm) a USB-C, vodoodolný podľa IP69, rýchle nabíjanie 24W, bezdrôtové nabíjanie, SOS tlačidlo, batéria 6350 mAh, model 2022, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
199,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DGE2363b1
4,9 391×
Xiaomi 13T 8 GB / 256 GB zelený
Mobilný telefón – 6,67" AMOLED 2712 × 1220 (144Hz), operačná pamäť 8 GB, vnútorná pamäť 256 GB, Dual SIM + eSIM, procesor MediaTek Dimensity 8200 Ultra, fotoaparát: 50Mpx (f/1,9) hlavný + 12Mpx širokouhlý + 50Mpx teleobjektív, predná kamera 20Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, vodoodolný podľa IP68, rýchle nabíjanie 67W, batéria 5000 mAh, model 2023, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
599 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SKXI272b1
Samsung Galaxy S24 Ultra 12 GB/512 GB sivý titán - Mobilný telefón Doručenie na
predajňu zadarmo
4,8 137×
Samsung Galaxy S24 Ultra 12 GB/512 GB sivý titán
Mobilný telefón – 6,8" AMOLED 3120 × 1 440 (120Hz), operačná pamäť 12 GB, vnútorná pamäť 512 GB, dual SIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, fotoaparát: 200Mpx (f/1,7) hlavný + 12Mpx širokouhlý + 10Mpx teleobjektív, predná kamera 12Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, vodoodolný podľa IP68, rýchle nabíjanie 45W, bezdrôtové nabíjanie 15W, batéria 5000 mAh, model 2024, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
1 569 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SAMO0261c2
4,7 131×
Nothing Phone (1) 8 + 256 GB čierny
Mobilný telefón – 6,55" OLED 2400 × 1080 (120Hz), operačná pamäť 8 GB, vnútorná pamäť 256 GB, dual SIM, procesor Qualcomm Snapdragon 778G+ 5G, fotoaparát: 50Mpx (f/1,88) hlavný + 50Mpx širokouhlý, predná kamera 16Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, rýchle nabíjanie 33W, bezdrôtové nabíjanie, batéria 4500 mAh, model 2022, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
Zľavnené -4 %
359 € 375 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NOTHa03C2
mobilSamsung Galaxy Z Fold6 (ŠPEKULÁCIE): Aký bude najväčší ohybný Samsung s umelou inteligenciou? Najnovší modelový rad ohybných Samsungov Galaxy Z Fold sa premiéry dočká pravdepodobne v júli. Čo zatiaľ o vrcholnom Samsunge Galaxy Z Fold6 vieme? Bude vo všetkom lepší ako jeho predchodca, ktorý sa momentálne predáva?
Odolné telefóny sú jedným z dnešných trendov. Niet preto divu, že sa ich ponuka vytrvalo rozširuje. Svoje zastúpenie pritom už dávno nemajú len medzi jednoduchými tlačidlovými modelmi. Špecifikáciou IP67 či IP68 sa pýšia aj špičkové zariadenia Samsung, Apple a ďalšie....
Telefóny Samsung Galaxy S24 prinášajú trendovú inováciu v podobe generatívnej umelej inteligencie. Tá pridáva funkcie, ktoré doteraz neexistovali alebo boli oveľa menej prepracované. My sme ich otestovali na oboch menších modeloch, teda Galaxy S24 a S24+ a prinášame ich...
XiaomiXiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G (RECENZIA): Najlepší model Redmi Note má mnoho predností, negatíva problémom nie sú Najvýkonnejšia novinka Xiaomi Redmi Note 13 Pro + 5G prešla našimi rukami v novej recenzii. Do histórie značky sa zapisuje jedným prvenstvom, ku ktorému pridáva množstvo pokročilých funkcií. Chýba jej snáď ešte niečo?
Aj keď k nim trend stále smeruje, chápeme, že mobilné telefóny s veľkým displejom nie sú pre každého. Pokiaľ vás zaujíma, aké výhody sa s malými telefónmi spájajú a aké sú vôbec možnosti ich kúpy, určite článok neprehliadnite, pripravili sme pre vás totiž výber tých...
Čínsky výrobca Vivo predstavil svoju novú vlajkovú sériu Vivo X100, ktorá zahŕňa základný model a variant Pro. Nás bude zaujímať predovšetkým druhý z dvojice, teda Vivo X100 Pro, pretože ten sa a predáva aj na našich pultoch. Novinka sľubuje aktuálne najvýkonnejší...
Viac článkov Všetky články

Android mobilné telefóny

Android mobily majú mnohé prednosti overené už veľkým počtom spokojných používateľov. Operačný systém Google android je úplne zadarmo. Zároveň je to veľmi flexibilný systém. Obrovské množstvo aplikácií vám umožní telefón prispôsobiť vašim potrebám. Nepochybne poteší, že veľká časť týchto aplikácií je voľne dostupná na stiahnutie bez nutnosti hradiť akékoľvek poplatky.

Ktorú značku mobilného telefónu s Androidom zvoliť?

Výrobcov smartfónov je toľko, že sa všetkým venovať ani nemôžeme, spomenieme preto všeobecné vlastnosti tých najobľúbenejších.

Samsung

  • Páči sa mnohým ľuďom
  • Tlačidlá nezaberajú miesto na displeji

Sony

  • Skvelá výdrž batérie
  • Odolnosť voči vode podľa normy IP68 pri mnohých modeloch

LG

  • Bezrámečkový dizajn už v strednej triede
  • Lacné vlajkové lode

Xiaomi

  • Zaujímavý pomer výkon/cena
  • Originálna nadstavba MIUI so širokými možnosťami prispôsobenia

Huawei

  • Často v Dual SIM vyhotovení
  • Skvelé funkcie za rozumnú cenu

Honor

  • Za málo peňazí dostanete aj prémiový mobil
  • Funkcia Dual SIM aj v najvybavenejších modeloch

Lenovo

  • Modely Plus s obrími batériami
  • Veľký výber v rozmedzí strednej triedy

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné android mobilné telefóny Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie android mobilné telefóny Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie android mobilné telefóny Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii android mobilné telefóny recenzie
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií