Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola Edge 50 Family

Mobily HUAWEI

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka/model telefónu
Operačná pamäť (RAM)
8 GB
(10)
6 GB
(1)
4 GB
(1)
Vnútorná pamäť
256 GB
(5)
128 GB
(7)
Konfigurácia kariet
Hybridný slot
(5)
Dual SIM
(7)
Rok predstavenia
2023
(4)
2022
(6)
2021
(2)
Funkcie
Rýchle nabíjanie
(12)
Rýchle bezdrôtové nabíjanie
(3)
Čítačka odtlačkov prstov na tele
(11)
Čítačka odtlačkov prstov v displeji
(1)
Odomykanie tvárou
(10)
Podpora MMS
(12)
OTG
(11)
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
40 Mpx
64 Mpx
-
Kapacita batérie
4000 mAh
6000 mAh
-
Bezdrôtové technológie
NFC
(12)
WiFi
(12)
Bluetooth
(12)
GPS
(12)
A-GPS
(12)
Filtrovať
Huawei logo

Prívetivý a spoľahlivý spoločník Huawei

Značka Huawei si musela svoje miesto na výslní telefónov a tabletov tvrdo vybojovať. Trvalo niekoľko rokov, kým sa Huawei kvalitou vyšplhal nad úroveň menších čínskych značiek a vyrovnal sa aj kórejskej konkurencii. Teraz je však história zabudnutá – Huawei telefóny patria medzi najobľúbenejšie pre svoju spoľahlivosť, dobrú cenu a výkon v jednom balení, ako aj realistický odhad najžiadanejších atribútov.

Mobily Huawei P

Huawei telefóny P – Špičkové zariadenia pre náročných

Rad P je určený pre každého, kto hľadá prémiový mobilný telefón, ale potrebuje skôr prakticky využiteľné funkcie než kadejaké módne výstrelky. Preto sú Huawei telefóny radu P (Lite) oblečené v kove namiesto skla, aby vydržali, nestrážia si každý milimeter, aby mali dlhú výdrž a dôležitejšia je pre nich dobrá cena pred bezdrôtovým nabíjaním. Napriek tomu sú Huawei mobily P8, P9 a P10 považované za jedny z najštýlovejších smartfónov, pri ktorých výkon nezaostáva. Odľahčená verzia Lite potom poteší pomerom výkon/cena – popularita tejto verzie nevznikla zo dňa na deň, ale o to viac je zaslúžená.

Dostupné Huawei mobily radu Y

Lacno, jednoducho a triezvo. To sú najdôležitejšie vlastnosti, ktoré majú Huawei mobily radu Y. Do tejto kolekcie patria hlavne kompaktné Dual SIM telefóny s použitím slabších, ale úspornejších procesorov. Výsledkom je Huawei mobil s Androidom na bežné použitie, telefonovanie a posielanie SMS správ s občasným surfovaním po internete alebo prehrávaním multimédií. Aj v tomto rade je však povinnou výbavou LTE pripojenie a podpora pamäťových kariet.

Mobil Huawei Y
Telefón Huawei Mate

Huawei Mate – Phablety na prácu, fotografovanie a hry

Svoje najvyspelejšie mobily Huawei spája s veľkou uhlopriečkou. V prípade radu Mate nie je 6" nevyužitý priestor, ale miesto na uplatnenie obrovského výkonu procesorov Kirin v náročných 3D hrách aj úložisko pre batériu s vysokou kapacitou. Zameranie na produktivitu sa pri Huawei Mate vždy blízko stretávalo s médiami. Duálne fotoaparáty, optická stabilizácia, tenké rámčeky či rýchle nabíjanie sú len niektoré z mnohých výhod týchto high-end zariadení.

Telefón Huawei Nova – Štýlová stredná trieda

Nie je nič zlé na tom, ak vlastníte priemerný mobilný telefón na bežné použitie. Telefón má slúžiť ľuďom, čo Huawei Nova do bodky spĺňa. Je dostatočne výkonný na to, aby sa nezasekával, dosť bezpečný na to, aby čítačkou uchránil vaše osobné dáta a dostatočne schopný, pokiaľ ide o natáčanie videa a fotoaparát. Dual SIM funkcia, ktorou disponuje mobil Huawei Nova, je potom príjemným bonusom nad rámec najobľúbenejších schopností.

Telefón Huawei Nova
Huawei príslušenstvo

Príslušenstvo k telefónom Huawei

Neexistuje snáď žiadna vec s logom Huawei, ktorú by ste nedokázali k telefónu pripojiť káblom alebo bezdrôtovo. Môže ísť o praktické maličkosti, ako sú puzdrá s flipom aj bez neho, autonabíjačky alebo redukcie a adaptéry, ale aj atraktívne doplnky v podobe inteligentných hodiniek s Android Wear a fitness náramkov.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
15 položiek

Mobily HUAWEI

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné mobily HUAWEI Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie mobily HUAWEI
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií