AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Moc Sport Armband with velcro black veľkosť 89 × 167 cm

Zobraziť katalóg
Moc Sport Armband with velcro black veľkosť 89 × 167 cm
4,0 2 hodnotení
Puzdro – na mobil a športový náramok na ruku, vodoodpudivý, gumený, súprava suchých zipsov, vhodné pre iPhone 6+, Samsung S6 EDGE+ a smartphone s obvodom až do 178mm (šírka 89×167mm)
Kód:  SPTms3015 Produktové číslo:  7340142801633
Moc Sport Armband with velcro black veľkosť 89 × 167 cm Predaj skončil

Moc Sport Armband with velcro black veľkosť 89 × 167 cm

Užite si svoje športové chvíle s týmto jedinečným športovým náramkom na telefón. Vďaka použitiu suchého zipsu máte jedinečný prístup k telefónu pri behaní a iných aktivitách. Telefón, ktorý je k náramku pripevnený pomocou suchého zipsu môžete kedykoľvek jednoducho zložiť a použiť. Náramok je na ruke pripevnený pomocou strečových remienkov, ktoré sa vždy prispôsobia obvodu vašej ruky. Súčasťou balenia je gumový vodoodpudivý obal na telefón. Ďalej sú v súprave ďalšie suché zipsy, ktoré môžete prilepiť napríklad na palubnú dosku auta alebo iné miesta, kam odkladáte telefón.

Pozrite si priložené video.

Dôležité prednosti

  • Jedinečný prístup k telefónu
  • Súčasťou je aj gumový vodoodpudivý obal na telefón
  • Flexibilné strečové remienky na pripevnenie na ruku
  • Jednoduché a pohodlné používanie
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Moc Sport Armband with velcro black veľkosť 89 × 167 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Moc Sport Armband with velcro black velikost 89x167cm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Moc Sport karpánt tépőzárral fekete méret 89x167cm.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií