P&G MS v hokeji_CZ

MODECOM FreeTAB 7800 IPS IC

Zobraziť katalóg
MODECOM FreeTAB 7800 IPS IC
3,0 1 hodnotení
Tablet - Intel Atom Z2580 2GHz Dual-Core, dotykové 7.85 "IPS 1024x768, RAM 1GB, interná pamäť 16GB, WiFi, BT, GPS, MicroSDHC, microUSB, 2x webkamera, batéria 4600mAh, Google Android 4.2 Jelly Bean
Kód:  UM301d1 Produktové číslo:  TAB-MC-TAB-7800-IPS-IC

MODECOM FreeTAB 7800 IPS IC

Tento výkonný tablet sa môže pochváliť moderným vzhľadom, ktorému dominuje kvalitný 7.85 "displej s rozlíšením 1024 x 768. IPS displej podporuje zobrazenie až 16,7 miliónov farieb a ponúka široký pozorovací uhol a prirodzené, jasné farby s ostrými detailmi. Kapacitný multidotykový displej je možné ovládať až piatimi prstami, čo výrazne uľahčuje prácu s tabletom. Vrchná časť tvorí sklenená vrstva, ktorá slúži ako ochrana pred poškriabaním. Srdcom tabletu je výkonný dvojjadrový procesor Intel Atom Z2580 (Clover Trail +) s taktom 2GHz, ktorý poskytuje dostatočnú rýchlosť a výkonnosť pre všetky druhy aplikácií aj surfovanie na internete. S funkciou Intel Hyper-Threading sa už tiež nemusíte obávať spustenie viac úloh na pozadí. Vďaka integrovanému grafickému systému PowerVR SGX544MP2 so 4 jadrami si môžete vychutnať aj graficky náročné hry a sledovať video vo FullHD.

Tablet je osadený rýchlu a zároveň úspornú operačnou pamäťou typu LPDDR2 o veľkosti 1GB. Tá ponúka v porovnaní s rozšírenejšie DDR3 pamätí úsporu až 70% energie. Dostatočný priestor pre uloženie všetkých vašich multimediálnych súborov umožňuje 16GB interná pamäť, Ktorú je možné rozšíriť o ďalších 32GB prostredníctvom slotu pre pamäťové karty MicroSDHC. Zaujímavou funkciou je WiDi párovanie tabletu - Pre pripojenie k TV už nebudete potrebovať žiadny kábel. Konektor microUSB s funkciou OTG (On-the-go) ponúka možnosť pripojiť externý 3G modem a využívať služby telefónnych operátorov. K fotenie všetkých vašich zážitkov je určená 5 Mpx kamera s autofocusom, ktorú dopĺňa predná kamerka s 2 Mpx pre videohovory.

MODECOM FreeTAB 7800 IPS IC beží na obľúbenom operačnom systéme Google Android, V tomto prípade vo verzii v4.2 Jelly Bean. Tá prináša mnoho vylepšení a noviniek oproti predchádzajúcej verzii. V tabletu môžete využiť už nainštalovaných aplikácií ako Facebook, Youtube, Aplikáciu pre prehrávanie filmov vo FullHD, hudobné aplikáciu, Google Mapy, aplikáciu na prezeranie webových stránok, e-mailovú aplikáciu a mnoho ďalších. Okrem nich si možno tisíce ďalších užitočných aplikácií bezplatne stiahnuť v obchode Google Play. Vďaka nim si výrazne zjednodušíte a urýchlite prácu nielen v kancelárii a skvele sa zabavíte aj po nej.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MODECOM FreeTAB 7800 IPS IC
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MODECOM FreeTAB 7800 IPS IC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MODECOM FreeTAB 7800 IPS IC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MODECOM FreeTAB 7800 IPS IC. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MODECOM FreeTAB 7800 IPS IC.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií