Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Rapture PET

Modul pre POE (Power Over Ethernet), 5 V- 48 V, LED, Gigabitový

Zobraziť katalóg
Modul pre POE (Power Over Ethernet), 5 V- 48 V, LED, Gigabitový
4,8 24 hodnotení
Modul vrátane LED, pasívny
4,69 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  PW050h3 Produktové číslo:  POE-LED-GB
Modul pre POE (Power Over Ethernet), 5 V- 48 V, LED, Gigabitový 4,69 € Rozbalené

Modul pre POE (Power Over Ethernet), 5 V- 48 V, LED, Gigabitový

Modul pre POE (Power Over Ethernet), 5 V- 48 V, LED, Gigabitový je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Pasívny adaptér, určený pre systém Power Over Ethernet (POE). Slúži na prívod napätia z okrúhleho napájacieho konektora do nevyužitých párov UTP káblu, čiže vďaka jednému káblu môžete prenášať dáta, tak aj napájacie napätie.

Na druhej strane môžete napájacie napätie z UTP kábla odobrať druhým rovnakým protikusom, alebo môžete použiť kompatibilné zariadenie (WRAP, RouterBoard). Oproti aktívnemu adaptéru sa pasívne líši tým, že neobsahuje žiadne ďalšie súčiastky. Môžete ho využiť so zariadeniami WRAP, RouterBand alebo ďalšími, ktoré podporujú pasívne POE. Modul je osadený LED diódou na vizuálnu kontrolu prevádzky.

Parametre a špecifikácia:

Rozsah limitných podporovaných prúdových hodnôt:
0,5 A - 1,5 A

Rozsah limitných podporovaných hodnôt napätia:
5 V - 48 V

Vstup na napájanie:
DC jack 2.1 mm

Dáta:
1,2 a 3,6 a 4,5 a 7,8

Napájanie:
RJ45 pins 4,5 (kladný pól)
RJ45 pins 7,8 (záporný pól)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Můžete mi doporučit zdroj k modulu pro napájení zařízení 12-24VAC 50/60Hz, DC 24V (Reolink DoorBell PoE)

Dobry den, podporuje i AF/AT POE ?

Dobrý deň, prosím vás, bude s týmto PoE fungovať di-250ip528? Cez passive PoE APO02-VM kamera nefunguje.

Je k tomu nějaký zdroj který můžete doporučit?

Dobrý den, jak je to s tím gigabitem? Je Gigabitový, jak píšete v názvu, nebo není, jak píšete v odpovědi na předchozí příspěvek?

Ako je mozne, ze je to Gigabit, ked to ma v sebe H16106DFG, pricom G nieje Giga, ale Green (H16106DFG (D means DIP(through hole);G means green parts) H16106DF is an old part number before we promoted green parts. H16106DFG is a new part number) a odpoved od vyrobcu je "I checked the pictures with engineer, he said the device is used for 10/100, not for gigabit. ". Ale kludne to daju do produktu ktory ma podporovat Gigabit. Co na to predajca???

Ako to funguje, ak gigabit bezi na vsetkych 4 paroch?

koupil sem si PoE injektor + splitter a potrebuju vedet jak ma byt pak kabel 1 konci zapojeni a na druhim zapojeni moc prosim oradu

Dobrý den, je tento splitter skutečně gigabitový? Nebo je to jen chyba v názvu? Děkuji.

Dobrý den, k výrobku jsem si zapomněl zakoupit adaptér a dost mě zklamalo, že k tomuto výrobku nedoporučujete žádný konkrétní a já jako laik to musím hledat. Chci jen připojit adaptér na ethernetový kabel a na druhém konci tím napájet mikrotik s poe portem. Ještě jsem slyšel, že těch poe je víc, to není zrovna pro laiky jak koukám. ;)

Príslušenstvo pre Modul pre POE (Power Over Ethernet), 5 V- 48 V, LED, Gigabitový
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií