Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Rapture

MojePuzdro "Jar" + ochranné sklo na iPhone 7

Zobraziť katalóg
MojePuzdro "Jar" + ochranné sklo na iPhone 7
Ochranný kryt by Alza "by Alza" na váš mobilný telefón plus ochranné sklo v cene
Kód:  AMC00264 Produktové číslo:  APP-IPH7SLVS0024CAT-D

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MojePuzdro "Jar" + ochranné sklo na iPhone 7 Predaj skončil

MojePuzdro "Jar" + ochranné sklo na iPhone 7

MojePuzdro je úplne originálny dizajnový produkt – ochranný zadný kryt na váš mobilný telefón. A aby ochrana bola naozaj maximálna, súčasťou balenia je aj ochranné sklo vyrobené presne na mieru na displej daného modelu telefónu.

Kľúčové vlastnosti

  • Trojitá ochrana telefónu
  • Limitovaná edícia motívov
  • Vyrobené z veľmi odolných materiálov
  • Originálny dizajn by Alza
  • Súčasťou je aj ochranné sklo na displej

Trojitá ochrana telefónu

MojePuzdro bolo špeciálne navrhnuté tak, aby bol zaistený najvyšší stupeň ochrany zariadenia. Je totiž vyrobené z materiálov, ktoré sa bežne využívajú vo vesmíre, takže ich kvalita dosahuje mimoriadne vysokú úroveň a sú takmer nezničiteľné. MojePuzdro sa skladá z dvoch vrstiev: vnútorná gumová vrstva a vonkajší rámček s grafickou potlačou. Nechýbajú ani presné výrezy na konektory, tlačidlá aj fotoaparát. Dokonalosť ochrany zavŕši ochranné sklo, ktoré je samozrejme súčasťou balenia.

Dizajn by Alza

Chráňte svoj mobilný telefón Apple iPhone 7 originálnym zadným krytom a ochranným sklom displeja! Každý z motívov puzdra je súčasťou limitovanej edície grafických návrhov by Alza. Ak vás už omrzeli klasické zadné kryty, ktoré má každý, bude ochranný kryt MojePuzdro ideálnou voľbou práve pre vás! Vystúpte z davu a vyjadrite svoje ja pomocou MojePuzdro!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MojePouzdro "Jaro" + ochranné sklo pro iPhone 7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MojePouzdro "Jaro" + ochranné sklo pro iPhone 7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MojePouzdro "Jaro" + ochranné sklo pro iPhone 7. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Saját "tavaszi" tok + védőüveg iPhone 7-hez.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií