Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Moneual ME770 red

Zobraziť katalóg
Moneual ME770 red
5 2 hodnotení
Robotický vysávač a umývač podláh, nádoba pre prach 600ml, 4 vrstvová filtrácia, 42 senzorov, Shadow Cleaning Mode, Smart Vision Mapping, hlasový sprievodca, odložený štart
Kód:  IC510b1 Produktové číslo:  ME770 red

Moneual ME770 red

Snáď každého, kto sa pravidelne stará o čistotu domácnosti, unavuje to večné umývanie, vysávanie a upratovanie kobercov či podlahy. A čo potom ťažko prístupné miesta, akými sú napríklad priestory pod posteľou, skriňou alebo kuchynskou linkou? To je ešte len tá pravá výzva, do ktorej sa už naozaj nikomu nechce. Nakoniec, keď je všetko čisté, tak si väčšinou rovnako nikto z rodiny ani nevšimne. O niekoľko dní neskôr nastáva celý proces nanovo a takto stále dokola.

Našťastie sme v posledných desaťročiach svedkami významného technického pokroku, ktorý sa postupne prepracováva aj do sféry každodenných činností. Takým žiarivým dôkazom je hybridný pomocník Moneual ME770 red. Ide o prvý robotický vysávač a robotický umývač v jednom. Inými slovami zariadenie, ktoré vás zbaví všetkých doterajších starostí spojených s upratovaním podlahy a kobercov. Kým prístroj pracuje, vy si môžete vychutnať aktivity, na ktoré predtým neostával čas.

Kľúčové vlastnosti

  • Umývanie/vysávanie podlahy a kobercov kvalitne a bez námahy
  • Prístroj vie, kde je a čo ešte zostáva upratať
  • Pracuje aj v tme
  • Nikdy nenarazí do prekážky, nespadne zo schodov, nevojde na vyvýšené miesto tak, aby sa zasekol
  • Vhodný aj do domácnosti s astmatikmi alebo alergikmi
  • Informuje o dôležitých situáciách
  • Najmodernejšie batérie pod kapotou

Stále viem, kde som

Presne ako naznačuje nadpis tohto odseku, vysávač vždy presne vie, na akom mieste sa práve nachádza a akú časť izby zostáva ešte upratať. To všetko vďaka inteligentnej technológii Smart Vision Mapping, ktorá prostredníctvom vrchnej kamery sníma tvar miestnosti a vytvára mapu uprataného a neuprataného priestoru. Navyše v prípade, že sa batéria v priebehu vysávania vybije, stačí prístroj nabiť. Ak ho vrátite do pozície, kde svoju prácu skončil, nadviaže na predchádzajúce upratovanie a dokončí ho. Okrem toho je Moneual ME770 schopný správnej orientácie aj v podmienkach bez priameho denného svetla. Túto vlastnosť oceníte, najmä ak máte v pláne vrhnúť sa na vyššie zmienené ťažko prístupné miesta alebo nechať ho pracovať v noci.

Aby bol celý proces maximálne efektívny, a aby sa zariadenie nikde nezaseklo, nechýba 42 zabudovaných senzorov. Tie nielenže sledujú okolie, ale aj samotný stav prístroja. Tým zabraňujú kolíziám s prekážkami, pádu zo schodov a ďalším situáciám, ktoré by vyžadovali vašu pomoc.

Nezanechá ani zrnko prachu

Pokiaľ ide o kvalitu umývania/vysávania, nebudete veriť vlastným očiam. Na zemi nezostane ani ten najnepatrnejší náznak nečistoty, a to vďaka 5 vyspelým technológiám, ktoré predstavujú to najlepšie, čo je možné v súčasnej dobe na trhu zaobstarať. Reč je o výkonnom sacom motore, patentovanom mope so špeciálnou textúrou tkaniny, ktorý zabezpečí vysokú priľnavosť, a o zásobníku pre vodu, prostredníctvom ktorého sa tento mop namáča. Nesmieme zabudnúť ani na multifunkčú kefu, ktorá odstráni jemný prach, či štvorvrstvovú filtráciu, ktorá neprepustí ani tú najmenšiu časticu špiny.

Komfort vo všetkých smeroch

Hneď na prvý pohľad je vidieť, že si pri tvorbe zariadenia dali vývojári naozaj záležať, a že mysleli na každý detail. Jasným dôkazom je zabudovaný hlasový sprievodca informujúci o začatí činnosti, nabíjaní batérie a o mnohých ďalších užitočných faktoch. Avšak z nášho pohľadu je najdôležitejšie upozornenie to, ktoré informuje o nutnosti vyprázdniť prachovú nádobku a vyčistiť filter. Vďaka tomu odpadá všetka manuálna kontrola.

V neposlednom rade stojí za zmienku aj výkonná Lithium Iron Phosphate batéria. Tá je nielen šetrná k životnému prostrediu, ale aj vydrží až 3× dlhšie než jej niklové, lítium-iónové alebo polymérové sokyne.

Doplňujúce informácie:

Odložený štart
Upratovacie režimy - Hybrid, Vacuum, Mop, Corner, Intensive, Manual, Reserved, Shadow
Senzory - Vision Mapping Camera (VMC), PSD Sensor, 42 senzorov na navigáciu
Rozmery - 348 × 86 mm

Obsah balenia:

1× robotický vysávač Moneual ME770 Red
2× bočná kefka
1× diaľkové ovládanie
1× H2O zásobník pre vodu
2× veľký mop z mikrovlákna
1× nabíjacia základňa
1× nabíjací adaptér
1× napájací kábel
1× čistiaca kefa pre mop
1× čistiaci hrebeň
1× návod

Najmodernejšie Lítium Iron Phosphate (LiFePO4) baté
rie je šetrná k životnému prostrediu a má
3x dlhšiu životnosť oproti niklovým, lítium-iónový
m alebo polymérovým batériám.
 

Parametre a špecifikácia

Spôsob navigácie
Kamerová Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie
Kamerová Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Diaľkový ovládač Hotovo!
Vlastnosti
Diaľkové ovládanie Hotovo!
Typ motora
BLDC Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Tvrdé podlahy Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjací adaptér, Nabíjacia stanica, Napájací kábel Hotovo!

Príkon

Príkon
20 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
68 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
34,8 cm Hotovo!
Výška
8,6 cm Hotovo!
Hĺbka
34,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,6 kg Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
68 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
8,6 cm Hotovo!
Šírka
34,8 cm Hotovo!
Hĺbka
34,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,6 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Potřebuji náhradní kartáčky, jeden už se zlomil. Nikde jsem nenašla možnost dokoupení. Jinak spokojenost.Děkuji za reakci. Petrová

Ve svém zakoupeném zboží jsem nenašel zakoupený produkt.

Diskusia a poradňa k Moneual ME770 red
Príslušenstvo pre Moneual ME770 red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Moneual ME770 red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Moneual ME770 rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Moneual ME770 rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Moneual ME770 red.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií