AD homeoffice PET

Moneual MR6800M (ME685)

Zobraziť katalóg
Moneual MR6800M (ME685)
3,3 3 hodnotení
Robotický vysávač a umývač podláh, nádoba na prach 600 ml, 4 vrstvová filtrácia, 42 senzorov, Shadow Cleaning Mode, hlasový sprievodca, doba nabíjania až 120 min., doba prevádzky až 120 min.
Kód:  IC510a Produktové číslo:  MR6800M

Moneual MR6800M (ME685)

Kombinácia mopu a vysávače v robotickom prevedení

Predstavujeme vám hybridný robotický vysávač kombinovaný s robotický Umývač podláh Moneual MR6800M, ktorý dokáže podlahy vysávať, ale zároveň aj vytierať. Disponuje možnosťou výberu medzi vysávaním, vytieraním či kombináciou oboch naraz. Výber záleží na vás, podľa toho, aký druh podlahy chcete momentálne upratovať. Vďaka veľmi nízkej hlučnosti môže pracovať aj v noci bez toho, a ktorú by vás akokoľvek obťažoval.

Kvalitné technológie pre dokonalý upratovanie

Kvalitu upratovania zaistí hneď dva predĺžené bočné kefy, ďalej potom špeciálne multifunkčné rotačná kefa a samozrejme výkonný BLDC sací motor so životnosťou až 10 x dlhšia ako je životnosť bežne používaných sacích motorov u robotických vysávačov. To v kombinácii so špeciálnym mopom tvorí dokonalého domáceho pomocníka. Mop má špeciálnu textúru tkaniny (tzv. Duo fact), vďaka ktorej vytreté nečistoty nezostávajú na povrchu mopu, ale sú pohlcované medzi jednotlivé vlákna mopu, čo umožňuje precízne upratať aj veľkú podlahovú plochu. Stabilný prísun čistej vody pre mop zaisťuje dostatočne veľký zásobník.

Dokonalý aj v ťažkých podmienkach

Vďaka svojej hrúbke zvládne upratovať aj pod nábytkom, k čomu bol špeciálne vyvinutý program Shadow cleaning, ktorý bol upravený pre upratovanie podláh bez priameho denného svetla, ako sú priestory pod posteľami a nábytkom, alebo pre upratovanie v noci.

Perfektné filtrácia zaisťuje čistý vzduch

Vďaka štvorvrstvové filtrácii tento úchvatný vysávač zachytí aj tie najjemnejšie častice prachu a nečistôt a je teda vhodný aj pre domácnosti s alergikov a astmatikov.

Batérie modernej generácie

Iste tiež oceníte moderné Lítium Iron Phosphate (LiFePO 4) batérie, ktoré majú až trikrát dlhšiu životnosť oproti klasickým niklovým, lítium-iónovým alebo polymérovým batériám a vydrží viac ako 1000 cyklov nabíjania. Ďalšou výhodou je tiež upozornenie na nutnosť vyprázdniť prachovú nádobku a vyčistiť prachový filter

kľúčové vlastnosti

  • hybridný robotický vysávač a robotický umývač podláh v jednom
  • najmodernejšie LiFePO 4 batérie
  • 42 senzorov pre efektívne a rýchle upratovanie podláh
  • výška púhych 8,6 cm
  • 4-vrstvová filtrácia zachytávajúce aj ten najjemnejší prach a nečistoty
  • BLDC výkonný sací motor s funkciou turbo sania

veľa ocenenie

Moneual MR6800M získal prestížne ocenenie PLUS X AWARD "Best product of the year 2014" v množstve kategórií a časopis TESTMAGAZIN ohodnotil ho ohodnotil ako veľmi dobrý produkt s výsledkom 87,2%. Moneual MR6800M je jediný produkt spájajúcej kvalitné robotický vysávač a zároveň robotický umývač podláh.

Parametre a špecifikácia

Doba nabíjania
1,96 h Hotovo!
Doba chodu
117,65 min Hotovo!
Hlučnosť
68 dB Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Napájanie

Doba nabíjania
1,96 h Hotovo!
Doba chodu
117,65 min Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
68 dB Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
68 dB Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den V popise je doba nabijania cca 120 min. Znamena to ze je tam bateria 2800mah? Vacsina konkurencnych webov ma v popise bateriu 1400mah a dobu nabijania 60min. Dlhsiu dobu je napisane na ceste viete urcit termin dodania? A kapacitu baterie?

Dobry deň, Veľmi pekne by som Vás chcela požiadať o pomoc pri výbere robotického vysávača - rozhodujem sa medzi týmito dvomi Ecovacs DM85 a Moneaul MR6800M. Viete mi poradiť, aké sú medzi nimi rozdiely? Prip. poskytuje aj službu vypozicania? Dakujem pekne za pomoc! S úctou Hodossyova

Dobrý den, koupili jsme si Moneual MR6800M (ME685), funguje skvěle, jen docela často narazí kolmo do zdi a snaží se skrz ni projet. Poté co zjistí , že zeď neuhne, tzn. cca. po 1-2 sekundách přetlačování se zdí, couvne a jede jinam. (iRobot se se zdí nikdy nepřetlačoval). Nevíte někdo co s tím?

Diskusia a poradňa k Moneual MR6800M (ME685)
Príslušenstvo pre Moneual MR6800M (ME685) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Moneual MR6800M (ME685). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Moneual MR6800M (ME685). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Moneual MR6800M (ME685). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Moneual MR6800M (ME685).
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií