Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

MONSTER Clarity HD Wireless On Ear Black

Zobraziť katalóg
MONSTER Clarity HD Wireless On Ear Black
Bezdrôtové slúchadlá náhlavné, bezdrôtové, Bluetooth, vstavaný mikrofón, počúvanie hudby až 24 hodín, vizuálna aj hlasová kontrola stavu batérie
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  MON337o1 Produktové číslo:  137060-00
MONSTER Clarity HD Wireless On Ear Black 108,18 € Rozbalené

MONSTER Clarity HD Wireless On Ear Black

MONSTER Clarity HD Wireless On Ear Black je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Do detailu premyslené bezdrôtové slúchadlá sú vybavené dokonalými funkcionalitami pre nevšedné pohodlie pri počúvaní. Prekvapia najmä skutočne lahodným hudobným zážitkom a prinesú len kryštalicky čisté tóny a melódie. Necháte sa uniesť silou a hĺbkou svojich obľúbených piesní, výbornú kvalitu zvuku ocení aj ten najnáročnejší poslucháč.

Kľúčové vlastnosti

  • Bluetooth bezdrôtové pripojenie k prehrávaču
  • Podpora bezstratového kodeku apt-X
  • Funkcia hlasovej aktivácie hovorov
  • Možnosť párovania pre zdieľanie hudby
  • Senzorové ovládacie prvky priamo na mušli
  • Možnosť káblového počúvania cez 3,5 mm jack
  • Mikrofón s unikátnymi funkciami
  • Dobíjanie cez USB kábel
  • Až 24 hodín počúvania

Pre každú situáciu

Svojou konštrukciou sú určené pre počúvanie kdekoľvek a kedykoľvek, vrátane počúvania pri športe. Tomuto účelu zodpovedá ako materiál, tak spoľahlivé a stabilné prevedenie. Nevadí im vlhko a odolajú potu, na hlave držia perfektne a nehrozí, že spadnú. Po technickej stránke sa slúchadlá prispôsobia situácii jedným z dvoch posluchových profilov. Vďaka ovládacím prvkom na mušli je zaistené úplné pohodlie. Riadiť môžete nielen hladinu hlasitosti, ale aj základné funkcie prehrávania.

Mikrofón s radom funkcií

Samozrejmou výbavou je mikrofón. V tomto modeli je však neobyčajný a doplnený mnohými šikovnými funkciami, ktoré povyšujú handsfree na novú úroveň. Vďaka unikátnej technológii pri volaní aj s nasadenými slúchadlami budete počuť svoj hlas úplne prirodzene a jasne. Výrobca však zašiel v tejto oblasti ešte ďalej, ďalšou originálnou funkcionalitou je aktivácia hovorov hlasom.

Bez zbytočných káblov

Najväčšou prednosťou slúchadiel je schopnosť spojenia s prehrávačom pomocou Bluetooth rozhrania. Tá je privedená k neobyčajnej dokonalosti. Slúchadlá idú spárovať a ľahko tak s kýmkoľvek zdieľať hudbu. Batéria vydrží viac ako 24 hodín a rýchlo sa dobíja. Nemusíte sa však spoliehať čisto na ňu, k prehrávaču sa pripojíte aj pomocou 3,5 mm jacku a počúvať môžete aj vo chvíli, kedy je potrebné dobíjať. Na stav batérie vás upozorní efektná LED indikácia.

 

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MONSTER Clarity HD Wireless On Ear Black
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií