AD homeoffice PET

MONSTER Mobile ScreenClean

Zobraziť katalóg
MONSTER Mobile ScreenClean
Čistiaca sada – pre telefóny, tablety, notebooky, fotoaparáty a iné, 45ml fľaštička, 1× antibakteriálna handrička, 1× ultra-soft handrička z mikrovlákien
Kód:  XXMON350 Produktové číslo:  133239-00 Stránky výrobcu
MONSTER Mobile ScreenClean Predaj skončil

MONSTER Mobile ScreenClean

Čistiaca sada MONSTER Mobile ScreenClean je špeciálne navrhnutá na čistenie displejov telefónov, tabletov, notebookov, fotoaparátov a iných prístrojov. Tekutý roztok v malej dizajnovej fľaštičke s objemom 45 ml účinne odstraňuje prach, nečistoty či odtlačky prstov a zabraňuje vzniku nežiaducich šmúh.Vďaka zloženiu bez alkoholu je vhodný aj pre LCD obrazovky. V balení čistiacej sady dostanete aj antibakteriálnu handričku a ultrasoft handričku z mikrovlákien, ktoré zaručujú bezpečné odstránenie všetkých nečistôt bez poškriabania povrchu.

Kľúčové vlastnosti čistiacej sady MONSTER Mobile ScreenClean

  • Čistiaca sada MONSTER Mobile ScreenClean pre čistenie obrazoviek telefónov, tabletov či fotoaparátov
  • Čistiaci tekutý roztok dokonale odstraňuje všetky nečistoty, prach a odtlačky prstov
  • Zabraňuje vzniku šmúh
  • Zloženie bez alkoholu je vhodné aj pre LCD obrazovky
  • Čistiaci set obsahuje tiež antibakteriálnu handričku a ultrasoft handričku z mikrovlákien pre bezpečné čistenie bez poškriabania obrazovky

Obsah súpravy:

  • 1× čistiaci roztok s objemom 45 ml
  • 1× antibakteriálna handrička
  • 1× ultrasoft handrička z mikrovlákien

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MONSTER Mobile ScreenClean. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MONSTER Mobile ScreenClean. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MONSTER Mobile ScreenClean. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MONSTER Mobile ScreenClean.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií