Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Mophie Charging Case Jusice Pack Air iPhone 7 red

Zobraziť katalóg
Mophie Charging Case Jusice Pack Air iPhone 7 red
Ochranný kryt – nabíjací, podpora Qi, LED indikácia batérie, pogumovaný povrch, plný prístup ku všetkým tlačidlám a funkciám
Kód:  MOPhea004 Produktové číslo:  3970_JPA-IP7-PRD-I Stránky výrobcu
Mophie Charging Case Jusice Pack Air iPhone 7 red Predaj skončil

Mophie Charging Case Jusice Pack Air iPhone 7 red

Ochranný kryt Mophie Juice Pack Air v červenej farbe pre váš iPhone 7 poskytne telefónu vysokú ochranu a elegantný dizajn. Váš iPhone bude chránený pred pádmi a nárazmi vďaka oporným pogumovaným podložkám vnútri krytu. Puzdro Mophie má však oproti ostatným bežným krytom na telefóny aj jednu naozaj nepostrádateľnú funkciu. Puzdro disponuje vlastnou batériou 2 525 mAh, ktorá vášmu iPhonu dodá 100 % energie a 27 hodín prevádzky navyše. Vďaka integrovanému prepínaču si môžete vybrať, či chcete svoj telefón nabiť teraz alebo si chcete uschovať energiu na chvíle, keď ju budete potrebovať viac. Kryt je kompatibilný s technológiou Qi a s ďalšími technológiami bezdrôtového nabíjania. Vy si tak môžete vďaka tejto kompatibilite nabiť telefón napríklad na letisku alebo v kaviarni. K dispozícii je tiež LED kontrolka, ktorá indikuje stav batérie a stav nabíjania. Samozrejmosťou je zachovanie prístupu ku všetkým tlačidlám a otvorom telefónu. 

Kľúčové vlastnosti Ochranného krytu Mophie Juice Pack Air

  • Červené ochranné puzdro vhodné pre iPhone 7
  • Puzdro chráni telefón pred nárazmi a pádmi
  • Puzdro dodáva telefónu navyše až 27 hodín prevádzky z vlastnej zabudovanej batérie
  • Kryt je kompatibilný s technológiou Qi a ďalšími technológiami bezdrôtového nabíjania
  • Integrovaný prepínač pre voľbu nabíjania a úschovy energie
  • Kryt má LED kontrolku indikujúcu stav batérie a nabíjania

Inteligentná synchronizácia a nabíjanie Mophie Juice Pack Air

Keď pripojíte váš iPhone k počítaču, najprv dôjde k nabíjaniu telefónu vďaka špeciálnej prioritnej funkcii. Až po plnom nabití telefónu sa začne nabíjať batéria v puzdre. V balení okrem samotného puzdra nájdete aj micro USB kábel. Ďalšou výhodou krytu sú špeciálne porty na reproduktory, ktoré ponúknu naozaj vynikajúci zvuk.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mophie Charging Case Juice Pack Air iPhone 7 red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mophie Charging Case Juice Pack Air iPhone 7 red. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mophie Charging Case Juice Pack Air iPhone 7 red. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mophie akkumulátoros tok Juice Pack Air iPhone 7 red.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií