AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MORA MT 121 S

Zobraziť katalóg
MORA MT 121 S
4,7 37 hodnotení
Mikrovlnná rúra – voľne stojaca, príkon 1050 W, vnútorný objem 20 l, 5 úrovní výkonu, 700 W výkon mikrovlnného ohrevu, 25,5 cm otočný tanier, rozmrazovanie, časovač a bez grilu, otváranie dvierok do strany, vonkajšie rozmery 25,7 × 43,9 × 33,5 cm (V׊×H)
Kód:  FTB6002e Produktové číslo:  427876 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MORA MT 121 S

Mikrovlnná rúra je všestranným pomocníkom, ktorý zaujímavo doplní vašu kuchyňu a zároveň poskytne aj množstvo moderných funkcií. Voľne stojacu mikrovlnnú rúru MORA si obľúbite predovšetkým kvôli jej efektívnosti, viacúčelovosti a hospodárnosti. Patrí medzi najpoužívanejšie typy vďaka ľahkej manipulácii a možnosti ľubovoľného umiestnenia. Celkový objem je 20 l a je vybavená otočným tanierom s priemerom 25,5 cm. Hodnota výkonu naznačuje, aký intenzívny a rýchly bude ohrev pokrmu. Tento model poskytne maximálny výkon s hodnotou 700 W. Mikrovlnku môžete plynule regulovať pomocou 5 úrovní výkonu. Mikrovlnná rúra MORA ponúka bežné manuálne ovládanie. Použitím otočného kolieska ľahko nastavíte požadovaný program a jeho dĺžku Očakávať môžete klasický štýl zaručujúci univerzálny vzhľad, a práve preto sa výborne hodí do dizajnu takmer všetkých kuchýň. Vonkajšie rozmery mikrovlnky sú 25,7 × 43,9 × 33,5 cm (V × Š × H).

Hlavné vlastnosti mikrovlnnej rúry MORA MT 121 S

  • Voľne stojaca mikrovlnná rúra MORA dokonale doplní vašu kuchyňu
  • S celkovým objemom 20 l
  • Maximálny výkon je až 700 W
  • Príkon: 1050 W
  • Podľa potreby je možné voliť z 5 úrovní výkonu
  • Otváranie dvierok do strany
  • Obsah balenia: otočný tanier
  • Mikrovlnke MORA dominuje strieborná farba
  • Rozmery mikrovlnnej rúry dosahujú 25,7 × 43,9 × 33,5 cm (V × Š × H)

Vybavenie a funkcia mikrovlnnej rúry MORA MT 121 S

Popri základnej výbave bola mikrovlnná rúra MORA obohatená ďalšími funkciami a praktickými riešeniami. Rúra umožňuje rozmrazenie pečiva, mäsa a iných potravín. Pomocou časovača môžete presne nastaviť, ako dlho sa má potravina pripravovať.

Parametre a špecifikácia

Umiestnenie
Voľne stojaca Hotovo!
Vnútorný objem
20 l Hotovo!
Farba
Strieborná Hotovo!
Priemer otočného taniera
25,5 cm Hotovo!
Otváranie dvierok
Do strany Hotovo!

Vyhotovenie mikrovlnnej rúry

Umiestnenie
Voľne stojaca Hotovo!
Vnútorný objem
20 l Hotovo!
Farba
Strieborná Hotovo!
Priemer otočného taniera
25,5 cm Hotovo!
Otváranie dvierok
Do strany Hotovo!

Rozmery mikrovlnnej rúry

Vonkajšia výška
25,7 cm Hotovo!
Vonkajšia šírka
43,9 cm Hotovo!
Vonkajšia hĺbka
33,5 cm Hotovo!

Funkcie a ovládanie mikrovlnnej rúry

Ovládanie
Manuálne Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Rozmrazovanie, Časovač, Bez grilu Hotovo!

Výkonnostné charakteristiky mikrovlnnej rúry

Počet úrovní výkonu
5 Hotovo!
Príkon
1 050 W Hotovo!
Výkon mikrovlnného ohrevu
700 W Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Príslušenstvo mikrovlnnej rúry

Príslušenstvo
Otočný tanier Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

MORA MT 121 S Tohle zboží vám padlo do oka a právě teď už je dostupné. Stačí pár kliknutí a máte ho doma.??????????????????????? Není dostupné.Nejde objednat.!!???

Dobrý den.Jelikož je mikrovlnka dočasně nedostupná mám zapnuto hlídání dostupnosti.Již dnes mě 2x došlo na email,že mikrovlnka je opět dostupná.Bohužel,ale je stále nedostupná.Jak tedy pokračovat ? MORA MT 121 S

Dobrý den, po roce a půl nehřeje. Zapne se, taliř se točí, vevnitř to svítí, ale když vyndáte jídlo je ledové jak z ledničky. Bohužel paragon už nemám jen fakturu z internetu jak jsem to objednával přes e-shop. Je možná reklamace? Děkuji za odpověd.

Dobrý den, vypne se mikrovlnka automaticky po vypršení časovače nebo jen vydá signál a vypnout se musí následně manuálně? Děkuji za odpověď.

Koupila jsem mikrovlnku MORA MT 121 S. Můj dotaz zní zda má mikrovlnka svítit když se otevřou dvířka mikrovlnky. Zatím u všech to tak bylo tady ne. Tak chci vědět zda je to chyby výrobku nebo opravdu svítit nemá. Děkuji s pozdravem J. Kadlecová

Dobrý den, zakoupila jsem tuto mikrovlnou troubu. Zjistila jsem že při otevření dvířek mikrovlnka nesvítí svítí jen při ohřevu. A ani v parametrech se nic takového neuvádí. Chci se zeptat zda je to pro tento typ běžné nebo to nefunguje? Ale jakoukoliv jsem kdy měla tak při otevření dvířek se rozsvítil. Děkuji za odpověď S pozdravem Jana Kadlecová.

Dobrý večer, zakoupili jsme u vás tuto mikrovlnnou troubu , ale talíř se v ní otáčí sekavě a ne plynule. Je to normální? Děkuji

Dobrý den, ma tato mikrovlnka hodiny na display? Děkuji za odpoved

Dobrý den. koupil jsem si u vás tuto mikrovlnku vše je v pořádku jen se chci optat na pravé straně u vnitřní mikrovlnky je zastrčena uprostřed taková karta. Nevím jestli se před použitím má odstranit je tam zastrčená a drží na čtyřech bodech za informaci předem děkuji.

Hloubka 33,5 cm je uvedena i s madlem nebo bez. Pokud bez, dokážete říct, kolik má cm i s madlem. Děkuji za odpověď.

12
Diskusia a poradňa k MORA MT 121 S
Príslušenstvo pre MORA MT 121 S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MORA MT 121 S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MORA MT 121 S.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií