LEGO v APP pro AP+

MORA VDS 640 FF1

Zobraziť katalóg
MORA VDS 640 FF1
Varná doska sklokeramická, 4 varné zóny s Hi-Light (1 dvojokruhová), funkcia Stop & Go, plynulá regulácia výkonu 0-9, dotykové ovládanie, časovač, funkcia minútka, funkcia Stop Control, ukazovateľ zvyškového tepla, detská poistka, automatické bezpečnostné vypnutie
Kód:  FBV4001v Produktové číslo:  552205 Stránky výrobcu

MORA VDS 640 FF1

Chystáte si vybaviť vašu modernú kuchyňu? V tom prípade by v nej samozrejme nemala chýbať ani ponuka inovatívnych spotrebičov českej značky Mora. Doprajte si skutočnú kvalitu funkčnosti a dizajnu, ktoré ponúka táto samostatná vstavaná sklokeramická varná doska v modernom čiernom prevedení. Má 4 varné zóny HI-LIGHT, praktickú DUO zónu, ktorú môžete využiť buď pre malé hrnce, alebo pre riad so širším dnom. Doska je vybavená dotykovým ovládaním a plynulou reguláciou výkonu 0 - 9. Stačí len ľahko posúvať prstom po skle a nemusíte zložito tlačiť na ovládaciu jednotku.

Kľúčové vlastnosti

  • Ukazovateľ zvyškového tepla
  • Dotykové ovládanie
  • 4 varné zóny HI-LIGHT
  • Plynulá regulácia výkonu 0 - 9
  • Signalizácia funkcie
  • TIMER - časovanie varných zón
  • Funkcia udržiavania teploty
  • STOP CONTROL - vypnutie pri pretečeniu tekutiny na ovládacie prvky
  • Detská bezpečnostná poistka - uzamknutie dosky

Moderné funkcie

Všetky zóny sú vybavené časovačom TIMER a funkciou, ktorá slúži na udržiavanie teploty vareného pokrmu. Zaujímavá je tiež funkcia STOP CONTROL, ktorá vypne spotrebič pri pretečení tekutiny na ovládacie prvky. Chráni ho tak pred poškodením a vás pred nepríjemným čistením. Z hľadiska bezpečnosti je doska vybavená detskou poistkou. Veĺkú úsporu energie zabezpečí ukazateľ zvyškového tepla. Stačí varnú zónu vypnúť o niečo skôr a vďaka zvyškovému teplu sa obed sám dovarí.

Doplňujúce informácie:

Rozmery:
55 × 590 × 505 mm

Rozmery varných plôch:
4 Hi-light varné zóny (2 × 145 mm 1200 W, 1 × 180 mm 1800 W, 1 × duozóna 120/210 mm (2200 W)

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MORA VDS 640 FF1
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MORA VDS 640 FF1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MORA VDS 640 FF1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MORA VDS 640 FF1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MORA VDS 640 FF1.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií