PET PET

MORA VT 526 WC + MORA VDP 645 GW

Zobraziť katalóg
MORA VT 526 WC + MORA VDP 645 GW
Set spotrebičov rúry a plynové dosky, RÚRA: vstavaná, elektrická, energetická trieda A, objem 67l, špeciálny smalt ECE, multifunkčná, 9 funkcií, vedenie - drôtené rošty, 3D chladenie, dotykové ovládanie, biele prevedenie, DOSKA: 4 horáky s poistkami STOP GAS, elektrické zapaľovanie horákov v gombíkoch, štvordielna varná mriežka, sklenený povrch - tvrdené sklo, pripojenie na plyn G1 / 2", biele prevedenie
Kód:  MOR011 Stránky výrobcu
MORA VT 526 WC + MORA VDP 645 GW Predaj skončil

MORA VT 526 WC + MORA VDP 645 GW

Chystáte sa vybaviť vašu kuchyňu novými spotrebičmi? Potom určite neprehliadnite tento kvalitný set pozostávajúci z plynovej varnej dosky Mora VDP 645 GW a vstavanej elektrickej rúry MORA VT 526 WC. Rúra v bielom prevedení disponuje moderným dizajnom a určite sa stane ozdobou každej kuchyne. Energetická trieda A-20 % ju radí medzi vysoko úsporné spotrebiče. Vykonanie plynovej varnej dosky je veľmi vkusné vďaka elegantnej z nehrdzavejúcej ocele úprave kombinovanej s bielou farbou a tvrdeným sklom. Gazdinky iste potešia 4 varné zóny, na ktoré sa pohodlne zmestia väčšie hrnce i panvice.

Kľúčové vlastnosti rúry MORA VT 526 WC a plynovej varnej dosky Mora VDP 645 GW

  • Cenovo výhodný set vstavanej multifunkčnej rúry a plynovej dosky
  • Produkt od tradičného českého výrobcu Mora
  • Spadá do energetickej triedy A-20 %
  • Rúra ponúka dostatok priestoru a moderné biele prevedenie
  • Doska je vybavená 4 horákmi s elektrickým zapaľovaním
  • Štvordielna mriežka a odolný sklenený povrch

Elektrická rúra MORA VT 526 WC

Multifunkčné prevedenie dáva na výber až z 9 funkcií s reguláciou teploty v rozmedzí 50-275 °C. Obľúbené programy sú elektrický gril, horúci vzduch s kruhovým telesom, ale aj šetrné rozmrazovanie potravín. Chod rúry s objemom 67 l zaisťujú špeciálne zatláčacie gombíky a digitálne programovateľné hodiny, ktoré sa ovládajú dotykom. Môžete si tak ľubovoľne nastaviť začiatok aj koniec doby pečenia alebo požadovanú teplotu. Určite príde vhod aj detská poistka.

Čistenie rúry MORA VT 526 WC

Vnútorný priestor sa ľahko udržiava vďaka špeciálnemu smaltu ECE (Eco Clean Enamel) a čistiacemu systému Water Clean. Stačí, keď do pekáča nalejete 0,5 l vody, najlepšie s trochou umývacieho prostriedku na riad, a vložíte ho na dno rúry. Na termostate nastavíte teplotu asi na 50 - 60 °C a necháte rúru zapnutú, po dobu 30 min. Vo vnútri rúry sa namočia všetky nečistoty, ktoré možno ľahko vytrieť handričkou. V príslušenstve nájdete plech na pečenie, pekáč a rošt.

Plynová varná platňa Mora VDP 645 GW

Vstavaná varná doska Mora VDP 645 GW má štyri plynové horáky, z ktorých je každý krytý samostatnou varnou mriežkou. Všetky sú navyše istené systémom STOP GAS. Jedná sa o čidlo, ktoré automaticky zastaví prívod plynu do horáka v prípade náhodného zhasnutia plameňa. Nemusíte sa tak obávať nečakaného úniku plynu. Zapaľovanie horáka je elektrické a je súčasťou každého gombíka.

Doplňujúce informácie rúry:

Objem:
67 l

Programy rúry:
Gril
Horúci vzduch
Horný + spodný ohrev
Gril s ventilátorom
Rozmrazovanie
Ventilátor

Výbava:
Detská poistka
Ochladzovací systém
Push gombíky
3vrstvové sklo dvierok

Doplňujúce informácie plynové dosky:

Funkciae
Poistky STOP GAS
Elektrické zapaľovanie horákov v gombíkoch
Štvordielna varná mriežka

Povrch:
tvrdené sklo

Rozmery:
40 × 580 × 500 mm

Napätie:
230 V

Pripojenie na plyn:
G 1/2"

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MORA VT 526 WC + MORA VDP 645 GW
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MORA VT 526 WC + MORA VDP 645 GW.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií