Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

MORA VT 536 BX + MORA VDIT 1650 FF

Zobraziť katalóg
MORA VT 536 BX + MORA VDIT 1650 FF
Set rúra a varná doska – RÚRA: vstavaná, energetická trieda A, objem 65l, 11 funkcií, gril, digitálne programovateľné hodiny, bezpečnostný zámok, 3 sklá dvierok + DOSKA: indukčná, 4 varné zóny, časový spínač varných zón, detská poistka
Kód:  MORSET052 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MORA VT 536 BX + MORA VDIT 1650 FF Predaj skončil

MORA VT 536 BX + MORA VDIT 1650 FF

Set spotrebičov MORA VT 536 BX + MORA VDIT 1650 FF ponúka dokonalé vybavenie pre vašu kuchyňu. Vstavaná rúra MORA VT 536 BX vás zaujme precíznym spracovaním s klenutým tvarom rúry, ktorý pripomína starú kamennú pec. Vďaka tomu umožní rovnomerné prúdenie horúceho vzduchu okolo pokrmu a jeho dokonalé prepečenie. Praktické trojité zasklenie dvierok rúry s reflexnou vrstvou zaistí maximálnu bezpečnosť počas pečenia. Dvierka zostávajú chladné, takže sa nemusíte obávať popálenia a váš pokrm si môžete kedykoľvek skontrolovať. Indukčná doska MORA VDIT 1650 FF umožňuje skutočný zážitok z moderného varenia. 4 varné zóny disponujú extra výkonom PowerBoost, čo značne skracuje čas ohrevu.

Kľúčové vlastnosti setu spotrebičov MORA VT 536 BX + MORA VDIT 1650 FF

  • Set vstavanej rúry a indukčnej platne s modernými funkciami
  • Rúra MORA VT 536 BX s rovnomerným prúdením horúceho vzduchu
  • Trojité zasklenie dvierok rúry
  • 11 skvelých funkcií vrátane veľkého grilu
  • Programovateľné hodiny na nastavenie času pečenia
  • Detský zámok aj detská poistka
  • Indukčná doska MORA VDIT 1650 FF so 4 varnými zónami
  • S extra výkonom PowerBoost skracujúcim čas varenia a ohrevu
  • Funkcia Timer na nastavenie času varenia
  • Automatické vypnutie po uplynutí nastaveného času aj pri nečinnosti zóny
  • Ukazovateľ zvyškového tepla
  • Farebné vyhotovenie rúry: nerezovo-čierne
  • Farebné vyhotovenie dosky: čierne

Rúra s 11 skvelými funkciami

Okrem klasického pečenia rúra MORA ponúka gril s ventilátorom, teplovzdušné pečenie, funkciu rýchleho predohriatia, rozmrazovania či ohrevu tanierov. Teplovzdušné pečenie umožňuje piecť vo viacerých vrstvách naraz aj rôzne pokrmy bez toho, aby dochádzalo k vzájomnému ovplyvneniu chutí a vôní. Veľký gril s kombináciou väčšieho a menšieho vykurovacieho telesa zaistí dokonalý výsledok pečenia. Inteligentné umiestnenie ohrievačov umožňuje optimálne a rovnomerné rozloženie tepla, vďaka čomu je docielené, že pokrm bude vždy pekne chrumkavý zvonku a šťavnatý vo vnútri.

Programovateľné hodiny aj detský zámok

Súčasťou rúry je digitálna minútka s možnosťou nastavenia času pečenia. Detská poistka umožní dotykové ovládanie dočasne zamknúť, aby nedošlo ku zmene nastavenia. Detský zámok potom zamedzí nebezpečenstvu úrazu malých zvedavcov. Zámok si navolíte jednoducho pomocou tlačidla na ovládacom paneli. Opätovným stlačením dôjde k jeho deaktivácii. Gombíky rúry MORA VT 536 BX so špeciálnym zatláčacím mechanizmom ponúkajú komfortné ovládanie a elegantný dizajn s čistými líniami.

Praktická funkcia ECO Clean

Na ľahké a rýchle vyčistenie vnútra rúry stačí naliať pol litra vody do pekáča a zvoliť čistiaci program EcoClean. Po 30 minútach je vnútro rúry vrátane pekáčov a plechov dokonale čisté. Mastnoty či zapečené škvrny sa uvoľnenou parou zmäkčia a následne ich stačí jednoducho utrieť handričkou. Rúra MORA VT 536 BX s vnútorným objemom 65 l je jednoducho vynikajúcou voľbou.

Moderné varenie vďaka indukčnej doske MORA VDIT 1650 FF

Indukčná doska MORA so 4 varnými zónami a plynulou reguláciou výkonu ponúka mnoho vydarených funkcií na jednoduchú a rýchlu prípravu pokrmov. Funkcia TIMER umožňuje nastavenie dĺžky varenia na jednotlivých zónach presne podľa potreby. Po uplynutí nastaveného času vás upozorní zvukový signál a varná zóna sa tiež automaticky vypne. Samozrejmosťou je aj detská poistka, ktorá zabraňuje prenastaveniu a blokuje možnosť ovládania.

Automatické vypnutie pri nečinnosti

Ak niekedy zabudnete platničku po varení vypnúť, vďaka indukčnej doske MORA vám tieto starosti už odpadnú. Potom, čo odstránite nádobu z dosky, sa po určitom čase bez prerušenia prevádzky doska sama automaticky vypne. Nechýba ani ukazovateľ zvyškového tepla a moderné dotykové ovládanie, s ktorého pomocou veľmi ľahko zapnete varnú zónu a nastavíte dostupné funkcie. Ak hľadáte moderné spotrebiče do vašej kuchyne, vďaka ktorým bude varenie a pečenie skutočný zážitok, set spotrebičov MORA VT 536 BX a MORA VDIT 1650 FF práve toto ponúka.

Rozmery rúry:
60 × 60 × 56 cm

Rozmery indukčnej dosky:
60 × 52 cm


Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
60 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Hĺbka
56 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Strieborná Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Ochladzovací systém Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A Hotovo!

Objem rúry

Objem
65 l Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám zájem o tento set. Je třeba na indukční desku připojení 380V nebo lze připojit do běžné zásuvky na 220/230V. Děkuji.

Dobrý den, měl bych zájem o uvedený set ale nevím zda se jedná o sklokeramickou desku či desku indukční.

Diskusia a poradňa k MORA VT 536 BX + MORA VDIT 1650 FF
Príslušenstvo pre MORA VT 536 BX + MORA VDIT 1650 FF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MORA VT 536 BX + MORA VDIT 1650 FF.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií