PET Aplikace

MOSH ERGO2 N6A – sivý

Zobraziť katalóg
MOSH ERGO2 N6A – sivý
4,5 10 hodnotení
Krčný vankúš – ergonomicky tvarovaný, z vysokoelastickej pamäťovej peny, snímateľný poťah z príjemného materiálu, pre komfortné a zdravé sedenie, unikátny dizajn, rozmery: 24×26×13 cm
Variant
Kód:  MSH524a8 Produktové číslo:  MSH-ERG-08 Stránky výrobcu

MOSH ERGO2 N6A – sivý

Šikovný pomocník s unikátnym dizajnom

Ergonomický krčný vankúš MOSH ERGO2 N6A je praktickým pomocníkom všade tam, kde sa vám na stoličke alebo stoličke nedostáva pohodlné a zdravé sedenie. Druhá generácia ergonomických doplnkov prináša jedinečný dizajn, ktorý dopĺňa funkčné materiály a vďaka ktorému môže byť dlhé sedenie doma, na cestách alebo na pracovisku podstatne príjemnejšie.

Krčný vankúš MOSH zaistí nadštandardný komfort pri sedení

Krčný vankúš MOSH ERGO2 N6A sa vďaka elastickej pamäťovej pene prispôsobí postave, hmotnosti aj telesnej teplote každého používateľa. Vankúš je citlivý na teplo, a preto sa dobre prispôsobí vášmu telu a netlačí tak na tlakové body. Vzdušná štruktúra krčného vankúša MOSH ERGO2 N6A zaistí efektívne odvetrávanie a odparovanie vlhkosti, vďaka čomu sa podstatne zmierňuje potenie. Pamäťová pena je antibakteriálna a vhodná pre alergikov.

MOSH ERGO2 N6A je vyrobený z kvalitných materiálov

Krčný vankúš MOSH ERGO2 N6A sa vyznačuje kvalitou použitých materiálov a moderným dizajnom. Veľkou výhodou tohto praktického príslušenstva je snímateľný bavlnený poťah z priedušného materiálu, ktorý v prípade potreby ľahko zložíte a vyčistíte alebo vyperiete v práčke. Materiál vyniká vysokou pružnosťou a odolnosťou, vďaka čomu umožní dlhodobé používanie bez straty kvality.

Krčný vankúš zaisťujúci pohodlie

Doprajte si pohodlné sedenie, uľavte svojim krčným svalom a znížte ich napätie. MOSH ERGO2 N6A je ergonomicky tvarovaný. Krčný vankúš bol navrhnutý na krátke aj dlhšie sedenie, odpočinok, relaxáciu a môžete si ho vziať so sebou aj na cesty.

Parametre a špecifikácia

Hĺbka
240 mm Hotovo!
Šírka
260 mm Hotovo!
Výška
130 mm Hotovo!
Typ opierky
Opierka hlavy Hotovo!
Farba
Sivá Hotovo!

Rozmery

Hĺbka
240 mm Hotovo!
Šírka
260 mm Hotovo!
Výška
130 mm Hotovo!

Typ

Typ opierky
Opierka hlavy Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Sivá Hotovo!
Materiál
Textil Hotovo!
Vlastnosti
Pamäťová pena Hotovo!

Typ

Typ príslušenstva
Opierka hlavy Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý večer, Chcela by som sa spýtať ci je nutné mať na tento vankúš stoličku vo výške ako je na obrázku alebo môže byť stolička rôznej výšky....asi v inom prípade ten vankúš nebude mať význam.....?

Diskusia a poradňa k MOSH ERGO2 N6A – sivý
Príslušenstvo pre MOSH ERGO2 N6A – sivý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MOSH ERGO2 N6A, šedá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MOSH ERGO2 N6A grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MOSH ERGO2 N6A grau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MOSH ERGO2 N6A - szürke.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií