Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

MOSH WUD L2 Piesková

Zobraziť katalóg
MOSH WUD L2 Piesková
2,0 1 hodnotení
Kľakačka _ ergonomická s balančným mechanizmom, konštrukcia z masívneho dreva, sedadlo z PUR peny, nosnosť až 100kg
Kód:  MSH601b Produktové číslo:  MSH-WUD-LWH Stránky výrobcu
MOSH WUD L2 Piesková Predaj skončil

MOSH WUD L2 Piesková

Kľakačka MOSH WUD L2 vám poskytne nielen komfortné, ale tiež zdravé sedenie. Je totiž ergonomicky tvarovaná a vybavená 3D sedadlom a oporou nôh. Balančná kľakačka je vyrobená z masívneho dreva a doplnená o textilný poťah. Sedadlo je vyplnené PUR penou s vysokou hustotou, ktorá zaistí maximálne pohodlné sedenie. Disponuje pritom nosnosťou 100 kg. Kľakačka MOSH WUD L2 je vhodná na sedenie pri pracovnom stole.


BALANČNÝ MECHANIZMUS KĽAKAČKY MOSH WUD L2

Trápi vás neustále bolesť pri sedení doma aj v práci? Kľakačka MOSH WUD L2 by mohla byť riešením pre vás. Vďaka ergonomicky tvarovanému dizajnu je váha vášho tela rovnomerne rozložená, takže nedochádza k napätiu v chrbtici. Dokonca ani vtedy, ak by ste na kľakačke MOSH WUD L2 sedeli dlhší čas. Balančnú kľakačku využijete nielen doma, ale aj v kancelárii či pri sledovaní vášho obľúbeného televízneho programu.

Kľakačka MOSH WUD L2 biela
Kľakačka MOSH WUD L2 biela

MOSH WUD L2 S ODOLNOU KONŠTRUKCIOU

Medzi hlavné prednosti kľakačky MOSH WUD L2 patrí nesporne jej ergonomicky zakrivená konštrukcia, ktorá je veľmi stabilná a zároveň reaguje aj na zmenu polohy sedenia. Kľakačka MOSH WUD L2 zaistí aj pri zmene polohy vždy ergonomické držanie tela tak, aby nevznikalo žiadne napätie v krku, ramenách ani chrbte.

POHODLNÉ SEDENIE NA KĽAKAČKE MOSH

Už ste niekedy skúšali sedieť na kľakačke? Ak nie, mali by ste to ihneď napraviť. Kľakačka MOSH WUD L2 má pozitívny vplyv hneď na niekoľko častí tela súčasne. Pomáha vám držať hlavu v uhle, ktorý je šetrný k chrbtici a krku. Vďaka tomu značne znižuje tlak, ktorý sa ukladá v krčnej chrbtici a spôsobuje nepríjemné bolesti hlavy. Správnym držaním tela zlepšujete svoje dýchanie, čo je veľmi prospešné pre orgány horných dýchacích ciest. Príjemným benefitom je tiež prirodzené posilňovanie brušných svalov a správne držanie tela bez hrbenia.

Kľakačka MOSH WUD L2 biela
Kľakačka MOSH WUD L2 biela

NOSNOSŤ KĽAKAČKY MOSH WUD L2 AŽ 100 kg

Kľakačka MOSH WUD L2 má odolnú konštrukciu, ktorá je doplnená o viacvrstvovú brezovú preglejku. Vďaka tomu je zaručená úplná stabilita počas sedenia s nosnosťou až 100 kg. Balančná kľakačka MOSH WUD L2 je vhodná pre všetkých s výškou od 155 do 185 cm.

DIZAJN A KVALITNÉ MATERIÁLY KĽAKAČKY MOSH WUD L2

Základom kľakačky MOSH WUD L2 sú odolné a kvalitné materiály, ktoré vám predĺžia životnosť výrobku a zaistia skvelý komfort. Kľakačka MOSH vás zaujme svojou jedinečnosťou a neodolateľným vzhľadom. Kľakačka je vyrobená z tvarovanej brezovej preglejky s viditeľnými dyhami. Výrobok má ergonomicky tvarované 3D sedadlo a opory nôh. Čalúnenie je vybavené priedušnou PUR penou s výškou 3 cm. Vďaka týmto materiálom je údržba kľakačky MOSH WUD L2 úplná hračka. Materiály sú navyše vysoko odolné proti opotrebovaniu.

Kľakačka MOSH WUD L2 biela
Kľakačka MOSH WUD L2 biela

VÝHODY SEDENIA NA KĽAKAČKE MOSH WUD L2

  1. Kľakačka MOSH WUD L2 zlepší držanie tela a zvyšuje koncentráciu
  2. Správna poloha uvoľňuje horné dýchacie cesty
  3. Správne sedenie znižuje sklon k hrbeniu
  4. Výrazne znižuje napätie v krčných svaloch
  5. Kľakačka MOSH WUD L2 zabraňuje bolestiam ramien a rúk
  6. Posilňuje brušné svaly
  7. Zlepšuje cirkuláciu krvi v nohách
  8. Posúva panvu dopredu a znižuje tak tlak na spodnú časť chrbta
  9. Reaguje na zmenu polohy sedenia

Parametre a špecifikácia

Mechanika
Bez mechaniky Hotovo!
Konštrukcia
Balančná, Kľakacie Hotovo!
Opierky
Bez operadla Hotovo!
Typ podrúčok
Bez podrúčok Hotovo!
Kolieska
Bez koliesok Hotovo!

Konštrukcia

Mechanika
Bez mechaniky Hotovo!
Konštrukcia
Balančná, Kľakacie Hotovo!
Opierky
Bez operadla Hotovo!

Podrúčky

Typ podrúčok
Bez podrúčok Hotovo!

Kolieska

Kolieska
Bez koliesok Hotovo!

Materiál

Materiál konštrukcie
Drevená Hotovo!
Materiál poťahu
Textil Hotovo!
Materiál výplne sedadla
Molitan (PUR pena) Hotovo!

Nosnosť

Maximálna nosnosť
100 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mohu požádat o sdělení váhy balení? Děkuji.

Dobrý den, chci si koupit klekačku MOSH WUD L2 bílá a při vyplňování dopravy jsem si všimla upozornění, že se jedná o nadrozměrný produkt a nevejde se do osobního automobilu. Jaký je přesně rozměr zabalené klekačky, abych mohla posoudit, zda se do auta vejde či nikoliv. Děkuji. S pozdravem Dana Lomová

Diskusia a poradňa k MOSH WUD L2 Piesková
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MOSH WUD L2 písková. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MOSH WUD L2 - Sandig. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MOSH WUD L2 - Sandig. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MOSH WUD L2 Homokos.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií