Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Motorola Moto G7 Power fialová

Zobraziť katalóg
Motorola Moto G7 Power fialová
4,6 25 hodnotení
Mobilný telefón 6,2" IPS 1 570 × 720, procesor Qualcomm Snapdragon 632 8jadrový, RAM 4 GB, interná pamäť 64 GB, microSD až 512 GB, zadný fotoaparát 12 Mpx (f/2), predný fotoaparát 8 Mpx, elektronická stabilizácia, GPS, Glonass, LTE, Jack (3,5mm) a USB-C, čítačka odtlačkov, dual SIM + karta, neblokovaný, rýchle nabíjanie, batéria 5000 mAh, Android 9.0 Pie
Kód:  SMTR5031b2 Produktové číslo:  MOM000004 Stránky výrobcu

Motorola Moto G7 Power fialová

      

Vlastnosti telefónu

159,4 mm

Motorola Moto G7 Power

76 mm

Motorola Moto G7 Power

9,3 mm

Hmotnosť telefónu: 193 g

Uhlopriečka displeja

6,2"

Uhlopriečka displeja

Typ operačného systému

Android 9

Typ operačného systému

Výdrž batérie

5 000 mAh

Výdrž batérie

MicroSim

Dual SIM

Typ SIM karty

Rozmery

76 × 159,4 × 9,3 mm

Rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnútorná pamäť

64 GB

Vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

12 Mpx

Fotoaparát

Pripojenie

LTE

Najrýchlejší internet

SD karta

MicroSD

Slot na pamäťové karty

Váha

193 g

Hmotnosť telefónu

Motorola Moto G7 Power, inteligentný telefón s predĺženou výdržou batérie

Známa spoločnosť Motorola si na rok 2019 nachystala novú generáciu smartfónu Moto G7 Power. Tento dokonale tvarovaný kúsok vám padne skvele do ruky, pretože sa pýši úplne minimálnymi rámčekmi okolo 6,2" displeja. Navyše sa môže pochváliť nadštandardnou kapacitou batérie, ktorá má skvelých 5 000 mAh.

Motorola Moto G7 Power

Platby mobilom

NFC je obľúbená technológia nielen na rýchle spárovanie s príslušenstvom, ale aj na bezpečné platby mobilom.

Motorola Moto G7 Power

Veľké úložisko

Internú pamäť s kapacitou 64 GB možno navýšiť pokojne o ďalších 512 GB pomocou microSD karty. Navyše budete mať stále k dispozícii dva sloty na SIM karty.

Motorola Moto G7 Power

Bluetooth 5.0

Užite si rýchlejší prenos dát, dlhší dosah bezdrôtového signálu a zvýšenú účinnosť vďaka Bluetooth 5.0.

Smartfón Moto G7 Power so 6,2" Max Vision displejom

Užite si zábavu na veľkej ploche. Smartfón Moto G7 Power má väčší displej ako kedykoľvek predtým. Pomer strán 19 : 9 s minimálnym kvapkovým výrezom ponúkne široké zobrazenie a dokonale vás vtiahne pri sledovaní filmov, prezeraní snímok alebo hraní hier.

Telefón Motorola Moto G7 Power s extra rýchlym nabíjaním 

Telefón Motorola Moto G7 Power sa dodáva spoločne s 18 W nabíjačkou, ktorá spĺňa štandard Qualcomm Quick Charge 4. Stačí nabíjať len 15 minút a máte telefón nachystaný na ďalších 9 hodín poctivej práce. Takéto rýchle nabíjanie ste ešte nezažili.

Osemjadrový procesor

Môžete smelo upravovať fotografie, hrať 3D hry alebo spúšťať viacero aplikácií naraz. Osemjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 632 s pracovnou frekvenciou 1,8 GHz a až 4 GB pamäťou zabezpečí dosť výkonu, aby ste to všetko zvládli.

Dobre vyladená kamera

Inteligentný telefón Motorola Moto G7 Power je vybavený 12 Mpx zadným fotoaparátom, ktorý automaticky ostrí pomocou fázovej detekcie (PDAF). Šošovka navyše disponuje extra veľkými pixelmi, takže vpustí viac svetla, vďaka čomu budete mať lepšie snímky aj v tmavých interiéroch. Zábavnejšie sú i skupinové snímky – skúste režim skupinové selfie z predného 8 Mpx fotoaparátu.

Čítačka odtlačkov prstov

Na prebudenie a odomknutie telefónu Motorola Moto G7 Power sa stačí dotknúť čítačky odtlačkov. Senzor je diskrétne umiestnený na zadnej strane v logu spoločnosti Motorola.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Má tento model LED notifikační diodu?

Diskusia a poradňa k Motorola Moto G7 Power fialová
Príslušenstvo pre Motorola Moto G7 Power fialová
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola G7 Power fialová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Motorola Moto G7 Power Lila. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Motorola Moto G7 Power Lila. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Motorola Moto G7 Power, lila.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií