PET AD homeoffice

MPman 123 4GB biely

Zobraziť katalóg
MPman 123 4GB biely
4,3 15 hodnotení
MP3 prehrávač vo slimovom prevedení, dotykové ovládanie, farebný TFT 1,8"displej, FM rádio, slot na pamäťovú kartu microSD, vstavaná Li-pol batéria
Kód:  MPM004 Produktové číslo:  MP 123 4GB WH

MPman 123 4GB biely

Spoločnosť Mpman vynašla v roku 1997 prvý prenosný MP3 prehrávač. Od tej doby sa ich ponuka značne rozšírila a predávajú okrem MP3/MP4 prehrávačov aj veľa ďalšej elektroniky ako sú prenosné DVD prehrávače, Hifi systémy, rádiá, diktafóny, HD videokamery a HD prehrávače.

Kompaktný MP3 prehrávač MPman 123 4GB s elegantným dizajnom a veľmi tenkým telom. Vychutnajte si perfektný a čistý zvuk vašej obľúbenej hudby v takto nádhernom tele po dobu až 15 hodín.

Informácie o práve prehrávanej hudbe, videá alebo fotografie sa zobrazujú na TFT displeji s veľkosťou 1,8 palca. Ovládanie je veľmi jednoduché a intuitívne. Vďaka integrovanej pamäti 4 GB môžete nahrať do prístroja veľké množstvo multimediálneho obsahu. Ak pre vás napriek tomu bude táto kapacita nedostačujúca, môžete ju ešte rozšíriť pomocou MicroSD karty až o 16GB. Vo výbave nechýba ani FM rádio na počúvanie vašich obľúbených rozhlasových staníc.

Parametre a špecifikácie:

Rozmery:
40 x 79 x 8 mm

hmotnosť:
30 gramov

Displej:
Farebný TFT
Uhlopriečka 1,8"

Batéria:
Výdrž batérie až 15 hodín
Vstavaná Li-pol

Pamäť:
Veľkosť 4 GB

Podporované formáty:
Audio: MP3, WMA, WAV
Video: AMV, AVI
Obrázky: JPEG, BMP
Text: txt

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MPman 123 4GB biely
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MPman 123 4GB bílý.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií