Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

MPman BT 17 4GB

Zobraziť katalóg
MPman BT 17 4GB
MP3 prehrávač športové multimediálny, farebný 1.8 "LCD displej, Bluetooth, FM rádio, vnútorná pamäť 4GB, USB, microSD, čítačka kariet až do 32GB, krokomer, stopky, vstavaná dobíjacie batérie
Kód:  MPM004x Produktové číslo:  BT 17 4GB

MPman BT 17 4GB

Hudobný doprovod vašej športovej aktivity bude zaistený prostredníctvom prehrávača MPman BT 17. Ultratenká konštrukcia je vyvedená v jednoduchom dizajnovom prevedení. Pri produkte je dominantný farebný LCD displej o veľkosti 1,8 palca a jednoduché a intuitívne ovládanie prostredníctvom stredového tlačidla.

kľúčové vlastnosti

  • MP3 prehrávač pre vaše športové zážitky
  • Môžete počúvať FM rádio
  • Interné úložisko celkom 4 GB
  • Pamäť je možné rozšíriť o 32 GB microSD kartu
  • Využívajte krokomeru a stopiek
  • Dizajnový výrobok s tenkým telom

K dispozícii získavate vnútornú pamäť o kapacite 4 GB pre uloženie vašej obľúbenej hudby, v prípade potreby možno toto úložisko rozšíriť o ďalších 32 GB prostredníctvom microSD pamäťové karty. Technológia Bluetooth vám umožní spárovať tento prehrávač s ďalšími zariadeniami v blízkosti. V prípade záujmu môžete tiež počúvať vašu obľúbenú stanicu na FM rádiu. Aplikáciu krokomer a stopky si zamilujú športovci a aktívny jedinci. Vstavaná batéria môže byť dobíjaná prostredníctvom USB kábla.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MPman BT 17 4GB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MPman BT 17 4GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mpman BT 17 4 Gigabyte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mpman BT 17 4 Gigabyte.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií