Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

MPman BT 20 4 GB

Zobraziť katalóg
MPman BT 20 4 GB
MP3 prehrávač multimediálny, farebný TFT 1,8" displej, dotykové tlačidlá, FM rádio, Bluetooth, slot pre pamäťovú kartu microSD, vstavaná Lí-pol batéria
Kód:  MPM005b Produktové číslo:  BT 20 4GB

MPman BT 20 4 GB

Spoločnosť MPMAN vynašla v roku 1997 prvý prenosný MP3 prehrávač. Od tej doby sa ich ponuka značne rozšírila a predávajú okrem MP3/MP4 prehrávačov aj veľa ďalšej elektroniky ako sú prenosné DVD prehrávače, Hifi systémy, rádiá, diktafóny, HD videokamery a HD prehrávače.

Kompaktný MP3/MP4 prehrávač MPman BT 20 4GB s elegantným dizajnom a veľmi tenkým telom. Vychutnajte si perfektný a čistý zvuk vašej obľúbenej hudby v takto nádhernom tele.

Informácie o práve prehrávanej hudbe, videá alebo fotografie sa zobrazujú na TFT displeji s veľkosťou 1,8 palca. Ovládanie je veľmi jednoduché a intuitívne. Vďaka integrovanej pamäti 4 GB môžete nahrať do prístroja veľké množstvo multimediálneho obsahu. Ak pre vás napriek tomu bude táto kapacita nedostačujúca, môžete ju ešte rozšíriť pomocou MicroSD. Vo výbave nechýba ani FM rádio na počúvanie vašich obľúbených rozhlasových staníc či Bluetoth.

Parametre a špecifikácia:

Displej:
Farebný TFT
Uhlopriečka 1,8"

Batéria:
Vstavaná Lí-pol

Pamäť:
Veľkosť 4 GB

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mohu se zeptat, zda je možné používat tento MP3 přehrávač s bezdrát. Bluetooth sluchátky. Díky předem za odpověď

Diskusia a poradňa k MPman BT 20 4 GB
Príslušenstvo pre MPman BT 20 4 GB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MPman BT 20 4GB.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií