Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

MSI 970 GAMING

Zobraziť katalóg
MSI 970 GAMING
4,8 222 hodnotení
Základná doska AMD 970/SB950, DDR3 2133, 2x PCIe x16, SATA III, USB 3.0, GLAN, 8ch audio, ATX, scAM3+
Kód:  AA680q2 Produktové číslo:  970 GAMING

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI 970 GAMING

Základná doska MSI série GAMING je navrhnutá tak, aby hráči získali tie najlepšie technológie do bojovej vravy. Platforma s označením AM3 + podporuje osadenie tých najvýkonnejších procesorov z radov AMD FX, Phenom II, Athlon II a Sempron. Nad jeho prevádzkou pozorne bdie podarená čipová sada AMD 970/SB950. Doska celkovo spadá do kategórie Military Class 4 a zaručuje absolútnu spoľahlivosť a stabilitu aj pri najnáročnejších herných scenároch.


Pre náročných hráčov

Devízou modelu je tiež podpora pretaktovania operačných pamätí až do 2133 MHz, unikátna technológia OC Genie 4 pre ľahké pretaktovanie počas jednej sekundy, podpora Multi-GPU riešenia NVIDIA SLI aj AMD CrossFire a plný potenciál 2 slotov PCI Express 2.0 - ideálny pre špičkovú grafiku. Impozantný Dragon dizajn len podčiarkuje nenásytnú dravosť.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Pro náročné hráče

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Uslyšíte každý krok

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Počujete každý krok

Zvukový čip Sound Blaster Cinema 2 a systém Audio Boost 2 vytvorí pre vaše uši kvalitu zvuku na štúdiovej úrovni. Zosilnené zvukové obvody a optimalizácia výkonu zariadi, že budete v aréne počuť každý výstrel aj kroky blížiacich sa protivníkov. Sieťová karta Killer 2205 eliminuje oneskorenie sieťového prenosu, a tak sa vyhnete nemilým lagom v dôležitých situáciách a môžete sa nerušene venovať prenasledovaniu nepriateľa.


Dotiahnuté do dokonalosti

Nezabudlo sa ani na posilnenie rýchlosti prenosu na osobitných portoch PS/2 a USB. Vysokofrekvenčný prenos je s trojnásobným pozlátením úplne nerušený a vy dosiahnete výnimočnú presnosť pri zacielení. Sústreďte sa len na vaše fragy!

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Dotažené k dokonalosti

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Parametre a špecifikácia

Socket
AMD AM3+ Hotovo!
Čipset
AMD 970 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
AMD AM3+ Hotovo!
Čipset
AMD 970 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR3 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
2 133 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC1150 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 Hotovo!
Interný
Front Panel Audio konektor, IR Header, S/PDIF header, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
PCI
Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
» Všetky základné dosky ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

pasovalo by to namiesto MSI 970A-G43 ?

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či pôjde dať tento procesor https://www.alza.sk/amd-fx-9590-d2898270.htm na túto dosku.. Socket je síce AM3+ , ale jeden pán v hodnotení napísal "Nepodporuje 220w procesory" je to pravda? Ďakujem

Dobrý den půjde tahle grafická karta ASUS DUAL Radeon RX 6700 XT 12G na tuhle základní desku ?

Dobrý den, připojil jsem k této desce ssd M2 disk (ADATA XPG GAMMIX S11 Pro SSD 256GB), deska mi ho v Biosu vidí, při instalaci ho také vidím, ale když na něj chci instalovat win 10, tak mi nejde vytvořit sektory, ani vytvořit nový oddíl, tím tedy ani na něj nelze nainstalovat win. Mohu poprosit co s tím mám dělat abych mohl na něj instalovat systém a bootovat z něj???? Děkuji Radek

dobry den...chtel bych se zeptat k cemu slouzi prepinac SLOW MODE na tehle desce MSI 970 gaming...je v zakladu nastavena v pozici normal(default), nebude pc lepe behat kdyz bude v Enable pozici...dekuji za odpoved

Dobri den chcem sa spitat bude fungovat na tejto doske WD BLUE hard disk (https://m.alza.sk/wd-blue-1tb-d332694.htm?kampan=adw3_a1-pevne-disky_wd-blue-1000gb-64mb-cache-(150828)-fw138l&gclid=Cj0KCQiAg4jSBRCsARIsAB9ooaumqYsmYXcun7b5tSURZGuIXYwDVYet3pwiT1Sksf9Bjs50pTjZ0rwaAoe9EALw_wcB) s timto kablom(https://m.alza.sk/datovy-k-hdd-sata-3-0-1xhdd-0-5m-zapadky-d355586.htm) pretoze mam zapojeny disk v pc aj pocujem ako pracuje ale na disk manažery mi neukazuje ze som ho pripojil a na zaciatku ako sa zapina pc ked stalcim f11 tak ma to hodi do toho menu a tam mi ukazuje na tom disku ze neni UEFI a na ostatnich ano vedel by mi niekdo pomoct alebo mam disk vymenit ?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je kompatibilní s grafickou kartou MSI GeForce GTX 1050 Ti 4GT OC. Díky za odpověď.

Dobrý den ma tato základní deska wifi ? Abych se na ni mohl připojit nebo musím něco dokoupit? Predem děkuju

Dobrý den chci se zeptat budete mít ještě slevu na zánovní základní desku MSI 970? Děkuji

dobry den chci se zeptat jestli mi na teto desce pobezi procesor amd FX 8300,dale graficka karta SAPPHIRE PULSE Radeon RX 550 4G OC,a starsi pameti Patriot 4GB DDR3 1333MHz CL9 Signature Line silnejsi pameti pameti dokoupim pozdeji dekuji

123...
Diskusia a poradňa k MSI 970 GAMING
Príslušenstvo pre MSI 970 GAMING Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI 970 GAMING. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI 970 GAMING. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI 970 GAMING. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI 970 GAMING.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií