AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

MSI B150A GAMING PRO

Zobraziť katalóg
MSI B150A GAMING PRO
4,8 9 hodnotení
Základná doska – Intel B150, 2× PCIe x16, DDR4 2133, SATA III, USB 3.1 Gen 1 Gen 2, Intel GLAN, DVI, HDMI, 8ch Audio Boost 3, ATX, sc1151, RGB LED Mystic Light
Kód:  AA391w5 Produktové číslo:  B150A GAMING PRO Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI B150A GAMING PRO

Každý poriadny hráč potrebuje perfektný základ pre svoj herný počítač. Vďaka základnej doske od spoločnosti MSI, ktorá je dôkazom toho, že sa veci dajú robiť naozaj poriadne. Vychutnajte si herné novinky vďaka tomuto nekompromisnému hernému základu. Doska je navyše kombináciou moderných vychytávok a pôsobivého dizajnu, ktorému žiadny poriadny hráč jednoducho neodolá. Tento produkt vám zaručí to najlepšie čo pre vaše hry potrebujete.

Vlastnosti a špecifikácia

  • Podpora procesorov 6. generácie Intel Core i3/i5/i7/Intel Pentium/Intel Celeron (LGA1151)
  • 4 × DDR4 pamäťový slot, podpora až do 64 GB
  • Rýchle USB 3.1 Gen2
  • Súčiastky Military Class 5
  • RGB LED Mystic Light
  • Extra rýchla sieťová karta Killer™ E2400
  • Ochrana CPU proti prepätiu
  • 2-Way AMD® CrossFire™ technológia
  • Nový Click BIOS 5 pre úplné systémové vyladenie

Sústredené na hráča

Všetky svoje myšlienky na nutné kompromisy môžete hodiť za hlavu. Doska MSI je navrhnutá pre vysokú hernú záťaž aj pretaktovanie, čomu zodpovedajú aj kvalitné komponenty s certifikáciou Military Class 5. Patria tu hlavne nové titánové cievky a tmavé kondenzátory, ktoré sú charakteristické svojou vyššou odolnosťou pri zaťažení a prehrievaniu. S touto certifikáciou máte zaručené, že dostávate do rúk iba výrobok na tej najvyššej možnej úrovni. Neutíchajúca rýchlosť základnej dosky pramení z technológie DDR4 Boost, ktorá optimalizuje výkon pamätí a zaisťuje tak vynikajúcu stabilitu počas chodu vo všetkých 4 pamäťových slotoch DDR4. Samozrejmosťou je aj podpora zapojenie viac kompatibilných grafických kariet a prítomnosť oceňovaného rozhrania CLICK BIOS 5, vďaka čomu dostanete zo svojho herného PC úplné maximum.

Nechajte dosku vyniknúť

Doska je ideálna do skrine s priehľadnou bočnicou. Pekný moderný dizajn kombinuje čiernu a červenú farbu a naviac je podporený možnosťou nasvietenie celého PCB ľubovoľným odtieňom v RGB rozsahu. Vysoké prenosové hodnoty sú dosiahnuté vďaka moderným USB 3.1 druhej generácie, ktorá sľubuje výkon až dvakrát rýchlejší ako bežné USB 3.0 a 20× rýchlejší oproti generácii 2.0. Dlhé chvíle počas kopírovania vášho obľúbeného obsahu, ako je hudba a filmy už budú minulosti. Prítomné porty typu SATA Express sa postarajú o možnosť pripojenia najnovšej generácie SSD.

Označenie Gaming Pro si produkt musí zaslúžiť

Herné základné dosky MSI sú testované v hernom laboratóriu a internetových kaviarňach. Vývojári sa spolu s najlepšími svetovými hráčmi eŠportu uisťujú, že používateľ získa maximálny výkon a spoľahlivosť v celosvetovo najobľúbenejších hrách. Každá doska je vyskúšaná viac ako 24-hodinovým testovaním, počas ktorého sú hrané online i offline hry. Na konci testovania je tak overené, že konfigurácia siete, príjem audia a celkový výkon sú riadne otestované a doladené k dokonalosti. Vy si tak užijete ten najlepší herný zážitok. Certifikát dostanú iba základné dosky, ktoré úspešne prejdú týmto testom. Až potom môžu byť nazývané ako herné základnej dosky radu MSI Gaming.

 

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel B150 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel B150 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
2 133 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFireX Hotovo!

Konektory

Externý
DVI, eSATA, HDMI, RJ-45 (LAN), USB 2.0 Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
» Všetky základné dosky ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je tato deska kompatibilní s procesorem Intel Pentium G4600 ?

Pôjde n túto dosku procesor intel core i5 6400k SkyLake ?

Objednal som si k tejto doske i5-7600k Kaby lake a čítal som že bude zrejme tréba update BIOSu na podporu Kaby lake je to pravda?

Dobrý den. chcel som sa opítať či tato doska podporuje GDDR5 alebo GDDR3? Ďakujem

Kupoval jsem tuto desku jako "zánovní zboží" za necelé 2tisíce, byla poškozená jeden z pinu na prave straně na USB měl zohýbané a polámané drátky, reklamoval bych ale naštěstí jsem nepotřeboval zrovna toto zapojení... Přišla kvalitně zabalená ovšem co mě dožralo je brožurka pro uplně jinou desku, takže pro mě jako pro laika který by si chtěl sám zakoponovat desku do PC problém. Naštěstí jsem našel na netu originál a zapojil vše dle vyhledaných materiálů. Deska potřebovala FLASH biosu.

Dobry den mam ty to komponenty https://www.alza.cz/intel-core-i7-950-quad-core-d127020.htm https://www.alza.cz/gigabyte-ex58-ud4-d107934.htm https://www.alza.cz/operacni-pamet-ddr3-kit-2gb-1066mhz-d75201.htm https://www.alza.cz/msi-gtx-960-gaming-4g-d2411380.htm https://www.alza.cz/corsair-rm650-d466460.htm' target='_blank'>https://www.alza.cz/corsair-rm650-d466460.htm</a> Chtel jsem se zepat muj pocitac ma uz neco za sebou hlavne procesor a deska.A ma otazka zni kdybych si koupil od vas tyto veci https://www.alza.cz/msi-b150a-gaming-pro-bazar-d4652935.htm https://www.alza.cz/intel-core-i5-7600k-5-1-ghz-oc-pretested-delid-d5127392.htm https://www.alza.cz/hyperx-4gb-ddr4-2133mhz-cl14-fury-black-series-sleva-d5272409.htm a pridal bych ze straeho pocitace https://www.alza.cz/noctua-nh-u9b-se2-d147597.htm https://www.alza.cz/corsair-rm650-d466460.htm' target='_blank'>https://www.alza.cz/corsair-rm650-d466460.htm</a> Myslite si ze tento upgrade bude dostacujici ze tam bude velka zmena?diky za jakou koliv odpoved.

Dobrý den fungovali by tu ram DDR3 ?

Dobry den, je doska kompatibilna s procesorom i7 860? Dakujem

Dobrý den mužu na tuto deska dát grafiku EVAGE Geforce GT1030 2GB GDDR5

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat zdali tato základní deska MSI B150A GAMING PRO je kompaktibilní s procesorem Intel Core i5-7600k ? Děkuji

123...
Diskusia a poradňa k MSI B150A GAMING PRO
Príslušenstvo pre MSI B150A GAMING PRO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI B150A GAMING PRO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI B150A GAMING PRO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI B150A GAMING PRO. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI B150 GAMING PRO Alaplap.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií