Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

MSI B150 GAMING PRO

Zobraziť katalóg
MSI B150 GAMING PRO
Základná doska Intel B150, PCIe x16, 2x DDR4 2133, 4x SATA III, 4x USB 3.1 Gen1+, GLAN, DVI, HDMI, 7.1ch Audio, Mini-ITX, sc1151
71,06 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  AA391w5c Produktové číslo:  B150I GAMING PRO Stránky výrobcu
MSI B150 GAMING PRO 71,06 € Zánovné

MSI B150 GAMING PRO

MSI B150 GAMING PRO je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Základná doska tvorí stavebný kameň každej zostavy, a ak ide o herný stroj, platí to dvojnásobne. MSI B150 patrí medzi výkonné dosky ponúkajúce skvelé riešenie a najmodernejšie technológie za prijateľnú cenu. Je kombináciou zaujímavých vychytávok a pôsobivého dizajnu, ktorému žiadny poriadny hráč jednoducho neodolá. Tento produkt vám zaručí to najlepšie, čo pre vaše hry potrebujete.

Vlastnosti a špecifikácie

  • Podpora procesorov 6. generácie Intel Core i3 / i5 / i7 / Intel Pentium / Intel Celeron (LGA1151)
  • 2 × DDR4 SDRAM pamäťový slot
  • Rýchle USB 3.1 Gen1+
  • Súčiastky Military Class 4
  • Ochrana CPU proti prepätiu
  • Nový Click BIOS 5 na systémové vyladenie

Sústredené na hráča

Všetky svoje myšlienky na nutné kompromisy môžete hodiť za hlavu. Doska MSI je navrhnutá na vysokú hernú záťaž aj pretaktovanie, čomu zodpovedajú aj kvalitné komponenty s certifikáciou Military Class 4. Patria sem hlavne nové titánové cievky a tmavé kondenzátory, ktoré sú charakteristické svojou vyššou odolnosťou pri zaťažení a prehrievaní. S touto certifikáciou máte zaručené, že dostávate do rúk iba výrobok na tej najvyššej možnej úrovni. Neutíchajúca rýchlosť základnej dosky pramení z technológie DDR4 Boost, ktorá optimalizuje výkon pamätí a zaisťuje tak vynikajúcu stabilitu počas chodu v oboch pamäťových slotoch. Veľkým prínosom je prítomnosť oceňovaného rozhrania CLICK BIOS 5, vďaka čomu dostanete zo svojho herného PC úplné maximum.

Nechajte dosku vyniknúť

Vysoké prenosové rýchlostí dosiahnete vďaka moderným USB 3.1, ktoré sľubujú výkon až dvakrát rýchlejší ako bežné USB 3.0 a 20× rýchlejší oproti generácii 2.0. Dlhé chvíle počas kopírovania vášho obľúbeného obsahu, ako je hudba a filmy už budú minulosťou. Tento model je navyše vybavený novým konektorom Turbo M.2 na pripojenie SSD diskov a jeho prenosová rýchlosť dosahuje až neskutočných 32 Gb/s. Špičková zvuková karta s technológiou Audio Boost sa postará o luxusnú reprodukciu štúdiovej kvality. Boli použité špeciálne kondenzátory Chemi-Con, izolované obvody a oddelené zvukové vrstvy pre čo najlepší výsledok na bojovom poli.

Označenie Gaming Pro si produkt musí zaslúžiť

Herné základné dosky MSI sú skúšané v hernom laboratóriu a internetových kaviarňach. Každá z nich sa podrobuje 24 hodinovému testovaniu, počas ktorých sú hrané online i offline hry. Na konci je tak overené, že konfigurácia siete, príjem audia a celkový výkon sú riadne otestované a vyladené. Certifikát dostane len dosky, ktoré úspešne prejdú týmto testom.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel B150 Hotovo!
Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel B150 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
2 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
2 133 MHz Hotovo!

Rozhranie

Typ zvukovej karty
Realtek ALC887 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DVI, HDMI, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 2 Hotovo!
Interný
COM header, eSATA, Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň .pasoval by tu procesor: Intel Core i5-9400F @ 2.9GHz

Príslušenstvo pre MSI B150 GAMING PRO
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií