Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

MSI B450 GAMING PLUS

Zobraziť katalóg
MSI B450 GAMING PLUS
5,0 19 hodnotení
Základná doska – AMD B450, DDR4, 2× PCIe x16, 6× SATA III, M.2, USB 3.1 Gen 2, GLAN, DVI-D, HDMI, 8ch audio, ATX, scAM4, Ryzen
Kód:  AA393e2 Produktové číslo:  B450 GAMING PLUS Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI B450 GAMING PLUS

Bez základnej dosky by váš počítač nefungoval. Tento komponent totiž poskytuje komunikačné kanály medzi výpočtovou jednotkou, pamäťami a ďalšími súčiastkami, ktorými môžu byť DVD mechaniky alebo len repráky.

Aké parametre vám ponúkne motherboard MSI B450 GAMING PLUS?

Najvýznamnejším rysom je socket, pretože upresňuje, aký model procesora možno osadiť. Napr. táto doska používa AMD AM4. Rovnako podstatný je čipset, keďže ten len obstaráva hardvérové ??funkcie vstavané do MSI B450 GAMING PLUS, u ktorej ide o AMD B450.

Rešpektovať ste povinní aj proporcie dosky. Buď ste nútení prispôsobiť skriňu základnej doske, alebo základnú dosku skrini. Len si stačí postrážiť, aby vaša skriňa podporovala typ dosky ATX. Po vyššie spomenutom je na čase začať sa zaujímať o RAM. Základná doska MSI B450 GAMING PLUS umožnuje pripojiť typ DDR4 SDRAM vo vyhotovení DIMM do 4× slotov.

Operačné pamäte typu RAM je možné zapojiť do tzv. dual-channel konfigurácie, kedy počítač má k dispozícii dvojnásobnú priepustnosť.

Základná doska zvládne aj rozšírenie kartami formátu PCI Express. PCI Express x16 slúži na pripojenie grafiky. Takýto konektor nájdete na základovke 2×. K dispozícii je tiež 4× PCI Express x1 slot.

Čo dokáže motherboard MSI B450 GAMING PLUS?

  • Doska má už integrovanú kartu s označením zvukovú kartu Realtek® ALC892
  • K ďalším prednostiam možno zaradiť zaujímavé vychytávky ako napríklad AMD CrossFireX
  • Rozhranie pre externú komunikáciu zastupuje DVI, HDMI, Jack, PS/2, USB 2,0, USB 3,0 (3,1 gen1), USB 3,1 (3,1 gen2), RJ-45 a RJ-45 (LAN)
  • Medzi interné rozhrania patria USB 2,0 bracket, USB 3,0 (3,1 gen1) bracket, Serial ATA III, COM bracket, LPT konektor, TPM, Front Panel Audio konektor a M,2 Socket
  • M.2 poslúži pre pripojenie bleskurýchlych SSD.
  • Podporované sú operačné pamäte do frekvencie 3 466 MHz
  • Serial ATA III: 6×

Parametre a špecifikácia

Socket
AMD AM4 Hotovo!
Čipset
AMD B450 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
AMD AM4 Hotovo!
Čipset
AMD B450 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
0 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFireX Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek® ALC892 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
8 Hotovo!

Konektory

Externý
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 Hotovo!
Interný
COM header, Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
M.2 sloty
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!

Rad

Rad
MSI Gaming Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:


» Všetky základné dosky ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, bude na této desce fungovat ryzen 5600G? Přemýšlím buď o tomhle nebo ještě ryzen 3600. Co bude lepší? Díky

Dobrý den, zvládne tato deska tyto komponenty : Procesor AMD RYZEN 5 2700X ,nebo Procesor AMD RYZEN 7 2700X? Případně , který procesor mi můžete doporučit? HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz CL18 Fury Black Series 2x8GB SSD disk WD Blue 3D NAND SSD 500GB M.2 Děkuji za info. Petr K.

podporuje tato deska AMD Athlon 240GE, pripadne je nutny update biosu, resp.jakou verzi obsahuje deska pri dodani, dekuji ?

Dobrý den. Chcel by som sa spytat . Ci je mozne mat windovs 7 s novym amd ryzen 5 3600x. Druha otazka je ze W7 uz mam na SSD zo stareho pocitaca cize co mam robit ked vstupim do biosu

Skusal niekto najnovsi BIOS 7B86v1A (2019-07-23), ja som ho updatol a CPU Ryzen 3600 sa v nom chova tak, ze bez zataze sa vsetky jadra taktuju na 4,07Ghz a pri zatazi sa podtaktuju na 3,9-3,8GHz cim dlhsie je vytazeny tym nizsi takt. Okrem toho mi pi zatazovom teste na 100% vytazenie vsetkeho hardveru cez AIDA64 po 9min vyplo grafiku programu, no program pokracoval dalej. V predoslej verzii BIOS sa do boost taktovali vsetky jadra (6) i ked boli vytazene iba 2jadra. Cakal som, ze novy BIOS podla popisu riesi aj tieto problemy, no teraz sa taktuju do boost vsetky jadra bez zataze co je uplne absurdne a pri zatazi sa podtaktuju na este nizsiu frekvenciu. Namiesto odladenia BIOSu to je este horsie. Tiez mate niekto s touto doskou a Ryzen 3600 take problemy? Pouzivate niekto aj AMD Ryzen Master na tejto doske? Skusal niekto tiez novy BIOS?

Dobrý deň je táto doska kompatibilná s M.2 SSD Samsung 970 EVO PLUS ?

Dobrý den. Chtěl bych si koupit tuto desku s novým CPU AMD Ryzen 5 3600. Na oficiálních stránkách firmy MSI jsem se dočetl, že tyto procesory podporují BIOSy od verze 7B86v18. Proto bych se chtěl zeptat, jakou verzi BIOSu tato deska má a v případě nižší verze, zda-li je u Vás možný bezplatný upgrade na vyšší verzi, nebo jestli je možné na této desce provést upgrade BIOSu i bez vloženého CPU. Děkuji za odpověď.

Maju tieto dosky uz novsi bios pre ryzen 3 generacie alebo musim flashnout? a ked treba Flashnout tak ako presne, Postup a tak

Dobry den Dal som si do kosika sluzbu update biosu na tuto dosku. Pojde mi po vasom update na tejto doske Ryzen 5 3600 3.generacie ???

je možný overclocking na b450??

123
Diskusia a poradňa k MSI B450 GAMING PLUS
Príslušenstvo pre MSI B450 GAMING PLUS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI B450 GAMING PLUS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI B450 GAMING PLUS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI B450 GAMING PLUS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI B450 GAMING PLUS.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií