Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

MSI GTX 1080 SEA HAWK EK X

Zobraziť katalóg
MSI GTX 1080 SEA HAWK EK X
5 3 hodnotení
Grafická karta 8GB GDDR5X (10108MHz), NVIDIA (GP104) Pascal GeForce GTX1080 (1708MHz), Boost clock 1847MHz, PCIe x16, SLi, 256bit, 3x DisplayPort, DVI, HDMI, príprava na vodné chladenie
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  EF383b6a Produktové číslo:  GTX 1080 SEA HAWK EK X Stránky výrobcu
MSI GTX 1080 SEA HAWK EK X 545,80 € Použité

MSI GTX 1080 SEA HAWK EK X

MSI GTX 1080 SEA HAWK EK X je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.
vypnuté
Výkon

GeForce GTX 1080

Vlajková loď spoločnosti NVIDIA prináša dosiaľ nepoznanú silu grafického výkonu i vo 4K rozlišení.

vypnuté
Nová úroveň hraní

16nm jadro

Úplne nové jádro Pascal GP104 sa skladá zo 7,2 miliard tranzistorov, ktoré bežia na o poznanie vyšších taktoch než predchádzajúca generacia.

vypnuté
VR ready

Podpora VR

Simultánny výpočet viacerých pohľadov na jednu scénu dopomôže ku skvelým výsledkom vo virtuálnej realite.

vypnuté
Herní zážitky ve 4K

Moderná platforma, ktorá nemá konkurenciu

Grafické jadro Pascal GP104 má vo svojej výbave hneď 2 560 CUDA jadier doplnených o 160 textúrovacích jednotiek. Základný takt jadra je krásnych 1 607 MHz a počas Boost režimu však vystrelí až na úctyhodných 1 733 MHz.

Virtuálna realita nebola nikdy tak blízko

Za očakávaným pokrokom vo virtuálnej realite môže aj využitie úplne nových pamätí GDDR5X, ktorých nový výrobný proces umožnil dosiahnuť vyššiu priepustnosti. Aj samotná rýchlosť stúpla na gigantických 10 GHz.

Celkovo možno očakávať až 3× vyšší výkon počas používania VR aplikácií.

vypnuté
Přímá podpora VR

Extrémne riešenie pre náročných - MSI GTX 1080 SEA HAWK EK X

Grafická karta GTX 1080 SEA HAWK je výsledkom revolučného partnerstva, ktoré kombinuje výkonnú grafickú kartu MSI a populárny vodný blok od EK. Výsledkom je jedna z najchladnejších a najtichších grafických kariet na trhu. Vďaka tomu sú takty jadra Pascal vyhnané až na 1 708 MHz a v Boost režime dokonca až 1 847 MHz. Váš počítač tak získa neskutočný výkon a úplne bez problému zvládne všetky hry vo 4K.

Poriadny vodný blok

Srdcom SEA HAWK EK X je poniklovaná, medená základňa. Meď má totiž tie najlepšie vlastnosti pre prenos tepla. Poniklovanie zabráni korózii a zvyšuje odolnosť. Kvapalina pri svojej ceste chladí všetky dôležité komponenty - GPU, pamäte a PWM i ďalšie kriticky dôležité časti.


Skvelá ovládacia aplikácia pre PC aj mobil

Aplikácia MSI Gaming App slúži pre optimalizáciu výkonu grafickej karty, a to iba jedným kliknutím. Vďaka niekoľkým profilom nájdete vždy ten správny pre maximálny FPS alebo naopak maximálne ticho.

vypnuté
MSI Gaming App

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Šírka
278 mm Hotovo!
Výška
165 mm Hotovo!
Hĺbka
20 mm Hotovo!
Modelové označenie
GTX 1080 Hotovo!
Počet stream procesorov
2 560× Hotovo!

Rozmery

Šírka
278 mm Hotovo!
Výška
165 mm Hotovo!
Hĺbka
20 mm Hotovo!

Čip

Modelové označenie
GTX 1080 Hotovo!
Počet stream procesorov
2 560× Hotovo!
Výrobné technológie
16 nm Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Hranie hier Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Typ pamäte
GDDR5X Hotovo!
Šírka zbernice
256-Bit Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia jadra
1 708 MHz Hotovo!
Frekvencia pamäte
10 108 MHz (10,11 GHz) Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 3.0 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort, DVI, HDMI Hotovo!
Počet výstupov
5 Hotovo!

Technológia

Špeciálne funkcie grafickej karty
GeForce VR-Ready Hotovo!
Podpora zapojenia viacerých kariet
2-way SLI Hotovo!
Verzia DirectX
12 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
S vodným blokom Hotovo!
Veľkosť chladiča
Jednoslotový Hotovo!

Spotreba

TDP
180 W Hotovo!
Prídavné napájanie
1× 6-pin + 1× 8-pin Hotovo!
Odporúčaný výkon zdroja
500 W Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je u této karty kompletní příslušenství? Jde mi o kartu rozbalené zboží. Děkuji za odpověď

Chtel bych pouzit k chlazeni CPU a GPU vodni chlazeni - Alphacool Eisbaer 420 CPU, co je potreba prikoupit na propojeni tohoto chlazeni s GK. Nemuzu nikde najit hadicky s rychlo spojkama pro toto chlazeni.

Dobry den. Karta je pouze pripravena na vodni chlazeni a nebo je pumpa/hadicky a radiator soucasti baleni ?

Chci se zeptat na tuto kartu- MSI GeForce GTX 1080 SEA HAWK EK X Potrebuje se jeste k ni neco dokoupit nebo zastrcit do desky a uz pojede? Staci k ni zdroj 600W? Dekuji moc.

Dobrý den, koukám, že už přijímáte předobjednávky, bude karta na skladě do konce srpna? :D Děkuji.

Ďalšie informácie

Asus ROG Poseidon GTX 1080 Ti Platinum (RECENZIA A TESTY)

Grafická karta Asus ROG Poseidon GTX 1080 Ti Platinum Edition je obdarená naozaj zaujímavým systémom hybridného chladenia. Môžete si vybrať, či túto grafickú kartu budete chladiť klasicky vzduchom, alebo si ju radšej zapojíte do svojho vodného okruhu chladenia. Pre dnešnú recenziu som nakoniec zvolil vodu. Ako testy dopadli?

EVGA GTX 1070 Ti Gaming SC HYBRID (RECENZIA A TESTY)

Spoločnosť EVGA je veľmi populárnym výrobcom grafických kariet a v poslednej dobe tiež veľkým inovátorom ich systému chladenia. Okrem obľúbených a sofistikovaných chladičov s označením iCX, môžeme v ponuke tejto spoločnosti nájsť aj ďalšie zaujímavé riešenia chladičov. Príkladom by mohla byť grafická karta EVGA GTX 1070 Ti Gaming SC HYBRID, ktorá je vybavená chladením hybridným. Ako sa takto chladenej grafickej karte darilo v našich testoch, sa dozviete práve v tejto recenzii.

MSI GTX 1080 Sea Hawk EK X (RECENZIA A TESTY)

Plánujete prevádzkovať vo svojom PC okruh vodného chladenia? Potom určite premýšľate o vhodnej a zároveň výkonnej grafickej karte. Dnes si otestujeme grafickú kartu MSI GTX 1080 Sea Hawk EK X, ktorá bola v spolupráci spoločnosťou MSI a EK Water Blok na vodu priamo „vyšľachtená“.

Sapphire RX Vega64 8G HBM2 Liquid Cooling (RECENZIA A TESTY)

Kvalitné chladenie je nevyhnutným predpokladom každej úspešnej grafickej karty na trhu a nie je to inak ani v prípade nových modelov VEGA spoločnosti AMD. My sa dnes na jeden taký veľmi zaujímavý systém chladenia pozrieme. Otestujeme si totiž tú najvýkonnejšiu Vega64 s vodným chladením na palube v podaní grafickej karty Sapphire RX Vega64 8G HBM2 Liquid Cooling.

Asus Strix GTX 1070 O8G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Už vás nebaví hrať počítačové hry pri nízkej snímkovej frekvencii a chceli by ste, aby bola vaša budúca grafická karta výkonnejšia, ideálne priamo zo segmentu high-end? Ak sú vaše finančné možnosti obmedzené, ideálnou voľbou na vstup do tohto sveta vysokých výkonov by mohla byť Asus Strix GTX 1070 O8G Gaming, ktorá rovnako ako ostatné grafické karty GeForce GTX 1070 ponúka solídny pomer výkonu a ceny. Poďme si ju teda otestovať.

MSI GTX 1080 Armor 8G OC (RECENZIA A TESTY)

Veľmi vydarene vyhotovený čiernobiely dizajn s logom MSI na ventilátoroch chladiča, tak to sú presne neklamné znaky grafických kariet edície Armor spoločnosti MSI. Grafická karta MSI GTX 1080 Armor 8G OC spadá práve do tejto peknej edície, ale pretože vzhľad nie je všetko, poďme si túto grafickú kartu tiež dôkladne otestovať!

Sapphire Nitro+ RX Vega56 8G HBM2 Limited Edition (RECENZIA A TESTY)

Grafická karta Sapphire Nitro+ RX Vega56 8G HBM2 Limited Edition disponuje novým a svojimi rozmermi iste neprehliadnuteľným systémom chladenia s trojicou ventilátorov Tri-X. Ako sa tejto grafickej karte darilo v testoch na Alza.sk, to sa dozviete práve v tejto recenzii.

Zotac GTX 1080 Ti AMP! Edition (RECENZIA A TESTY)

Ak zháňate tú najvýkonnejšiu grafickú kartu súčasnosti, celkom iste ju nájdete v našej ponuke pod označením GeForce GTX 1080 Ti. Tieto grafické karty sú ponúkané rôznymi výrobcami pod rozličnými menami, ale my sa dnes zameriame na ponuku spoločnosti Zotac. Dnes si totiž otestujeme grafickú kartu Zotac GTX 1080 Ti AMP! Edition.
Recenzie MSI GTX 1080 SEA HAWK EK X
Príslušenstvo pre MSI GTX 1080 SEA HAWK EK X
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií