Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MSI GX60 3CC-293XCZ Destroyer

Zobraziť katalóg
MSI GX60 3CC-293XCZ Destroyer
Notebook - AMD Quad-Core A10-5750, 15.6 "LED 1920x1080 antireflexnou, RAM 8GB DDR3L, AMD Radeon XT R9-M290X 2GB, HDD 1TB 7200 otáčok, DVD/RW, WiFi, Killer LAN, Bluetooth 4.0, HDMI, USB 3.0, webkamera , čítačka kariet, 9-ti článková batéria, reproduktory, bez operačného systému
Jazyk klávesnice a OS lokalizovaný pre CZ
Kód:  NB116z8d Produktové číslo:  GX60 3CC-293XCZ

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI GX60 3CC-293XCZ Destroyer

Notebook rady GX60 prináša neskutočný výkon, ktorý je zároveň relatívne mobilná. Sila notebooku sa vyrovná moderným počítačovým zostavám a nie je teda problém si zahrať hry vo vysokom rozlíšení na 3 monitoroch súčasne. Okrem výkonu ponúkne aj špeciálny klávesnicu, Ktorú MSI vyvinula v spolupráci s ostrieľanou spoločnosťou - SteelSeries. Displej s uhlopriečkou 15,6 "vie Full HD rozlíšenie a navyše je pokrytý vrstvou proti odleskom. Čo by to bolo za pôžitok bez kvalitného zvuku. Notebook disponuje šikovnými reproduktormi s hlbokými basmi, ktoré prináša priestorový pocit. Prístroj je dodávanýbez operačného systému, Sami si teda zvolíte najvhodnejší variant. V našej ponuke nájdete najnovšie a inovatívne Microsoft Windows 8.1 i obľúbené Microsoft Windows 7.

Aktuálne najnovšie architektúra GCN sa firme AMD naozaj podarila. Pri relatívne nízkych prevádzkových nákladoch podáva výkony o desiatky percent vyššie ako predchádzajúce generácie. Použitý modelRadeon R9-M290Xje špičkou portfólia výrobcu a ponúknenekompromisný výkon pre hranie tých najnáročnejších hier. ProcesorAMD A10-5750v sebe okrem štyroch jadier ukrýva tiež 384 výpočtových jednotiek integrovaného grafického jadra. To disponuje dostatočným výkonom pre hranie menej náročných hier, ale hlavne sa vďaka omnoho nižšej spotrebe, než v prípade R9-M290X, perfektne hodí pre prácu v systéme, sledovanie filmov alebo prehliadanie internetu. Múdra technológia AMD Enduro dokáže medzi grafikami prepínať a vám sa tak za každej situácie dostane potrebného výkonu pri spotrebovaní menšieho množstva energie.

Matrix Display Technology umožňuje pripojenie až 3 monitorov cez HDMI, VGA a mini-DisplayPort. Výsledné širokouhlé rozlíšenie 5760x1080 ponúka ojedinelý komfort pri práci v systéme, kde uľahčí orientáciu medzi viacerými spustenými aplikáciami naraz. Naopak, pri hraní hier maximálne vtiahne do deja vďaka periférnemu videnie. Výkonný hardvér potom zaručí plynulosť každého okamihu aj na vysokých detailoch.

Hoci má väčšina ľudí rada basy, nie sú všetko. Sound Blaster Cinema sa stará o priestorový zvuk a tým pádom dokonalú orientáciu na bojovom poli. Už nie je potrebné tápať, odkiaľ strieľal nepriateľ. S týmto systémom každý rozozná správny smer. Dialóg Plus zvýrazní hlas v hre a nestráca sa teda v rušnom okolí hry. Nezávislý zosilňovač Audio Boost podáva čistý zvuk aj do klasických slúchadiel, zaručujúca komfort i pri dlhotrvajúcom hraní.

Klávesnica je pýchou GX60. Prichádza s veľkými klávesmi a v "hráčskom" sektoru chýba ľavé tlačidlo Windows pre zamedzenie nechceného premiestnenie na plochu, čo oceníte najmä pri strete s nepriateľom. Než ale herné povel dorazí z počítača na server a späť, je to poriadna diaľka. Preto MSI vyvinulo špeciálne Killer LAN port, ktorý prednostne spracováva herné packety. Minimalizuje teda odozvu a dáva koniec trhanie spolu so zlou konektivitou.

Parametre a špecifikácia

HDD kapacita
1 TB (1 000 GB) Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
AMD A10 5750M Hotovo!
Frekvencia procesora
2,5 GHz (2 500 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
HDD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
15,6" Hotovo!
Kapacita úložiska
1 000 GB Hotovo!
Výbava
Numerická klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Optická mechanika Hotovo!

Procesor

Typ procesora
AMD A10 Hotovo!
Modelové označenie procesora
AMD A10 5750M Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,5 GHz (2 500 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvencia
3,5 GHz (3 500 MHz) Hotovo!
Cache procesora
4 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Celkový počet slotov
Hotovo!

Grafická karta

GPU značka/model

Značka grafickej karty
AMD Radeon Hotovo!
Model grafickej karty
R9 M290X Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Bez operačného systému Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
HDD Hotovo!
Kapacita úložiska
1 000 GB Hotovo!
HDD kapacita
1 TB (1 000 GB) Hotovo!

Výbava

Výbava
Numerická klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Optická mechanika Hotovo!
Webkamera
720 px Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
7 800 mAh Hotovo!
Počet článkov
Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
3,5 kg Hotovo!

Rozhranie

Grafické výstupy
HDMI, VGA, Mini DisplayPort Hotovo!
Sieťové
RJ-45 (LAN) Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
3 × Hotovo!
USB 2.0
1 × Hotovo!
WiFi
802.11n, 802.11g, 802.11b Hotovo!
Optická mechanika
DVD Hotovo!

Rozmery

Šírka
395 mm Hotovo!
Hĺbka
267 mm Hotovo!

Jazyk klávesnice

Jazyk klávesnice
CZ Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MSI GX60 3CC-293XCZ Destroyer Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI GX60 3CC-293XCZ Destroyer. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI GX60 3CC-293XCZ Destroyer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI GX60 3CC-293XCZ Destroyer.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií