Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

MSI H110 PC MATE

Zobraziť katalóg
MSI H110 PC MATE
5 3 hodnotení
Základná doska Intel H110, 1x PCIe 3.0 x16, 1x PCIe 2.0 x16, 2x PCIe 2.0 x1, 2x DDR4 SDRAM 2133, 4x SATA III, 4x USB 3.1 Gen1 +, 6x USB 2.0, LAN, DVI, HDMI, 7.1ch Audio, ATX, sc1151
62,68 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 36 mesiacov Kód:  AA392o5bb Produktové číslo:  H110 PC MATE Stránky výrobcu

MSI H110 PC MATE

MSI H110 PC MATE je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Spoločnosť MSI prichádza s novinkou, ktorá nadchne každého, kto požaduje od svojho stroja kvalitu, výkon a spoľahlivosť. Nová základná doska H110 PC MATE je nabitá novými funkciami a technológiami, ktoré vás nikdy nenechajú v štichu a vytvoria perfektný stavebný kameň vášho PC. Je osadená súčiastkami prvotriednej kvality nesúcimi označenie Military Class 4. Sú tu použité nové tmavé cievky so špeciálnym kovovým jadrom a kondenzátory s pevným dielektrikom, ktoré sa stali štandardom v návrhu high-endových základných dosiek. Navyše boli tieto dosky testované a dostali certifikát 100 % kompatibility a výkonu pre systém Windows 10.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitná základová doska pre domáce a výkonné PC
  • Súčiastky Military Class 4
  • MSI EZ Debug LED pre jednoduchú diagnostiku porúch
  • Veľmi rýchle USB 3.1
  • Ochrana CPU proti prepätiu
  • M-Cloud pre pohodlný spôsob ukladania súborov do cloudu
  • Nový Click BIOS 5 na optimálne vyladenie systému

Profík za skvelú cenu

Je stvorená a prispôsobená pre procesory Intel 6. generácie, ktoré sa osadzujú do novej pätice LGA 1151. Tie spolupracujú s pamäťami typu DDR4 podporujúcimi novú funkciu DDR4 Boost. Ide o špeciálnu technológiu, kde sú plne izolované obvody pamätí, čo zaisťuje perfektné odrušenie signálov a prispieva na optimalizáciu a stabilitu výkonu. Pre grafickú kartu je tu pripravený slot PCIe 3.0 16 ×, ktorý je zosilnený lepšie spájanými bodmi (VGA Armor), čo mu zaisťuje väčšiu pevnosť a odolnosť proti vylomeniu. Ľahko tak môžete osadiť dosku aj ťažkými grafickými kartami, bez toho aby došlo k poškodeniu slotu. Ďalej je tu jeden PCIe 2.0 16 × (v móde 4 ×), dva PCIe 2.0 1 × a tiež dva klasické PCI sloty.

Brilantný zvuk

O krištáľovo čistú reprodukciu sa stará 8-kanálová integrovaná zvuková karta. Využíva špeciálnu technológiu Audio Boost, ktorá za použitia kondenzátorov Chemi-Con, izolovaných obvodov a oddelených vrstiev pozdvihne zvuk na štúdiovú kvalitu. 

Pripojte všetko a hlavne rýchlo

Po stránke konektivity je doska vybavená naozaj náramne. Pomocou konektorov USB 3.1 skopírujete obľúbené hry, filmy či iný obsah v rekordnom čase. Monitor a televízor k doske potom pripojíte cez HDMI aj klasické konektory DVI a VGA. Chýbať nesmie ani port RJ-45 a PS/2 pre klávesnicu aj myš.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel H110 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel H110 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
2 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
2 133 MHz Hotovo!

Rozhranie

Typ zvukovej karty
Realtek ALC887 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Hotovo!
Interný
COM header, Front Panel Audio konektor, LPT konektor, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
PCI
Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Koupil jsem si k této základovce HyperX Fury 8GB DDR4 2400MHz a normálně funguje přestože je psáno že podporuje jen 2133 MHz. Jakto a bude fungovat dual-channel když připojím druhou? Děkuji za odpověď.

Dobrý den koupil jsem si MB MSI H110 PC MATE a po předchozích zkušeností jsem to složil na antistatické podložce jen procesor, chladič, ramky, A při spuštění se rozsvítí RAM debug led a po chvíli zhasne ale obrazovka nenaběhne, zůstane černá, mám podezření na nekompatibilitu s RAM pamětí mám HYPERX HX421C14FB/4 nevíte jestli v tom může bít problém?

Príslušenstvo pre MSI H110 PC MATE
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií