AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

MSI MAG Pylon čierny

Zobraziť katalóg
MSI MAG Pylon čierny
4,7 13 hodnotení
PC skrinka – midi tower, ATX, 2× 3.5"/2.5", 4× 2.5", USB 3.1 Gen 1, 3× 120mm RGB ventilátor, 3× temperované sklo, možnosť vertikálneho osadenia grafickej karty, bez zdroja
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  EF420b2 Produktové číslo:  306-7G02M61-C05

MSI MAG Pylon čierny

MSI MAG Pylon čierny je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Skriňa MSI MAG Pylon čierny typu Midi Tower ponúkne štýlový dizajn, ktorému velí čierna farba. PC case typu Midi tower je vyhradený na konštrukciu výkonných počítačov v miestach, kde je nedostatok priestoru pre Big tower. Aj keď ide o menšiu verziu PC case, pojme dosť herných či profesionálnych komponentov. Náročných hráčov poteší aj možnosť spoľahlivého odvádzania prebytočného tepla pomocou rozsiahlejších chladičov a ventilátorov, pre ktoré je v skrini pripravené dostatočné miesto. Hlavný ovládací panel stolného počítača poskytujúci možnosť ovládania a pripojenia rôznych periférií leží na hornej časti skrine. Do skrine MSI MAG Pylon čierny môžete pripnúť motherboard typu ATX.

Kľúčové znaky PC skrine MSI MAG Pylon čierny

  • Formát Midi Tower je určený na konštrukciu profesionálnych stolných PC
  • Umožní vám nainštalovať moderné komponenty so spoľahlivým chladením
  • V MSI MAG Pylon čierny uvidíte 6 pozícií na ventilátory
  • 3 sloty sú už osadené dodávanými ventilátormi

Vybavenie PC skrine MSI MAG Pylon čierny

V skrini nájdete 2 interné sloty na 3,5" HDD a 4 sloty na SSD s rozmerom 2,5". Všetky ďalšie súčiastky nasadíte na základnú dosku. Hlavný panel obsahuje konektory, ku ktorým môžete pripojiť usb 2,0, usb 3,0 (3,1 gen1), slúchadlá a mikrofón. Napájací zdroj je situovaný v spodnej časti skrine, vďaka tomu sa stará predovšetkým o napájanie a nie je zasiahnutý vyššími teplotami.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Veľkosť
Midi Tower Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Počet interných 3,5" slotov
Hotovo!
Počet interných 2,5" slotov
Hotovo!

Určenie a veľkosť

Veľkosť
Midi Tower Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vnútorné usporiadanie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Počet interných 3,5" slotov
Hotovo!
Počet interných 2,5" slotov
Hotovo!

Vonkajšie usporiadanie

Umiestnenie predného panelu
Zhora Hotovo!
Konektory predného panelu
USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, Slúchadlá, Mikrofón Hotovo!
Bočnica
Priehľadná Hotovo!

Chladenie

Počet pozícií pre ventilátory
Hotovo!

Rozmery

Šírka
470 mm (47 cm) Hotovo!
Výška
440 mm (44 cm) Hotovo!
Hĺbka
218 mm (21,8 cm) Hotovo!
Hmotnosť
8,4 kg Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, jak se ovladá rgb?? je k bedne ovladac ?? nebo se to resi pres program??

Dobrý den, zakoupil jsem tento case a mam dotaz, kde mužu u vas najit příslušenství na zapojeni GPU na vertikalni zapojeni? Nemůžu ho u vas nikde nalezt. Děkuji za odpověd.

dobrý den chci do této bedny osadit grafiku vertikálně, musím k tomu dokoupit tento kabel? Fractal Design Flex VRC-25 PCI-E riser card nebo k bedně jsou už kabely na vertikální osazení přiložené jako součást balení. díky za odpověd

dobrý den, půjde my do této bedny osadit na strop toto vodní chlazení Cooler Master MasterLiquid ML240R RGB a zvládne bezproblému uchladit procesor Intel Core i9-9900K i když bude přetaktovaný? nebo byste doporučily jiné vodní chlazení. předem moc díky za odpověd

Dobrý deň, dá sa niekam osadiť DVD mechanika?

Dobrý den, chtěl bych ses zeptat jak dlouhá grafická karta se do skříně vejde a jak vysoké může být chlazení na gpu. Děkuji za odpověď

Dobrý den, dnes jsem zakoupil tuto bednu. A netuším kam zapojit osvětlení ventilátoru.mám zakladovou desku msi tomahawk Z170. Je na to nějaká redukce?

Dobry den jaka maximalni delka graficke karty lze umistit? A jak vysoky chladic na procesor lze dosadit to teto skrine ?? Dekuji za odpoved.

Príslušenstvo pre MSI MAG Pylon čierny
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií