Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

MSI MPG Z490M GAMING EDGE WIFI

Zobraziť katalóg
MSI MPG Z490M GAMING EDGE WIFI
5 1 hodnotení
Základná doska Intel Z490, socket Intel 1200, PCI Express 3.0, 2× PCIe x16, 2× PCIe x1, 4× DDR4 5000MHz (OC), 4× SATA III, 2× M.2, USB 3.2 Gen 2, USB-C, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, Bluetooth, HDMI, DisplayPort, 8ch zvuková karta, RGB podsvietenie, formát mATX (Micro ATX)
Kód:  AAz490a9 Produktové číslo:  MPG Z490M GAMING EDGE WIFI

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI MPG Z490M GAMING EDGE WIFI

MSI MPG Z490M GAMING EDGE WIFI – stabilná základná doska na CPU Intel Comet Lake

Séria základných dosiek MSI MPG dodá vašej hernej zostave maximálnu prevádzkovú a hernú účinnosť a umožní vám získať úplnú kontrolu nad jej výkonom. Tieto dosky sú vybavené pokročilými funkciami a najnovšími technológiami, ktoré sa osvedčia v tých najnáročnejších herných výzvach. Využite RGB osvetlenie s efektmi MSI Mystic Light so 16,8 miliónmi farieb na personalizáciu herného prostredia a sledujte dôležité upozornenia na herné situácie na LED páske. Základná doska MSI MPG Z490M GAMING EDGE WIFI, s päticou LGA 1200 a čipovou sústavou Intel Z490, je určená výhradne na nové procesory Intel Core 10. generácie.

Intel Z490

Najmodernejšia čipová sústava.

mATX

Formát základnej dosky.

4× DDR4 4 800 MHz

Počet a typ slotov RAM.

WiFi 6 + BT 5.1

Podporované bezdrôtové technológie.


Aký je prínos procesorov Intel Comet Lake?

Z technologického hľadiska sú procesory Comet Lake stále refresh Skylake architektúry na 14 nm výrobnom procese. Vďaka ohromným skúsenostiam sa však takty, na rozdiel od konkurencie, posúvajú nad 5 GHz na všetkých 10 jadrách. Avšak je nutné využívať nové základné dosky s päticou LGA 1200. Procesory Intel Comet Lake sú určené pre fanúšikov výkonu a moderného hardvéru.


MSI MPG Z490M GAMING EDGE WIFI

MSI MPG Z490M GAMING EDGE WIFI má účinný systém chladenia

MSI PWM chladič zabezpečí, že aj špičkové viacjadrové procesory pobežia so základnou doskou MSI MPG Z490M GAMING EDGE WIFI na plný výkon. V používateľsky príjemnom grafickom Total Fan rozhraní môžete nastaviť až 4 teplotné ciele pre CPU a základnú dosku a automaticky tak upravovať otáčky ventilátora.

MSI MPG Z490M GAMING EDGE WIFI

Vynikajúca kompatibilita RAM

Štvorica slotov DIMM na pamäť DDR4, s najvyššou rýchlosťou 4 800 MHz, má kapacitu až 128 GB. Vďaka automatickému nastaveniu výkonu s XMP profilmi je ľahké dosiahnuť najvyššiu rýchlosť a stabilitu pamäte. MSI odporúča na základnej doske MSI MPG Z490M GAMING EDGE WIFI používať RAM moduly značiek Corsair, Crucial, Kingston, alebo G.Skill.


MSI MPG Z490M GAMING EDGE WIFI

4× SATA + 2× M.2 konektory

Na pevné disky využijete na MSI MPG Z490M GAMING EDGE WIFI štyri konektory SATA III 6 Gb/s. Unikátny výkon pre rýchle SSD disky poskytujú dva sloty M.2. Súčasťou dizajnu základných dosiek je M.2 SHIELD FROZR, ktorý účinne zabráni prehrievaniu diskov a udrží tak SSD na maximálnom výkone.

Rýchla komunikácia a pripojenie periférií k doske MSI MPG Z490M GAMING EDGE WIFI

Na pripojenie k internetu je k dispozícii 2,5G LAN a WiFi 6, ktorá rýchlosť prenosu v herných bitkách určite nebude obmedzovať. Na pripojenie periférií a zabezpečenie rýchlych dátových prenosov je na doske MSI MPG Z490M GAMING EDGE WIFI k dispozícii dostatok portov USB 2.0 a USB 3.2 Gen 2 vrátane obojstranného USB-C. Zapojiť môžete aj zariadenie cez HDMI a DisplayPort s podporou 4K.

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1200 Hotovo!
Čipset
Intel Z490 Hotovo!
Formát základnej dosky
mATX (Micro ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, RGB podsvietenie, Serial ATA III, WiFi Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1200 Hotovo!
Čipset
Intel Z490 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mATX (Micro ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, RGB podsvietenie, Serial ATA III, WiFi Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
5 000 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
NVIDIA SLI/NVlink, AMD CrossFire Technologies Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC1220 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
8 Hotovo!

Konektory

Externý
DisplayPort, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 2.5Gbps, S/PDIF, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C Hotovo!
Interný
ARGB LED Header, COM header, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header, USB-C 3.2 Gen 2 header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
M.2 sloty
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


» Všetky základné dosky micro ATX

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den k této desce řeším CASE. Chtěl bych MSI MAG FORGE 100R a nebo MSI MAG FORGE 100M. Jde mi o to jestli deska má konektory na rgb a nebo argb. děkuji

Diskusia a poradňa k MSI MPG Z490M GAMING EDGE WIFI
Príslušenstvo pre MSI MPG Z490M GAMING EDGE WIFI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI MPG Z490M GAMING EDGE WIFI. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI MPG Z490M GAMING EDGE WIFI. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI MPG Z490M GAMING EDGE WIFI. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI MPG Z490M GAMING EDGE WIFI.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií