Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

MSI Nightblade MI3 7RA-045EU

Zobraziť katalóg
MSI Nightblade MI3 7RA-045EU
Herný PC – Intel Core i5 7400 Kaby Lake, RAM 8GB DDR4, NVIDIA GeForce GTX 1050 2GB GDDR5, HDD 1TB 7200 otáčok, DVD/RW, GLAN, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.2, USB 3.1 Gen 1, USB-C 3.1 Gen 1, HDMI, DisplayPort, Windows 10 Home
Kód:  EF875u7j Produktové číslo:  Nightblade MI3 7RA-045EU Stránky výrobcu

MSI Nightblade MI3 7RA-045EU


MSI Nightblade MI3

Výkonné procesory Intel Core

Procesor Intel Core i5 7400 Kaby Lakepri nižšej spotrebe energie vyšší výkon a ponúka možnosť pretaktovania. V počítačoch Nightblade sa používajú iba najvýkonnejšie varianty Intel Core, aby bol zaistený dostatočný výkon na hranie najmodernejších hier súčasnosti.

 MSI Nightblade MI2-205EU

MSI Nightblade – herný počítač pre nadšencov

Rad počítačov Nightblade zahŕňa mnoho špecifikácií pre hráčov a herných nadšencov. Nightblade bol vytvorený spoločnosťou MSI, ktorá má s výrobou komponentov dlhoročné skúsenosti. Nightblade prichádza s jedinečným dizajnom malého tela, s jednoduchým upgradom a možnosťou použitia bežných komponentov v štandardných rozmeroch. Spoločne s procesorom Intel Core a inteligentným systémom chladenia je zaistený maximálny výkon pri zachovaní malých rozmerov a nízkej hmotnosti.

 MSI Nightblade MI2-205EU

Najnovšie grafiky NVIDIA GeForce radu GTX 10

Hrajte najnovšie hry na plných detailoch. Kompaktná skriňa je osadená kartou NVIDIA GeForce GTX 1050 zo série špičkových a mnohokrát oceňovaných herných grafik MSI. Karty sú pretaktované už z výroby a ponúkajú vysoký výkon s minimálnou hlučnosťou.


 MSI Nightblade MI2-205EU

Načítanie hier v priebehu okamihu

Zapojte sa do hry skôr než všetci ostatní s najnovším PCI-E Gen 3.0 x4 SSD využívajúcim technológiu NVMe. Využite plný potenciál SSD prostredníctvom optimalizácie hardvéru a softvéru, vďaka ktorej je rýchlosť čítania až 5× rýchlejšia ako SATA3.

 MSI Nightblade MI2-205EU

Výkonný počítač v malom tele

MSI Nighblade zaujme svojím vzhľadom a minimalistickými rozmermi s objemom neuveriteľných 10 litrov. V tele s výškou 26 cm, šírkou 13 cm a hĺbkou 34 cm sa skrývajú PC komponenty bežnej veľkosti, bez akéhokoľvek obmedzenia, a navyše aj s možnosťou ďalšieho rozšírenia.

 MSI Nightblade MI2-205EU

Maximálne chladenie, minimálna hlučnosť

Chladenie systému zahŕňa sofistikovaný obehový systém Silent Storm Cooling, ktorý zaisťuje cirkuláciu vzduchu v celom počítači a udržiava tak celý komplet chladný a tichý aj pri maximálnom zaťažení.


 MSI Nightblade MI2-205EU

Jednoduchá mobilita

Nightblade MI ponúka výkonné komponenty v minimalistickom vyhotovení s celkovou hmotnosťou okolo 7 kg. Pri rozmeroch bočnice približujúcich sa veľkosti A4 formátu bude Nightblade MI po boku vášho monitoru takmer neviditeľný.

 MSI Nightblade MI2-205EU

Jednoduchý upgrade

Hráčom, ktorí chcú mať svoju zostavu vždy aktuálnu, sa bude hodiť ľahká možnosť upgradovania komponentov. Či už chcete vymeniť úložisko, grafickú kartu, procesor, alebo operačnú pamäť, Aegis to umožňuje. Môžete tak mať svoj stroj vždy v maximálnej výbave.

 MSI Nightblade MI2-205EU

Jednoduché VR pripojenie

Buď VR Ready s MSI Nightblade. Konfgurácie s grafickou kartou NVIDIA GeForce GTX 1050plne pripravené na Virtuálnu Realitu a pri použití VR headsetu ponúknu maximálne realistické zážitky.


 MSI Nightblade MI2-205EU

Zrýchlené nabíjanie zariadení

Potrebujete pri práci na počítači nabiť svoj smartfón, tablet, konzolový ovládač alebo iné mobilné zariadenie a nechce sa vám čakať? MSI Super Charger na vybraných portoch USB 3.0 ponúkne až 10× väčší nabíjací prúd a podstatne skráti čas nabíjania.

 MSI Nightblade MI2-205EU

Virtuálny priestorový zvuk Nahimic

Nahimic sa špecializuje na 3D zvukový systém a jeho vylepšenia vrátane virtuálneho 7.1 zvuku, a to či už pre obyčajné slúchadlá, profesionálny headset v hrách, či pre konverzáciu a pomáha eliminovať zvuky v pozadí.

 MSI Nightblade MI2-205EU

Dokonalý zvuk v slúchadlách

Audio Boost prináša MSI najvyššiu kvalitu zvuku do slúchadiel. Systém zahŕňa pozlátené konektory, špeciálne odtienenie audio čipu, izolované zvukové obvody a slúchadlový predzosilňovač. Vychutnajte si krištáľovočistý zvuk a dominujte na bojovom poli!


 MSI Nightblade MI2-205EU

Koniec všetkým lagom

So sieťovkou s nastaviteľnou prioritou prevádzky jednotlivých aplikácií sú nepríjemné lagy minulosťou. Zvoľte si tie najdôležitejšie hry na hranie online, ktoré budú využívať najširšie pásmo pripojenia a užite si hranie bez padania alebo lagov.

 MSI Nightblade MI2-205EU

Pohodlné sledovanie systému

Dragon Center poskytuje funkcie pre úplnú kontrolu systému. Okrem prístupu ku všetkým aplikáciám umožňuje sledovanie výkonu v reálnom čase, nastavenie LED efektov, upravenie parametrov CPU pretaktovanie, nastavenie systémových profilov a rýchle riešenie problémov.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Core i5 Hotovo!
Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!
Typ zostavy
Herný Hotovo!
Model procesora
Intel Core i5 7400 Kaby Lake Hotovo!
Frekvencia procesora
3 GHz (3 000 MHz) Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!

Použitie

Typ zostavy
Herný Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Core i5 Hotovo!
Model procesora
Intel Core i5 7400 Kaby Lake Hotovo!
Frekvencia procesora
3 GHz (3 000 MHz) Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Cache procesora
6 MB Hotovo!
Core Boost Frekvencia
3,5 GHz (3 500 MHz) Hotovo!
Max TDP
65 W Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
NVIDIA GeForce Hotovo!
Model grafickej karty
GTX 1050 Hotovo!

Grafická karta

Pamäť grafickej karty
2 GB Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Bluetooth, Optická mechanika, Wi-Fi Hotovo!
Typ WiFi
802.11ac Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Veľkosť skrine
Mini Tower Hotovo!

Zdroj

Zdroj
350 W Hotovo!

Výstupy

USB 2.0
2 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
5 × Hotovo!
Grafické
HDMI, DisplayPort Hotovo!
Ďalšie
LAN, PS/2, S/PDIF optický výstup, USB 3.2, USB-C, Vstup na mikrofón, Výstup na slúchadlá/reproduktor Hotovo!
Optická mechanika
DVD Hotovo!

Skrinka

Šírka
128 mm Hotovo!
Výška
268 mm Hotovo!
Hĺbka
342 mm Hotovo!
Hmotnosť
6,4 kg Hotovo!

Produktový rad

Rad počítača
MSI Nightblade Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
» Všetky grafické PC
» Všetky počítače s Windows 10
» Všetky Domáce PC a Multimediálne PC
» Všetky herné PC do 800 eur
  • Informácie o zobrazenej kapacite v operačnom systéme.
  • Pokiaľ nieje uvedené inak, zostava je dodávaná s českou lokalizáciou.
» Všetky Počítačové zostavy
» Všetky Kancelárske PC zostavy, Pracovné stanice a PC na strih videa
» Všetky Herné PC, Herné výkonné PC a PC na VR

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli tento PC rozjede hry PUBG, Fortnite případně na jakou grafiku a na kolik FPS. Děkuji za odpověď.

Oplatí se tento PC kupovať?

Na kolko fps by to islo na fortnite?

Bude schopný tento pc utiahnuť aj Hry ktoré víndu tento rok ako napr. Battlefield 5 a cod black ops 4 ?

Dobrý den, ještě bych se chtěl zeptat zda-li má tento počítač Windows 10 Home 64 bitů??

Dobrý den, chci se zeptat zda-li je tento počítač vhodný pro novější hry jako jsou Kingdom Come, Gta 5? Nerad bych totiž investoval do něčeho, co by tyto hry nerozjelo. Doufám, že aspoň na střední detaily to rozjede. Nebo by jste mi doporučili nějaký jiný (lepší). Tenhle počítač mi poradil bratranec, že je tenhle jeden z nejlepších co se týká grafiky atd. Děkuji za odpověď

utáhne nejnovější hry aspoň na střední detaily?

Dobrý deň chcem sa opýtať na koľko fps to rozbehne World of warcraft a hlavne BfA datadisk a ci je vhodný hlavne pre túto hru ďakujem za odpoveď

Dobrý chtěl bych se zeptat jestli má tento PC VGA port :)

Dobrý den, lze tento počítač koupit za ,, Třetinku"? Děkuji J.Š

123
Diskusia a poradňa k MSI Nightblade MI3 7RA-045EU
Príslušenstvo pre MSI Nightblade MI3 7RA-045EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Nightblade MI3 7RA-045EU. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI Nightblade MI3 VR7RC-005EU. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI Nightblade MI3 VR7RC-005EU. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI Nightblade MI3 VR7RC-005EU.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií