Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

MSI Vortex G65

Zobraziť katalóg
MSI Vortex G65
Herný PC – Intel CPU, RAM až 64GB DDR4, NVIDIA GeForce GTX, NVMe M.2 SSD až 512GB + HDD 1TB 7200 otáčok, USB-C 3.1 Gen 1, USB 3.1 Gen 1, Bluetooth 4.1, KillerLan, 2x mini DisplayPort, 2x HDMI, Thunderbolt, Nahimic Sound Technology, Windows 10
Kód:  TB238c2NAD

MSI Vortex G65


Revolučné chladenie pre extrémny výkon

Spoločnosť MSI prichádza s inovatívnym herným PC Vortex G65 z radu Gaming. Tento počítač s veľkosťou Small Form Factor využíva skriňu s unikátnym vertikálnym usporiadaním komponentov. Vďaka tomu sú komponenty efektívne chladené pomocou prirodzeného prietoku vzduchu, kde chladný vzduch je nasávaný v spodnej časti a ohriaty vzduch vyfukovaný hornou časťou.

vypnuté
 MSI Vortex G65 6QF-057CZ SLI

vypnuté
 MSI Vortex G65 6QF-057CZ SLI

Kľúčové vlastnosti

  • Netradične dizajnovaná skriňa s vertikálnym usporiadaním komponentov.
  • Vyladený hardvér pre najmodernejšie hry.
  • Výkonný procesor Intel Core z rodiny Skylake.
  • Dvojica grafík NVIDIA zapojeným v SLI pre brutálny výkon.
  • Moderný Windows 10 s podporou DirectX 12.
  • Aplikácia pre ladenie systému.

Beštiálny výkon

Vortex je pripravený na tie najmodernejšie herné pecky. Bujným srdcom sa mu stal procesor Intel Core šiestej generácie Skylake. Vďaka vyspelej technológii Turbo Boost II sa dokáže procesor pretaktovať na vysoké hodnoty. Nehľadiac na to, že je procesor vybavený odomknutým násobičom a tak si každý overclocker príde na svoje.

vypnuté
 MSI Vortex G65 6QF-057CZ SLI

vypnuté
 MSI Vortex G65 6QF-057CZ SLI

Rozpútajte nezastaviteľnú silu

MSI Vortex využíva technológiu NVIDIA SLI a využíva výkon dvoch grafických kariet NVIDIA GeForce GTX. Malý ale výkonný Vortex tak má naozaj poriadnu porciu výkonu pre ovládnutie akejkoľvek hry. Technológia Matrix display podporuje u Vortexu až 6 externých displejov, kedy na každom môžete vykonávať odlišnú činnosť.


Rozsiahla konektivita

Na zadnej strane sa nachádzajú štyri vysokorýchlostné porty USB 3.1. Nechýbajú klasické konektory pre slúchadlá a mikrofón. Príjemnou novinkou je prítomné USB 3.1 Type-C, ktoré sa začína objavovať u stále viac mobilných zariadení. Pre pripojenie k internetu poslúži WiFi aj duálny Gigabytový LAN a pre monitory sú pripravené konektory HDMI a mini Displayport.

vypnuté
 MSI Vortex G65 6QF-057CZ SLI

vypnuté
 MSI Vortex G65 6QF-057CZ SLI

Praktické aplikácie

Súčasťou počítača sú aplikácie, vďaka ktorým si vyladíte počítač presne podľa svojich predstáv. Aplikácia MSI Dragon Center dokáže nastaviť väčšinu hodnôt celého systému, cez výber farby podsvietenia po nastavenie výkonu. Počítač je dodávaný s predinštalovaným najnovším systémom Windows 10.


Virtuálny priestorový zvuk Nahimic

Nahimic má dlhú prax a využitie v mnohých oblastiach vrátane armády a leteckého priemyslu. Špecializuje sa na 3D zvukový softvér a vylepšenie zvuku vrátane virtuálneho 7.1 zvuku vysokej kvality. Či už máte obyčajné slúchadlá alebo profesionálny headset, v hre budete počuť každý krok a streľbu nepriateľa. Aplikácia tiež obsahuje vysoko kvalitné nahrávanie zvuku pre jednoduché zachytenie či streamovanie zvuku štúdiovej kvality.

vypnuté
 MSI Vortex G65 6QF-057CZ SLI

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MSI Vortex G65
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Vortex G65 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI Vortex G65 . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI Vortex G65 . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI Vortex G65.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií