Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

MSI X370 XPOWER GAMING TITANIUM

Zobraziť katalóg
MSI X370 XPOWER GAMING TITANIUM
5 1 hodnotení
Základná doska AMD X370, DDR4 3200MHz (OC), M.2, U.2, 6x SATA 6Gb/s, GLAN, USB 3.1 Type-C (USB-C), HDMI, DisplayPort, ATX, RYZEN, AM4
Kód:  AA685d1 Produktové číslo:  X370 XPOWER GAMING TITANIUM Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI X370 XPOWER GAMING TITANIUM

Tento špičkový model prestížneho výrobcu MSI je určený pre tých najnáročnejších používateľov. So svojimi možnosťami tak predstavuje ideálnu voľbu na zostavenie extrémne výkonných herných počítačov, využiteľných ako na hranie najnovších hier, tak na prácu s náročným multimediálnym obsahom. Doska formátu ATX s čipsetom X370 je vybavená socketom AM4 pre najnovšie 14 nm procesory AMD Ryzen, zároveň nechýba ani štvorica slotov pre pamäťové moduly typu DDR4. Tie pracujú na základnej frekvencii až 3200 MHz.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičková základná doska s čipsetom X370
  • Určená pre najnovšie procesory AMD Ryzen
  • Kvalitné Military Class 5 komponenty
  • Pohodlné pretaktovanie pomocou tlačidiel
  • Rýchla sieťová karta Intel pre online herné dobrodružstvo
  • Možnosť zapojenia najnovších grafických kariet v režime CrossFireX alebo SLI
  • Konfigurovateľné RGB podsvietenie Mystic Light
  • Špičková zvuková karta s technológiou Audio Boost
  • Efektné dizajnové vyhotovenie

Výbava bez kompromisov

Pretaktovanie je s touto doskou mimoriadne jednoduché. Napomáha tomu ako premyslený dizajn celého PCB, tak aj oceňovaný Click BIOS 5, dedikované taktovacie nástroje a ovládače, medzi ktorými nechýba ani potenciometer na okamžitú reguláciu výkonu. Významne prispieva aj sústava kvalitných pasívnych chladičov, ktorá je pripravená aj na pripojenie vodného chladenia. Táto doska vám skrátka dovolí ísť až na samotnú hranu pretaktovania, pričom myslí aj na jednoduché obnovenie pôvodného nastavenia, ak sa dostanete za ňu.

Stvorená na taktovanie

Základná doska stavia na bohatej histórii overclockerských dosiek z dielne MSI a vďaka PCB navrhnutému na taktovanie a kvalitným súčiastkam Military Class budete doslova posúvať rekordy v taktovaní. Moderný generátor taktov umožňuje meniť frekvencie po desatinách Hz, čo zvyšuje stabilitu v extrémnych situáciách. Vďaka OC Dasboard môžete dosku ľahko ovládať, aj keď napríklad druhou rukou dolievate kvapalný dusík. Pomocou série tlačidiel Easy Button 3 môžete ľahko zvyšovať frekvenciu, napätie či meniť násobič. Samozrejmosťou je notifikačný post displej a tlačidlá na mazanie či prepínanie BIOSU. Lahôdkou sú vývody na meranie napätia v jednotlivých komponentoch.

Extrémny výkon

Do dvoch slotov PCI Express 3.0 zapojíte najmodernejšie grafické karty, a to v režime CrossFireX alebo SLI. Vychutnáte si tak svoje obľúbené hry do posledného pixelu. Spracovanie samotných slotov je navyše vďaka pevnému oceľovému rámčeku a zvýšenému množstvu spájkovaných spojov nesmierne odolné. Nemusíte sa teda obávať, že sa pri prenášaní PC na LAN párty poškodia úchyty aj tých najťažších grafických kariet. Na pripojenie najnovšej generácie SSD skvele poslúžia prítomné porty typu SATA Express, ale tiež v poslednej dobe vyhľadávané rozhranie M.2. Ani externé disky nebudú pozadu, a to vďaka prítomnosti USB 3.1 druhej generácie, ktoré sa pýši až 20× vyššou rýchlosťou oproti predchádzajúcej verzii. Vďaka integrovanej zvukovej karte využívajúcej prémiovú technológiu NAHIMIC 2 budete mať vždy dokonalý prehľad o dianí v hre, prípadne si užijete skvelý prednes hudby.

i Update BIOS pre Raven Ridge Na zaistenie podpory radu procesorov Raven Ridge odporúčame službu (Update BIOS) základnej dosky pre 100 % kompatibilitu.

Parametre a špecifikácia

Socket
AMD AM4 Hotovo!
Čipset
AMD X370 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
AMD AM4 Hotovo!
Čipset
AMD X370 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
3 200 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
HW tlačidlá, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Radič RAID, Stavový displej, Chladiče mosfetov Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC1220 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DisplayPort, HDMI, Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C Hotovo!
Interný
Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header, U.2 port, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
» Všetky základné dosky ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Pri tejto doske som oficiálne dostal odpoveď z podpory, že aplikácia mystic light nie je podporovaná. Pri popise výrobku výrobca aj alza uvádza že mystic light podporuje. K tejto doske som si kúpil ďalšie produkty ktoré podporujú app mystic light no kedže doska nepodporuje tuto aplikáciu nie je možne led ovládanie ostatných zariadení. Je možne produkt vrátiť kedže uvádzate klamlivý popis?? Ak mate zostavu kde všetko ma byť ovládane cez mystic light je dosť blbé, že doska to nepodporuje! MSI X370 xpower gaming Titatium MSI 1080Ti ligtning X G.Skill RGB CL14 NZXT X62 RGB FANS Corsair Strafe RGB Corsai sabre RGB Plánujem dokupiť ENTHOO PRO M TEMPERED GLASS IMMERSE GH70

pří upg biosu deska zamrzla chyba 07 - můžete mi poradit ...

Prečo tuto dosku predávate za nehorázne peniaze keď už jej bežná cena je 232€???

Dobrý den chtěl bych vědět kdy se tato deska čekává na trhu předem děkuji za odpověd

je tato deska funkční i bez grafické karty když má HDMI i DisplayPort? nenašel sem nikde že by to mělo integrovanou grafickou kartu

Diskusia a poradňa k MSI X370 XPOWER GAMING TITANIUM
Príslušenstvo pre MSI X370 XPOWER GAMING TITANIUM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI X370 XPOWER GAMING TITANIUM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI X370 XPOWER GAMING TITANIUM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI X370 XPOWER GAMING TITANIUM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI X370 XPOWER GAMING TITANIUM.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií